Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paticik camiası olarka diablo 2 ye tekrar baslasak diorum Baslamak isteyenler Diablo 2 + Exp + 1.11b patchini yaptıktan sonra yazsın buraya. Akıllarında bir char vrsa ii olur. Ben Javazon kasıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Vol. 4324 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 vol 7 sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ha bide saydın daha önce açılmışları yani heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yok 3 taneisni ben açmıştım, 2 tanesi ben ilk defa bu konuda açmadan, 2 tanede sonra açışmıştı. 2+3+2 = 7 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bir yemin ettim ki dönemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 çok anlamsız bi msj atmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 werewolf duruidle veya summoner necro ilen geleyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ema abla sen gelicen dönücen. Sen olmazsan olamz. Senle daha 3 kötü kardeşe terlik atacaktık be yaw :D zheld act 2 nin basindaki questleri yapıyorum (Daha radamentteyim) o civara yetistimi buraya yaz hamachi kurar ordan baslarız beraber kasmaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ya benim karakterlerim kayıtlı aslında yarın oyunu kurucam seni boostlarım olmadı sora item item item item sapkınlığına başlarız önce karakterlerin olduğu disketi bulmalıyım yarın haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben hep beraber böyle 0 dan baslayalım istiyorum o zevkli oluyor. Bir ara 10-15 kisi 0 dan 60-70 lere kadar gelmistik o zmn cok eglenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 22 yim act 3 ün basındayım. Ya char editle yada kasıp gelin. atalım bu aksam.(patch 1.11b) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 multi gelsenize yav gwod da, hem beni tekrar karakter yapmaya zorlamayın şimdi üşenmicem başlıcam yine yoksa:D gwodda da 2 aydır girmiyom gerçi sıkıyo ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 normal oynıcaz biz, gwod bizi bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 heroları hazırladıysanız haber verinde baslayalım bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 abiler bende şimdi orjinal bir adet diablo var. normal battlenet sunucularına girebiliyorum onunla ancak nasıl oluyor bu sizin iş bi anlatsanız çok memnun olurum. bi de wow dan sonra sürekli mousea basıp attack vermek zor geldi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abi ben 16 hazirandan önce gelemiycem karakter saveleri ile oyun cdsinide bulamadım indirmem lazım falan :/üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gençler bir reg dosyası upload edicem, oradan wowturk serverına baglanırsanız ordan oynarız 0 lag, edit yapma imkanı yok 0 dan baslarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hobaa gowddan daha iyiyse (ki tahminim öyledir heralde) neden olmasın bende gelirim yazılı haftasından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bende gelirimde önce Diablo bulmak lazım olmadı. Orjinal alıyım fiyatı yerlerdedir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bleda said: gençler bir reg dosyası upload edicem, oradan wowturk serverına baglanırsanız ordan oynarız 0 lag, edit yapma imkanı yok 0 dan baslarız Araştırmacı kişiliğimin meyvelerini böyle sömürmene çok kırıldım! -> bu bir :P reklam yapmasını biliyon gelde oynayalım :D -> Bu iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bende gelirim yaf zevkli olur. hem uzun zamandır pala açmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Simdi hamachimi yoksa wowturk un server mı? Ben wowturk diorum, hem host erdimiz olmaz hemde cheat derdi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 wowturk ün regeditini versen biz de gelebiliriz =D bence wowturk, ayrıca online olunca item derdi çok azalır rahat ederiz, daha fazla zevki çıkar. kıytırık vendor itemleri yerine uniq itemlerle geziniriz satın alıp =D gerçi benim yazılılar başlıyo ama olsun arada bi nefes almak için gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar