Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi zergling cannon fodder zaten bir yerden sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 katılmıyorum valla, akıcak alan ve uınite bulduğun zaman zerglinden daha hızlı bişi öldüren unite yok. siege tank, colossus, immortal, ultra, marauder, stalker, hydra hepsi zerglinlere yem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 scorch said: demek istedigim o ground birimle durdurma sansimiz yokmu yani illa air birimmi basmam lazim ki corruptor cok pahalı sirf zilyon tane zealotun arkasina saklanmis 3-5 tane colossusu durdurmak icin sırf özellikle denedim 60 hydra 50 zerglingi 7 colossus 12 zealot + 3 sentry ile acımadan yediler :p biraz fazla single player gibi olmuş milyon tane zerg saldırsa yine geçemicekmişsin hissiyatı verio sağlam pozisyon tutunca =) yani sonucta colossus basmak iki tech binası istiyo mesela, corruptor 1, ayrıca bi bina cıkartıp sonra istediğin hızda larva sayına göre basabiliyosun teker teker basmak zorundada değilsin. en etkili cözüm corruptor, hydrada is yapar ama riskli iste. en etkili cözümden uzaklastıkca riskin artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 corrupter kullanmıyodum mal gibi baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yer birimlerine gene epeyce dmg vuracak, ne gerek var? terran da viking basiyor, ideal counterı bu birimler şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Cuce said: katılmıyorum valla, akıcak alan ve uınite bulduğun zaman zerglinden daha hızlı bişi öldüren unite yok. siege tank, colossus, immortal, ultra, marauder, stalker, hydra hepsi zerglinlere yem valla diperleri hadi neyse de ultra hiç olmamış xP bi vuruşta 4-5 ling birden alıyo splash damageiyle eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bisey daha sorayım ultralisk, thor un dengi birim dimi colossus? ground olarak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yok abi cracklingler yiyo ultrayı böle gördüm dibim düştü ha ölyüyolarmı ölüyolar ama yinede ytiyolar. dengei diye bişi yok aslında, 3ününde cok farklı işlecleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 rol olarak farklı. thor direk saldırı birimi, colossus destek birimi. yani colossusla focus fire yapmazsın ender durumlar hariç; ama thor hedef göstermediğin sürece gerçek işini yapan bir birim olmaz. teknoloji ağacında aynı basamaktalar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ultralisk çok kötü abi, çok pahalı ve çok hantal, burrowken yürüyebilse işe yarar da yok yani kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ultra biraz daha yüksek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ikinci oyunda açık konuşmak gerekirse yeteri akdar gözlem ve deney yapmış değilim ultralisk için. ilk oyundan fazla farkı olmadığı kısıtlı bilgisiyle yola çıkarak söylüyorum: ultradan fazla bir iş yapmasını beklememelisin zaten. ultranın asıl olayı fazla hp ve zırha sahip olması. yapılmasını beklediğin bir iş varsa ultranın yanına koyduğun birimler yapmalı bunu. normalde 30 lingle alabileceğin bir force un ortasına, 10 lingin yanıda 2 ultra ile dalabilirsin. ultranın işi düşman temizlemek değil, linglerden uzak tutmak gelecek hasarı. hatırı sayılır hasar vereceklerdir; ama asıl işleri bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 açıkcası suan icin muta+roach dısında birim yapmak cok gereksiz kalıyor zerg vs zerg yada herhangi bi eşleşmede (massive combat icin) roachlar ÇOK fazla dmg veriyor ground birimlerine , hava savunmasını korursan roachların alamayacakları şey yok , değişik şeyler deniorum hydra , massive ling vs vs vs yok ı ıh hic bi sekilde roachlarla başedemiyorsun. mass muta bile yaptım ben roachları temizyelene kadar adam binalarımı yedi bitirdi bu bile saçma aslında her birime 15+3 vurabiliyor sanırım ayırt etmeden.. cok fazla o armoruna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 15 yerine 7x2 falan vursa aslında baya guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 O bu değilde terranların müzikleri efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bencede superler. beta forumlarında sey gordum ben "zerglere metal koymussunuz terranlara neden koymuyosunuz, haksızlık!!!111" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 lan bi ben kabul olmamisim betaya. pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bende kabul edilmedim ki :) Merak ettim soundtrack nasıl diye youtubedan dinliyorum :) http://www.youtube.com/watch?v=ld2BRXbRLy0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu AI devamlı her saldırısında daha güçlü yükleniyor, ilk bikaç saldırıyı savuşturuyorum ama devamı olmuyor. Nasıl çözüm buluyorsunuz (terran oynuyorum)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KiMmO84dBNM&feature=player_embedded daha ii be ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ky9aHIITOw8&feature=related bence budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 I-ıh ! 2 > 3 = 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 theme 2 yi benim kulağım çok fena ısırıyor bi yerlerden. yarın bir gün çalıntı olduğu çıkarsa ortaya hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Terran müziklerini Dream Theater yapmış gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ahah terran blues süpermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar