Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan Araba Vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizimde bi sorumuz var Lexiusla daha dikkat çeksin diye bi topak daha açtık.

kirlilikten dolayı rahatsız olan varsa özür dileriz =)

Şimdik..

Türkiye de bu klasik araçlara biçilen fiyatın aşırı olduğuna hepimiz katılıyoruzdur.

1967 Pontiac Trans Am
1965-67 vs. Ford Mustang
1963-70 Impala

falan filan..

Bizde Amerikadan getirelim diyoruz ancak Türkiye ye 2. el araç sokulmuyor.Bunun bi çözümü var mıdır?

Türkiye de toplamak istiyoruz.Pahalı bi hobi ama olsun. Sonuçlarına katlanıcaz.

Klasik olarak sokuluyorsa, vergi falan mı var?
Yada direk sokamıyormuyuz hiç bi şekilde?

Kısacası nasıl sokarız Türkiye ye bu arabaları =)..

ordan gödericek kişi de mevcut bu arada.

aman tekrarladım da tekrarladım anladınız siz..
Mesaj tarihi:
Genel F&B, Arcel gibi grey market araba getiren yerler. Klasik araçlarda da yardımcı oluyorlar expert atıyorlar olaya. İmkansız değil ama çok tuzlu olur diye düşünüyorum. Ama teknik detayları bilemicem kesin bir arkadaş açıklar.

Fakat benim aklıma şöyle bir fikir geldi. Arabayı burdan eski bir hurda yada kötü durumda alsanız sonra parça getirtseniz hem kendiniz toplar isteğinize göre değişiklik yaparsınız. Ayrıca sanayide ii ustalar var belki amerikadan getirceğiniz araçtan daha ii olur!
Mesaj tarihi:
gelen her parca gemiyle gelcek maliyet acisindan, 3 haftadan once gelemiycek, gumruge takilcak vs. degmez derim.

ha tabi kim istemez 67 mustang :) bi hafta kadar bekleyebilirsen gumrukcu tanidiklar var onlarla konusup nasi araci turkiyeye sokabilirsin ogrenebilirim.
Mesaj tarihi:
bekleriz Pasha =)

biraz fikir edinip başlamak daha dorusu..

Bu araçları hurda bulabileceim yerler var mı?

Tam hurda değilde araba dökülmüş olsun ama motor çalışsın araç yürüsün.

Bi 1970 Impala buldum 2.5k ytl ye.. yıl biraz yanlış bide impala çok büyük araç korkutuyor İstanbul için. =)

gözünüze çarparsa nette link verirseniz kral olur.

herkese teşk..
Mesaj tarihi:
kanka ülkeye sokabilsek ben sana alıyım =)

herkez alsın hatta..

yada al hadi bana..

1979 Pontiac Firebird Trans Am ve T-top olsun mümkünse.

1968 Dodge Dart da olur.

hatta bu olsun mümkünse :

1968 DD
Mesaj tarihi:
işe hakim insanların parça parça getirip türkiye'de topladıklarını biliyorum ama bu baya bir organizasyon gerektiriyor.

hangi parça hangi gümrükte takip etmek ve gümrük işlerininin aksamadan yürümesi için gereken baya bir tanıdık gümrükçü lazım. tabii bi de aracın geldiği yerde parçalama ve yollama işlerini yapacak birileri lazım.
  • Yeni Oluştur...