Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 Revival

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paticik camiası olarka diablo 2 ye tekrar baslasak diorum

Baslamak isteyenler

Diablo 2 + Exp + 1.11b patchini yaptıktan sonra yazsın buraya.

Akıllarında bir char vrsa ii olur.

Ben Javazon kasıorum.
Mesaj tarihi:
Ema abla sen gelicen dönücen. Sen olmazsan olamz.

Senle daha 3 kötü kardeşe terlik atacaktık be yaw :D

zheld act 2 nin basindaki questleri yapıyorum (Daha radamentteyim) o civara yetistimi buraya yaz hamachi kurar ordan baslarız beraber kasmaya)
Mesaj tarihi:
ya benim karakterlerim kayıtlı aslında yarın oyunu kurucam seni boostlarım olmadı sora item item item item sapkınlığına başlarız önce karakterlerin olduğu disketi bulmalıyım yarın haber veririm
Mesaj tarihi:
multi gelsenize yav gwod da, hem beni tekrar karakter yapmaya zorlamayın şimdi üşenmicem başlıcam yine yoksa:D gwodda da 2 aydır girmiyom gerçi sıkıyo ya...
Mesaj tarihi:
abiler bende şimdi orjinal bir adet diablo var. normal battlenet sunucularına girebiliyorum onunla ancak nasıl oluyor bu sizin iş bi anlatsanız çok memnun olurum. bi de wow dan sonra sürekli mousea basıp attack vermek zor geldi :s
Mesaj tarihi:
Bleda said:
gençler bir reg dosyası upload edicem, oradan wowturk serverına baglanırsanız ordan oynarız 0 lag, edit yapma imkanı yok 0 dan baslarız

Araştırmacı kişiliğimin meyvelerini böyle sömürmene çok kırıldım! -> bu bir :P
reklam yapmasını biliyon gelde oynayalım :D -> Bu iki
Mesaj tarihi:
wowturk ün regeditini versen biz de gelebiliriz =D bence wowturk, ayrıca online olunca item derdi çok azalır rahat ederiz, daha fazla zevki çıkar. kıytırık vendor itemleri yerine uniq itemlerle geziniriz satın alıp =D gerçi benim yazılılar başlıyo ama olsun arada bi nefes almak için gelirim.
  • Yeni Oluştur...