tantun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ben de yer kalırsa Crom'da açacağım bir Bear Shammy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Wildsoul(pVp)--- Rakmar (Dark Templar) Lvl 15 Fury (pVp)-------Rakmar (Necromaster) Lvl 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Fury olur herhalde, herkes orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Şuan ki Sayıya Göre Serverdaki Türk Paticik Playerları Dağılımı ; Fury = 17 Crom = 6 Wildsoul = 2 Ymir = 1 Dagon = 1 Açık Ara Fark ile Fury 1. Büyük ihtimal az pop.li ve türklerin az bulunduğu yerde başlayan türk arkadaşlarlada ilerleyen zamanlarda fury'e geçeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ya anket koyamazmı kimse buraya hangi serverda kaç Türk oyuncu var bilelim early access baya böldü zaten milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fury sadness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ymir - Novgorod, Heraklius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Fury -Zalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Fury = 18 Crom = 6 Wildsoul = 2 Ymir = 2 Dagon = 1 Haydi Haydi Fury'e gençlik :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bu arada bende Fury'de = 19 level Conqueror ismi Preator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya ben de bugun yarın başlamak istiyorum arkadaşla ortak bi paket aldık gittigidiyordan adam taaaa 23ünden bi hafta sonra elinizde olur dedi 23 ünde ingiltereden kargolanıcak biz de gelince size kargolayacağız diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 KahnX said: ya ben de bugun yarın başlamak istiyorum arkadaşla ortak bi paket aldık gittigidiyordan adam taaaa 23ünden bi hafta sonra elinizde olur dedi 23 ünde ingiltereden kargolanıcak biz de gelince size kargolayacağız diyor şuan early acces olayı kapandı ,23ünden önce oyuna başlıyamazsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Fury, Tarist veya Qualreth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Fury'ye geleceğim muhtemelen, isim belli değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 valla benim lotro daki kinim ymirde basladi bende sanirim onlarla gidicem 23 ünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Fury = 20 Crom = 6 Ymir = 3 Wildsoul = 2 Dagon = 1 Fury deki Türk Halkı git gide artıyor aynı zamanda alınan son bilgilere göre fury'de 2 tane büyük türk guildi kurulacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hangi guildler onlar? ben bi oyungezer'i biliyorum. o da olusum asamasinda daha. umarim bu guildler patlamaz cünkü az kisili guildler bi halta yaramiyo bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ismini Oyungezer koymasınlar şöle RP dolu isimli guildler kurulsun. saçma sapan türkçe koymasınlar :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yok daha ismi koymadilar belli degil. early accessleri yok zaten. ama organizasyonu saglam gibi gözüktü bana foruma baktigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ymir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar