Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 halölölö patchliyom ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 EU dalgayı yemiş durumda, bi de yaptım ben patchleri falan da bnet accountımı manage ediyorum, sc2 beta clientini indircektim iş yerindeki bilgisayara da dosya bulunamadı diyor kaldırıldı mı dosya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hmm bilmiyorum, ben eski clientı update ediyorum su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Benim dl 1gb'ya yakın,bu hızla A'yı c kentinde 2 gün sonra yakalarım.Bu arada kardeşime sc2 beta key arıyorum, nasıl/nerden bulabilirim?Fikri olan var mı?Age of empires'tan beri 2v2 oynarız,betada yalnız kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 daha serverlar acık değil zaten, ceker patchlersin o zamana kadar. bazen ınsanlar buraya yazıyo invitationları varsa, denk gelirse istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 amerika serverları açılmış durumda. adamlar şu anda oynuyorlar. http://www.livestream.com/goatrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Oyunun boyutu mu küçüldü? Bu patchten önce 10 gb civarıydı hdde yeri, şimdi 4 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 2 idi, map editorla büyüdü simdi 3.5 4gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=134701 Neural Parasite lasts about 12-ish in-game seconds. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Critters now roam the maps.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 avrupa serverlari ayin 19'unda acilacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 amerikadaymışız gibi kandıra mıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hic zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 nerede gördün avrupa sunucuları 19'da açılacak haberini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kücük bir yanlislik oldu ayin 19. da serverlar kapaniyor yani bugün yarin acilir avrupa serverlari hersey sifirlanmis bicimde. bulupost The second phase of the StarCraft II: Wings of Liberty beta test is now underway. We're delighted to invite you back to the battlefield and hope that you will join us through July 19 for more terran, protoss, and zerg action. As stated previously, all data from beta phase one has been reset. This includes characters, match history, ladder rankings, and achievements. Beta participants will therefore need to recreate their characters and, if joining matchmaking games, complete a new series of placement matches. We thank you for all the feedback you provided during phase one and are excited to hear about more of your experiences in phase two. Welcome back to beta, and we'll see you on Battle.net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 EU Client farklı mıydı? RS'den çekeceme SC2 clientı da, hiç EU/US ibaresi göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 her an açılabilir beta 10una kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 grafiklerde hızlanma var gibi sanki? eskiden ayarları düşürmeden önce hafiften tekleye tekleye gidiyordu battlecruiser, şimdi gayet normal gibi. bi us rep bulup denesem hemen, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 US serverlarda da adam gibi oynanmıyormuş, tahminim oradaki hatalar fixlenince, EU açılır hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 us 19unda kapanacak diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 27'sinde oyun çıkacak zaten 1 hafta nadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Beyler , peçi şimdiden yapin 500 mb vakit kazanirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Gm bey server ne zaman gelir diye page atacam ya, madem açılmayacak bugün niye heyecan yaptırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Şu sc2'ye her gün/saat girip acaba açıldı mı diye bakmaktan gına geldi...Oyun çıkınca yüzüne bakmayacam bu gidişle,bulunmaz hint kumaşı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar