Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 lvl 10 barbar daha bugun açtım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Anathema MEH RUScorp Surreal ve Warcry guildleri Battlekeep'lerini kurmuslar sayın seyirciler. Yani geriye 4 yada 5 boş yer kaldı. Asıl bu gerzek ganker guildler (SUN, Thulsa Goon) demek harbiden gank içn oynuyomuş, Guild City diyince ortalikta gözükmüyorlar. Bir ara toplanalim da saldiralim bunlarin battlekeep'lere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 furry de varmı bizimkilerde bi hareket sehir falan kuran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ganker diyince KOS 'uda unutmayalım lütfen :) yanlız bu guildler direk saldırıp battlekeep almayıda düşünüyo olabilirler çünkü battle keep sahibi olunca digerlerine saldıramıyosun :) o yüzden kurmuyodur saldırıp alıcaktır hazırından :) Bu battlekeep kuran guildler birbirine saldıramıcak yani oturup bi babayigit çıksında saldırsın diye beklicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 jungle said: furry de varmı bizimkilerde bi hareket sehir falan kuran Invadoria T1'i geçen hafta bitirmişti. T2 üzerine çalışmalarımız devam etmekte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bogachan said: Ganker diyince KOS 'uda unutmayalım lütfen :) yanlız bu guildler direk saldırıp battlekeep almayıda düşünüyo olabilirler çünkü battle keep sahibi olunca digerlerine saldıramıyosun :) o yüzden kurmuyodur saldırıp alıcaktır hazırından :) Bu battlekeep kuran guildler birbirine saldıramıcak yani oturup bi babayigit çıksında saldırsın diye beklicekler. Battlekeep'i olan saldıramayacak diyorlardı fakat RusCorp Surreal'e saldırmış bile nasıl olduysa. Ayrıca Battlekeep'e saldırınca ve keep'i yok edince baştan kurman gerekiyor benim bildiğim, öyle hazır battlekeep'e konmak yok, (gerçi ne desem şu an, 2 gün sonra değişebilir), yani tier3 komple şehir kuracak kadar, ya da o kadar olmasa bile muazzam kaynaklara sahip olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 T1,2,3 farkları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bonusları fazladır herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Absolut said: T1,2,3 farkları ne? Mortis'in dediği gibi verdiği artılar daha fazla ve Battle Keep yapabilmek için guild şehrinizin T3 olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bonuslar şehrin içindeyken mi etkiliyor yoksa her zaman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bir skill bonusları var mesela t3 şehir sahibi soldier sınıfı adamlar barrack yapılmışsa fazladan resist ratingleri falan alıyolar. Bir de craft bonusları var mesleklere fazladan craft recipeleri açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Kimler kaldı fury de? Zamanında server dolu die char açılmıyodu şimdi gel gör ki.. funcom sen var ya, malın önde gidenisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 full çeken server in şuan yarısı anca doluyor grup bile zarzor bulunuyor artık bi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Oyuncu sayısında büyük düşme olmadı kapasiteyi arttırdılar Furyde o yüzden artık girerken dolu demiyor. Ama AoC genelinde ne kadar oyunu bırakan varsa Furyde ondan etkilendi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Absolut said: Bonuslar şehrin içindeyken mi etkiliyor yoksa her zaman mı? buarada bu sorunun cevabını bende merak ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abso yazmıs hos ama teyıt gecıım furry server full oldugu ve artık char yaratılamayacagııcın ekstradan yablıs hatırlamıyorsam eger 1 1.5 ay once kendılerı launchpadde duyurup furry ıcın ek kontenjan acacaklarını yukselteceklerını soylemıslerdı. fury derverında charları olanlar alt acabılırken dısardan gelenlere acces yoktu ve bunu bır patch esenasında bıldıgım kadarıyla bu servera ozel olarak gerceklestırdıler. bence cok gusel bı yaklasım. abuk blızz serverlarına 3 kurus para harcıcam dıe odu koparken yıllarca loadıng screen bekledık adamlar 2 haftada cat dıe yukselttıler. server hıcde bos degıl, yenı kasanlar her lvldan her zoneda ve her zone un ınstanceında mevcut 80ler raıdlerde ve tıcarette ayrıca pvpde. char acan alt veya yenı bayaa adam var. su aralar sıkılınca assasıan altla gırıyorum degısıklık olsun dıe genelde haftada bır gun. dolayısıyla sureklı her sevıye zoneda kalabalık bulunuyor.( gerı kalan zamanlar kral guardıanda vakıt gecıyo tabı.) o yuzden yorumunuz bence yanlıs olmus. bastada benım yorumum bu yondeydı yenı cıkan oyuna saldıran cok kısı olacak ve bır kısmı elenecektır dıye kı bu elenmenın ardında kalan tıpler oyunu oynamaya nıyetlı adamlar oluyor. su an oyun gayet keyıflı. hele helekı bu calısma hızı devam ederse adamlarda. tadına doyum olmayacak derım ben. ha esseklık edıp beta cıkardıkları oyunu az dınlenek dıye boslarlarsa. tabıkı sonuc felaket olur keza rakıpler yolda ne bıleyım stargate swkotor gıbı grafıkal tad verecek rakıpler. veya vs vs vs ler gıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 evt fury server ı oldukca kalabalık hicbizaman grup sıkıntısı falan cekilmio ve kheshetada ozellikle baya bi savas ortamı oluo surekli guildler arası kapısmalar falan. yani suan bende zevk aldıgımı soyleyebilirim(2 haftadır oyuna giremesemde). sundan eminim bu oyun bikac aya beta olayını bitirecek artı olarak gm lerin en kucuk sorunlarla dahi ilgilendigini belirtmek isteriyorum yani bi caba var. edit: tabiki caba yetmez sadece icraat ta var yani son patch note lardan gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Official terk topicleriyle, memnun musunuz başlıklı isyan postlarıyla dolu topiclerle, küfür basanlarla dolu. Diğer yandan oyuna her geçen gün başlayanların sayısı bırakanlardan daha az, ve şu an da lowbielerin neredeyse tümünün 80 karakteri var.. Artık sadece ticaret için giriyorum, az bişi pvp yapıyorum, raid varsa takılıyorum bundan ibaret. Edit: Tekrar okudumda oyun batıyor havası estirmişim, o kadar değil ama az sayılmayacak kişi subscription iptal ettirip hesabın donmasına kadar kalan süre boşa gitmesin diye oynuyor, yani yüksek bi azalma söz konusu.. buglarla yaşamayı öğrendik artık içerik ekleyin dicemde adamlarda uğraşıyor düzeltmeye çalışalım die ama çok kritik bi dönem, who geliyor aion geliyor, çok kritik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Beni en rahatsız eden bug stealth bugı grup ile oynarken. Onun dışında şu an için direk rahatsızlık veren bir bugla karşılaşmıyorum. Yani elbette client çökmesi vb şeyler gecede 1 veya max 2 kez olabiliyor ama dediğim gibi esas sorun stealthın şu an için biraz ayarlaması lazım. Tabi bu benim oyun şeklime göre yani şu an için LvL kasıyorum ve çok az instance grup veya PvP yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar