tunca Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 reaver inince obaa demicez ama colossus inince dicez, thor a neural parasite atınca dicez, roachlarla kapışan marine ordusunun ortasına baneling drop yapınca dicez, 40 tane hydranın arasından hunter seeker missilein hedeflediği hydra uzaklaşınca dicez, 5 tane full enerjili ghost 15 hydrayı veya 30 marine i instant snipeladığında dicez var baya obaaa potansiyeli bu oyunda da xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 scorch said: sc X yılda adam gibi bi hale geldi son balans patch 2001 de geldi, 1.08 ile. x=3 yani ^^ reaver olayını anlamadım, ben öyle bişe demedim hehe x=3 olmaz, bw 99'da geldi. x=2 olabilir, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 scorch said: bu forumda hak yiyen 2 tane user var beta key alıpta oyuna girmeyen isim vermiyorum!!1 :D allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın yaaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 BETA KEY YOK MU YA VERECEK DÜRÜM ISMARLARIM. AYRAN DA VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=r4ijwtGCaRg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 key sahipleri burda tartismasin insanlik ayibi bu. ya da bize de key verin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Map Editor ilk izlenimim: (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yapariz kral bi mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 huun said: ilk oyundaki gibi ustalık gerektiren bir kullanım yok hiç bi birimde. Bunu diyorum Peo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 blazkowicz said: BETA KEY YOK MU YA VERECEK DÜRÜM ISMARLARIM. AYRAN DA VAR. ben 2 dürüm 1 ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 2 dürüm 1 ayran 1 soda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 arcane said: Map Editor ilk izlenimim: (tu)(tu) ben yetemedim ona ya bi tutorial for dummies yapsak? olayı anladıysanız yani söle diim boş boş bakıorum en fazla su ekliorum tepeyi yükselt tepeyi alçalt çim yap toprak yap mineraller nerde? birimler nerde? o butonlar yok bi 2ss ile izah etseniz süpr olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 2 tane davetiye hakkım var. bu davetiyelerden birisini neden size vermem gerektiği konusunda 30 kelimeden oluşan kısa bir yazı yazın, davetiyelerden birisini kapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bu akşam başlayacağım betaya da bazı sorularım olacak. Battle.net sistemi HoN'daki gibi mi? Başta oyunu öğrenirken apso yenileceğim göz önüne alınırsa dandik bir puana düşmek istemiyorum. İlk oyundaki gibi istediğimiz sayıda hesap açabiliyor muyuz? Deneme amaçlı bir nick alıp oyunu öğrensem sonra asıl nickimle başlayabilir miyim? Oyun hakkında detaylı bilgi bulabileceğim (birimlerin ve binaların tüm özellikleri, istedikleri kaynaklar, çeşitli rehberler vs.) site var mı? Key için tekrar teşekkürler scorch. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben istiyorum çünkü; çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü. 30 kelimeyi geçmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 istediğin sayıda hesap açamıyorsun; ama bunun zaten beta olduğunu, burdaki hesap bilgilerinin oyunun çıkışıyla birlikte silineceğini düşünürsek bunları dert etme kendine. beta süresini en verimli şekilde değerlendirmeye bak. teamliquid.net gosugamers.net bunlar sc camiasının yıllardır önde gelen siteleri. burdaki haberleri ve forum başlıklarını takip edersen ileri seviye bilgilere ulaşabilirsin. temel bilgiler için oyun içinde bir yardım bölümü var. hangi birimim maliyeti nedir, hangi birimlere etkilidir, hangi birimler karşısında zayıftır görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 İki siteye de giremiyorum iş yerinden. :( Neyse evde bakarım artık, yenile yenile öğreniriz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi puanım düşücek diye kasarsanız oyundan zevk alamazsınız az oynarsınız geliştiremezsiniz kendiniz hiç takmayın bence ratingi. zaten geliştiğin zaman rahatça kendi seviyendeki ratinge ulaşırsın. paso resetleniyo zaten puanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 o rating sistemi sayesinde kendi seviyendeki adamlarla oynayıp en verimli şekilde geliştiriyosun kendini ne hep eziliyosun ne hep eziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 clienti indiriyorum da DL i yarıda kesersem kaldıgı yerden devam eder mi? pause koymamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Abi korkum puan değil de honda mesela rating mi ne düştüğünde çoğu oyuna giremiyordun. Ondan sordum. Eder Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 pekaziz said: Abi korkum puan değil de honda mesela rating mi ne düştüğünde çoğu oyuna giremiyordun. Ondan sordum. Eder Fistan. Abı zaten game finderla oyun buluyosun, öle hondaki gibi ar 1500-1600 no leavers go go go diey oyuna girmiyosun. adam sana senin seviyende birini bulup getiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 honda da matchmaking var bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 var abi ama honun esprisi takım olarak oynamak takımdan biri 130 diğeri 1600 olucna karısıyo isler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Hmm tamamdır o zaman, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar