Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

reaver inince obaa demicez ama colossus inince dicez, thor a neural parasite atınca dicez, roachlarla kapışan marine ordusunun ortasına baneling drop yapınca dicez, 40 tane hydranın arasından hunter seeker missilein hedeflediği hydra uzaklaşınca dicez, 5 tane full enerjili ghost 15 hydrayı veya 30 marine i instant snipeladığında dicez var baya obaaa potansiyeli bu oyunda da xP
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Map Editor ilk izlenimim: (tu)(tu)

ben yetemedim ona ya bi tutorial for dummies yapsak? olayı anladıysanız

yani söle diim boş boş bakıorum en fazla su ekliorum
tepeyi yükselt
tepeyi alçalt

çim yap
toprak yap

mineraller nerde?
birimler nerde?
o butonlar yok bi 2ss ile izah etseniz süpr olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu akşam başlayacağım betaya da bazı sorularım olacak.

Battle.net sistemi HoN'daki gibi mi? Başta oyunu öğrenirken apso yenileceğim göz önüne alınırsa dandik bir puana düşmek istemiyorum.

İlk oyundaki gibi istediğimiz sayıda hesap açabiliyor muyuz? Deneme amaçlı bir nick alıp oyunu öğrensem sonra asıl nickimle başlayabilir miyim?

Oyun hakkında detaylı bilgi bulabileceğim (birimlerin ve binaların tüm özellikleri, istedikleri kaynaklar, çeşitli rehberler vs.) site var mı?

Key için tekrar teşekkürler scorch. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben istiyorum

çünkü;
çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü
çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü.

30 kelimeyi geçmiş olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

istediğin sayıda hesap açamıyorsun; ama bunun zaten beta olduğunu, burdaki hesap bilgilerinin oyunun çıkışıyla birlikte silineceğini düşünürsek bunları dert etme kendine. beta süresini en verimli şekilde değerlendirmeye bak.

teamliquid.net
gosugamers.net

bunlar sc camiasının yıllardır önde gelen siteleri. burdaki haberleri ve forum başlıklarını takip edersen ileri seviye bilgilere ulaşabilirsin. temel bilgiler için oyun içinde bir yardım bölümü var. hangi birimim maliyeti nedir, hangi birimlere etkilidir, hangi birimler karşısında zayıftır görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Abi korkum puan değil de honda mesela rating mi ne düştüğünde çoğu oyuna giremiyordun. Ondan sordum.

Eder Fistan.

Abı zaten game finderla oyun buluyosun, öle hondaki gibi ar 1500-1600 no leavers go go go diey oyuna girmiyosun. adam sana senin seviyende birini bulup getiriyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...