keldron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bir kez daha basladım,dayanamadım;ama bu sefer biraz degisikliklerle oynamak istiyorum.Bu orjinal bg2 nin havasını ve dosyalarını bozmadan oynayabilecegim bir mod var mı?Bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir?Buna extra olarak da sound dosyaları falan ekleyebilecegim bir kac site solerseniz cok sevinirim.Simdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 burda bir çok mod ve bg2 motoru için edit modlarıda var bir modda bg2'yi icewind 2 motoruna cevire biliyormuşsun ne kadar sağlıklı emin değilim ama hala beta aşamasında imiş mod ve oyun motoru edit dosyaları buda modDB den bir kaç güzel mod varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorsan Ascension, Redemption ve diğer mod adı neyse yükle. ToB çoook sağlam olur :> Baştaki dungeonı atlatmak için Dungeon-Be-Gone Eğlencelik NPClerden bir chevalier paladin kız vardı statları yerlerde ama böyle anime kızı kıvamında bir hikayesi vardı. Random eventlerde bir sabah kampta kalkıp sana yemek yapıyordu ama berbat tadı vardı falan. Drow warrior bir kız vardı o da baya güzeldi. Archer hatun mage yada sorcerer eleman vardı çok güzel romantik polisiye tadında hikayesi ile. Valen modu da fena değildi. Total Conversionlardan mümkün olduğunca uzak dur. Oyunu bitirip de bayınca bulaşırsın Hafiften erotik ve komedi ekstralar için Romantic Encounters vardı ben baya gülmüştüm. Romance packlerden Imoen ve Nalia özellikle çok güzel. Hele hele imoen mod bazı yerlerde gülmekten yerlere yatırıyor. Daha düzgün ve dengeli bir class/kit pack görmedim. Hepsi saçma derecede overpowered. Salla onları Ayrıca widescreen mod benim oyunu öldürmüştü, dikkatli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 baldur's gate 1+2 için şöyle bişi varmış: http://www.destructoid.com/the-weekend-modder-s-guide-baldur-s-gate-1-2-222096.phtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 monk/sorcerer multiclass modu görmüştüm ama bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=93XFxKXdbqY baldur's gate 2 oynamış kadar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar