=) Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 1.şu an 30k honorum var ve 1500 arena puanım...bunlarla bişey alsammı ? 2.s4 28 mayısta kesin gelio mu? 3.itemların içine koyduğumuz gemleri çıkarabliyomuyuz?çıkarıyosak nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 3.ye cevap veriym hayır çıkaramıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 =) said: 1.şu an 30k honorum var ve 1500 arena puanım...bunlarla bişey alsammı ? 2.s4 28 mayısta kesin gelio mu? 3.itemların içine koyduğumuz gemleri çıkarabliyomuyuz?çıkarıyosak nasıl? 1. bence alma. 75k, yani cape kadar sadece kas. baktın s2 ler hala yok vindicator ring vs alarak az biraz harca. 2. 28 mayıs diye MMO-Championda vardı. 3. hayır çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 75 k kastım baktım hala yok s4 gittim yuzuk aldım tekrar 75 kastım yine yok gititm 30 k ya heal trinket aldım simdi tekrar 75 e kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Valla ben son 2 aydır S4 patch gelicek diye tek bizi olmadım ve farkettimki item cok da önemli bişi degilmiş basya yaşanıyor itemsız :P Ama charlar warlock ve rogue yani çok çok itema dayalı degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gemleri çıkaramazsın ama üstüne başka gem takabilirsin, eski taktıgını replace ediyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla abso senin rogue nasıl bilmiyorum ama ben bezdim yahu :D 7300 hp, 1200 ap ile nerd nerd geziniyorum bglerde. deneme tahtası oldum milletin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bnim rogue sadece rep pvp itemları ile donanımlı ve birde S1 daggerlar var o kadar. Teke tekte CDler hazırsa blind vanish falan warrior rogue haric %70 kesiyorum (karşımdaki abartı itemlara sahip degilse elbette). Ama zaten rogue olarak hodri meydan değilde sabırla bekleyip %50-60 HP altındakileri hedef alıyorum. Ama arena falan hikaye tabi bu itemlarım ile :) Max burst dps yapabileceğim 21 0 41 setuplayım yani yakaladım mı üzüyorum düşük HPlileri ama yakalandım mı dedigin gibi genelde ölüyorum veya kaçıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Absolut said: Bnim rogue sadece rep pvp itemları ile donanımlı ve birde S1 daggerlar var o kadar. Teke tekte CDler hazırsa blind vanish falan warrior rogue haric %70 kesiyorum (karşımdaki abartı itemlara sahip degilse elbette). Ama zaten rogue olarak hodri meydan değilde sabırla bekleyip %50-60 HP altındakileri hedef alıyorum. Ama arena falan hikaye tabi bu itemlarım ile :) Max burst dps yapabileceğim 21 0 41 setuplayım yani yakaladım mı üzüyorum düşük HPlileri ama yakalandım mı dedigin gibi genelde ölüyorum veya kaçıyorum :) 62 talent X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar