Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

demek istedigim o ground birimle durdurma sansimiz yokmu yani illa air birimmi basmam lazim ki corruptor cok pahalı sirf zilyon tane zealotun arkasina saklanmis 3-5 tane colossusu durdurmak icin sırf özellikle denedim 60 hydra 50 zerglingi 7 colossus 12 zealot + 3 sentry ile acımadan yediler :p biraz fazla single player gibi olmuş milyon tane zerg saldırsa yine geçemicekmişsin hissiyatı verio sağlam pozisyon tutunca =)

yani sonucta colossus basmak iki tech binası istiyo mesela, corruptor 1, ayrıca bi bina cıkartıp sonra istediğin hızda larva sayına göre basabiliyosun teker teker basmak zorundada değilsin.

en etkili cözüm corruptor, hydrada is yapar ama riskli iste. en etkili cözümden uzaklastıkca riskin artıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

katılmıyorum valla, akıcak alan ve uınite bulduğun zaman zerglinden daha hızlı bişi öldüren unite yok.

siege tank, colossus, immortal, ultra, marauder, stalker, hydra hepsi zerglinlere yem valla

diperleri hadi neyse de ultra hiç olmamış xP bi vuruşta 4-5 ling birden alıyo splash damageiyle eheh
Sosyal ağlarda paylaş

rol olarak farklı. thor direk saldırı birimi, colossus destek birimi. yani colossusla focus fire yapmazsın ender durumlar hariç; ama thor hedef göstermediğin sürece gerçek işini yapan bir birim olmaz.

teknoloji ağacında aynı basamaktalar ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci oyunda açık konuşmak gerekirse yeteri akdar gözlem ve deney yapmış değilim ultralisk için.

ilk oyundan fazla farkı olmadığı kısıtlı bilgisiyle yola çıkarak söylüyorum: ultradan fazla bir iş yapmasını beklememelisin zaten. ultranın asıl olayı fazla hp ve zırha sahip olması. yapılmasını beklediğin bir iş varsa ultranın yanına koyduğun birimler yapmalı bunu.

normalde 30 lingle alabileceğin bir force un ortasına, 10 lingin yanıda 2 ultra ile dalabilirsin. ultranın işi düşman temizlemek değil, linglerden uzak tutmak gelecek hasarı. hatırı sayılır hasar vereceklerdir; ama asıl işleri bu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası suan icin muta+roach dısında birim yapmak cok gereksiz kalıyor zerg vs zerg yada herhangi bi eşleşmede (massive combat icin) roachlar ÇOK fazla dmg veriyor ground birimlerine , hava savunmasını korursan roachların alamayacakları şey yok , değişik şeyler deniorum hydra , massive ling vs vs vs yok ı ıh hic bi sekilde roachlarla başedemiyorsun. mass muta bile yaptım ben roachları temizyelene kadar adam binalarımı yedi bitirdi bu bile saçma aslında her birime 15+3 vurabiliyor sanırım ayırt etmeden.. cok fazla o armoruna göre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...