oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bilgisayara biraz once format atmıştım. güncelleme yapıyordu. sonra kapattım bilgisayarı. kapatırken güncellemeleri yapıp kapandı. tekrar açınca ekran çözünürlüğü 1024x768 oldu. lcd monitör var, 1280x1024 teydi ayarı. ayarlara girdim 1280 yok. en son 1024x768 neden olmuş olabilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 driverın son sürümünü alamamıştır belki. manual yüklemeyi dene ayar almış edit: sallamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Görüntü ayarlarına giriyorsun, masaüstüne sağ tıklayıp özelliklere tıklayıp üstteki sekmelerden en sonda olanı. Gelişmiş ayarlar düğmesine tıklıyorsun. Açılan pencerede üstten monitör sekmesine giriyorsun Bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları sakla düğmesinin işaretlenmediğinden emin oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hmmm tiki kaldırınca oldu ama normalde gösterebildiği bi çözünürlüğü neden şimdi iptal etti ki :S teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Windowsta mantık aranmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Monitörünü olması gerektiği gibi tanımıyor sanırım şu anda. Yaptığın güncellemelerden birinden kaynaklı olabiir. Monitörün sitesinden en güncel sürücülerini indirip kurmayı deneyebilirsin. Ama çalıştığına göre kurcalaman gerekmiyor. Bknz: İmzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tüm güncellemelerin bitmesini bekliyorum şu an. ondan sonra duruma göre yapıcam bişe.. kıl olurum ben boyle durumlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Gerek yok bence. Monitör sürücüsü yüklemen sana çok bi fayda sağlamayacak, böyle kalsın. İmzana katılıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar