Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 güzel soru :P

=)

Öne çıkan mesajlar

=) said:
1.şu an 30k honorum var ve 1500 arena puanım...bunlarla bişey alsammı ?
2.s4 28 mayısta kesin gelio mu?
3.itemların içine koyduğumuz gemleri çıkarabliyomuyuz?çıkarıyosak nasıl?

1. bence alma. 75k, yani cape kadar sadece kas. baktın s2 ler hala yok vindicator ring vs alarak az biraz harca.
2. 28 mayıs diye MMO-Championda vardı.
3. hayır çıkmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bnim rogue sadece rep pvp itemları ile donanımlı ve birde S1 daggerlar var o kadar. Teke tekte CDler hazırsa blind vanish falan warrior rogue haric %70 kesiyorum (karşımdaki abartı itemlara sahip degilse elbette). Ama zaten rogue olarak hodri meydan değilde sabırla bekleyip %50-60 HP altındakileri hedef alıyorum. Ama arena falan hikaye tabi bu itemlarım ile :) Max burst dps yapabileceğim 21 0 41 setuplayım yani yakaladım mı üzüyorum düşük HPlileri ama yakalandım mı dedigin gibi genelde ölüyorum veya kaçıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Bnim rogue sadece rep pvp itemları ile donanımlı ve birde S1 daggerlar var o kadar. Teke tekte CDler hazırsa blind vanish falan warrior rogue haric %70 kesiyorum (karşımdaki abartı itemlara sahip degilse elbette). Ama zaten rogue olarak hodri meydan değilde sabırla bekleyip %50-60 HP altındakileri hedef alıyorum. Ama arena falan hikaye tabi bu itemlarım ile :) Max burst dps yapabileceğim 21 0 41 setuplayım yani yakaladım mı üzüyorum düşük HPlileri ama yakalandım mı dedigin gibi genelde ölüyorum veya kaçıyorum :)

62 talent X(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...