pch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Şu aralar kötü bir dönem geciriyorum eski sevgilimi özlediğimi hissediyorum falan filan..3 gün sonra doğum günü var, onun için anlamlı bir şeyler yapmak istiyorum lakin aklıma hic bisey gelmiyor su sıralar. napsam ne etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 o ne demek eski sevgiliye doğum günü hediyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ne kadar eski varsaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sorun bende ya.. ben anladım =) eski sevgiliye ne alınır?? ben ne alırdım.. cons sölemiş zaten de, başka.... hmmm, yok bulamadım.. alınmaz. alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eski sevgiliye en guzel dogum gunu hediyesi hal hatir sormaktir.o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oda o soruyorsa sorulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Sadece arar kutlarsın, daha fazla birşey yapmana gerek kalmıyor. Kaldı ki yapsanda farklı birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ahaha.. Bi kaat al eline, sen bitirmiştin, bende bitirdim. Hediyem bensiz bir hayat de. Bir de ekle, çünkü en çok buna sevinirsin... Bunu da postala. Nasıl oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bence tekrar konuşmayı dene açıl yani kız arkadaşına anlıyo musun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Baluu said: Ahaha.. Bi kaat al eline, sen bitirmiştin, bende bitirdim. Hediyem bensiz bir hayat de. Bir de ekle, çünkü en çok buna sevinirsin... Bunu da postala. Nasıl oldu ? sağlam ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veya giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir ben gideni diil giden beni kaybetmiştir yaz yolla..skljfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 böyle bir konsept yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eski sevgiliye hediye alma. kızın muhabbetine meze olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 caiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eski sevgiliye verebileceğin en güzel hediye yeni bir sevgili bulman ve onu rahatsız etmemen olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 words of a wiseman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cons said: balmumundan çükünü yaptır. hay allam sandalyeden düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 @Dyna o ex olan ile arandaki ilişkiye bağlı değil midir ya coupling teki elemanlar gibi takılıyorlarsa adamlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 burası tr maalesef eng değil=) bence de hayatından çıkman en güzel hediye olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Eski sevgili hayatinad `eski sevgili` olarak varsa evet. Artik kendisine `eski sevgili` degil de `arkadasim` `dostum` ya da `isim` seklinde hitap ediliyorsa hayir. Ha hediye yine de almam. Arkadaslarima da almiyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eski sevgiliyle arkadaş kalınmışsa sempatikçe kutlanıp geçilir .o da yoksa rahatsız edilmez. içindeki duyguları abartma bi de , eski olabiliyorsa senin için değmesin bırak da bazı şeylere . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Çokzel cevaplar verilmiş zaten, ben bu konuyu boş geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bence rakı al.rakıma meze olur musun diye de teklif et.bak çok cince fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 rakı alıcaksa ona, rakına meze olabilir miyim die sorması lazım, rakı onun rakısı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 rakının kime ait olduğu önemli değil.ortada bir rakı olsun yeter=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar