Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ewt konu acik her yonuyle , artisiyla eksisiyle. [Bu mesaj Ringwraith55 tarafından 06 February 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 tabiki cable.. çünkü adsl bence tam oturmadı baksanıza durmadan gidip geliyormuş.. cable rulz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ewt bencede ole ama sizin fikirlerinizi almak istedim birde ben 256 kb cable kullaniyorum adsl in 2mbit ile nerdeyse ayni fiyat gecsemmi gecmesemmi diye kararsizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 256 kb cable 500 kb hizmeti veriliyor demektir ve 512kb hizmetli bir cable 2mbitlik bir adsl den daha iyidir sakın geçme kal onda hatta bana ver sen o bağlantını :) bendede 512k adsl var suxxor sadece dl var[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 adsl derim download bakımından bence mükemmel bi hıza sahip hem hesaplı hem de hızlı bence otutmamış olabilir ama şu haliyle bile cable dan üstün bence[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 angel adsl dl olarak iyi de ne olarak kötü ki ?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 adsl bi kaç aya super olur. nisan gibi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yani sizce şöle WoW oynamak için adsl mi almalı? yoksa kablo mu?[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kablo[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Kablo[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Oyun için cable daha iyi. Yani aynı fiyatı baz alırsan. adamlar 20-30 pingle geziyor. Ben ortalama 90 ım PPPoA (53 byte paketli olan; 66 byte olan enthernete kıyasla) olmama rağmen. Hoş dengesiz düzenle 19 da gördüm ama CS de latency (ms) fazlaydı. Eli mahkum updaterate arttırıyorum (ms 0 lansın diye 200 yazıyorum) İnternette sörf ve download işi için ADSL kağıt üstünde daha iyi. (tekrar söylüyorum aynı fiyat bazında) Ama altyapının ciddi oturması gerekiyor. O kadar abone aldılar, ona göre altyapı çalışmaları yapmalılar. Bizde kablo tv dengesiz olduğu için (kopma olayları vb) adsl yi tercih ettim ben. Pingi salladım zaten adam gibi oynamam için bir kaç fırın ekmek yemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 mesela şuanda cablem 64 olsa bile 256k ya kadar gidiyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: orc_lord, 07 February 2004 01:37 tarihinde demiş ki: mesela şuanda cablem 64 olsa bile 256k ya kadar gidiyor.. Kesinlikle kablo bende 128 war ama 256 yım mübarek.. Ultratv sitesinde test yaptırıyorum 256 çıkıyo ne güzel...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 oyun için cable tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Sly-One, 06 February 2004 22:37 tarihinde demiş ki: angel adsl dl olarak iyi de ne olarak kötü ki ? teknik servis yok adamlara telefon açıyosun ilgilenmiyolar sabah 9 da mesaileri başlıyor 12 de oğle arası 2 de tekrar bakıyolar ve 4 de mesai bitio teknik servis cok zor işlem yapıolar cok sık kesilme oluyo son günlerde aptal aptal atacklar gelio pc lere telefon hatlarındaki cızırtı çok fazla henüz sinyaller düzgün değikl pingler rezil rüsva yurt dışı çıkışları cable a göre kötü yurt içi sitelerinde cable lar ezio adsl leri latency bakımından ben interaktif i gecenin 4 ünde arıodum sorun var 2 sn e kalmadan düzeltiyolardı kabloyken fln filan ( eğer genel bi soru nyoksa) başka bişi sormak istiomusun sly[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bencede Kablo Oyunlarımı oyunuyorum Fıstık gıbı Dl'lerimi yapıyorum iyi şu anda nazar değmesin aman.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Cable rulazz adsl nin pingleri bozuk iyi deil çürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 adsl ine göre değişir 2048-512 liği bile var adslin *ayda 500 milyon[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 08 February 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Günün 24 saati bNette 200 ıle 220 arası ping alıyorum buda oyunda 1 sn latcby ya yapıo ya yapmıo ole dıyım 128 dsl war . Birde kazaa da 10 ıle 13 arası dl yapıyorum suan memnunum[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bencede Suan tek alternatif cable gibi geliyor[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar