Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Teşekkürler Disappear. Henüz denemedim ama yarın oynayacağım ilk deneyeceğim taktik seninkiler olacak. Yine de boss savaşları ciddi lazım mıydı acaba :) Herkese iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 boss savaşsız mgs olur mu hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 herhangi bi bossta takilirsan yaz kumadam aklimda kalan herseyi yazarim. ben boss fightlari o kadar zor bulmadim bu oyunda ya 2 tanesinde ozel taktik gerekiyo digerleri direk oldurmeye dayali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Hala oynamıyorum. 1. oyunda Psycho Mantisle olan fightı nasıl kazanacağımı kendim çözmeye çalışmıştım, öylesi daha gelmedi. Controller slotunu değiştirince zihninizi okuyamıyor yazısını görünce çabalarımın boş olduğunu farketmiştim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 2 deki fatman de kıldı biraz 3 deki sniperın allah belasını versin zaten ama ps2 nin saatiyle oynayıp hile yapabiliyorduk ama subsistence da bunun için video koymuşlardı adice dövüşmedim ühü ühü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Of dayanamıyorum oynamaya gidiyorum salona. Bekleyiş öldürdü artık. Bi daha oynarım HD de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 OFOFOFOF ALLAHIM. Xbox fanboyları, tamam alet güzel ama gidin mgs4 oynayın bir lütfen. Lütfen. İlk act bitti sanırım save ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mgs 4 ude oynadim mgs4 disinda hala ps3 un bi olayi yok bana gore :p ha ff 13 ciktiginda fikrim degisecekmi ? degisecek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kusursuz lan. Yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 LAN VAMP? Ölmüyor lan bu kalkıp duruyo piç kurusu. Çaktım lan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bitti. Diyecek bişey yok yani, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 keske bossun adini yazip spoil etmeseydin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Abi oyun ilk duyurulduğundan beri zaten biliniyodu Vamp. Asıl en son...neyse asjhds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kaede said: Öyle bir efsane vardı 4chanda vakti zamanında Xenosaga da "O KADAR UZUN Kİ VIDEOLAR ARADA SAVE ATABİLİYORSUNUZ LOL" diye demek gerçekmiş >: Oyunu bitirdim baştan okuyorum konuyu böyle yakaladıkça yazayım. Evet video arasında save atılıyo, hatta genelde öyle oluyor. Mission Briefingler 15-20 dakkayı buluyor. Oyunun bitiş videosu da 1 saate yakın sanırım. Bu arada 5 farklı son denmiş de, bitirenler bir gördükleri sonu yazabilir mi acaba hakkaten değişik sonlar var mı diye merak ediyorum. Bendekinde şöyle: Oyun Sonu, Oynamayan Açmasın Allah Spoilerı Var JD patlıyor işte, nanomachinelar gidiyor. Meryl Johnny evleniyo. Snake ağzına silahı dayıyo, ateşleme sesi geliyo vs. Sonra Raiden'a kollar takılıyo ki benim burada düşündüğüm ve umduğum şey o kolların Snake'in kolları olmasıydı. Liquid Ocelot olayını gerçekleştirebilirler dedim. Neyse işte bunun evladı geldi, Rose dedi ki düzmeceydi bizim evlilik. Esas sonda Snake ile Big Boss karşılaştı, konuştular, Big Boss Zero'yu fişten çekti, sonra yattı. Snake son günlerimi yaşıycam dedi, Otacon ben de geliyorum, senin ileri jenerasyonun olmayacak, senin efsanene tanıklık edecek bir tek ben varım diyor, orada bitiyor. Başka bişey olmuyodu sanırım. Buna daha alternatif son beklemiyordum yani, ölmesini beklerken ölmedi bi HUAA çektim bi de "Big Boss?" dedi, bir daha HUAAAA yaptım. Daha ne? Çok kaşınan okusun ama çok şey kaybeder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Disappear said: oyunun mizah anlayisi super ya. eskilerden bi karakter belirir ve otacon: you think x is immortal ? snake: now way. this is reality not some fantasy game. bu arada act 2 nin basinda psikolojik yardim hattini ariyin eheh guzel bi muhabbet donuyo It's time to change the disk. Oh wait we are on a Ps3. Mükemmeldi. Bir de şu olaya baya güldüm Hafif Spoiler, Arzulayan Baksın Ama Bakmasa Daha İyi Demiştim ya mgs1 de psycho mantisle kapışırken controller slotu değiştirince oluyor diye. Screaming Mantis çıktı, ateş ediyorum ediyorum kaçıyor. Direk gittim controllerı 2 yaptım oyuna döndüm, anında codec çaldı: "Otacon, what the hell, I can't move?" "Did you try to change the controller slot? Do you think the same way you killed Psycho Mantis will work here" tarzı bişeyler söyledi direk kahkaha attım. Adamlar bazı manyakların yapacağını düşünüp onu bile eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 löpet said: 3 deki sniperın allah belasını versin zaten HİYAAAAÜÜĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Xaenin said: Hala oynamıyorum. 1. oyunda Psycho Mantisle olan fightı nasıl kazanacağımı kendim çözmeye çalışmıştım, öylesi daha gelmedi. Controller slotunu değiştirince zihninizi okuyamıyor yazısını görünce çabalarımın boş olduğunu farketmiştim ama. Abi ben onu controller değiştirmeden dövdüm? Nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aynı şekilde dev ben de bilmiyordum portları değiştirince okuyamadığını ve ellerimle dövdüm bi güzel. öylesi de basit bence bi yerden sonra rahat rahat yenebilmeye başlamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pcde değiştiremiyodun zaten konroller o yüzdn mecbur öle dövüyodun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bir de mgs2nin sonlarında Colonel saçmalıyordu, oyunu çok oynadın kapa falan diyordu, fission mailed olayı vardı. Onu hatırladım birden. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Of fission mailed. Ağlatmıştı. Yok mu benden başka oyunu bitiren, şu alternatif son olayına bi sonuç getirelim. Disap alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kankut ayni sonlari gormusuz bendede ayni olaylar oldu ama sen bi olayi kacirmissin galiba ahan raiden arm transplant'le liquidin kisiligini alamaz cunku big boss en sonda yanlis anlamadiysam onu anlatiyo zaten. revolver asla liquidin kontrolunde degildi diyo, revolver kendi isteyerek liquid gibi oldu diyo. bu olaylarin hepsi patriortsu patlatmak icin bi planmis. tabi yanlis anlamadiysam. bu arada mantis'i yenmenin bi taktigi daha vardi. coloneli aradaginiz zaman eger controllerlari degistiremiyosaniz iki tane heykelin kafasini kiriyodunuz o zaman oldurulebilir hale geliyodu mantis. oyunda en begendigim yer ruya sahnesi eheh acayip guzel dusunmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 O kısmı ben de tam kavrayamadım Doppelganger falan diyo da niye yani. 5 yıldır bizi mi tikiyolar afedersin yani dhsffg. Rüya sahnesi 10 numaraydı, böyle içim bir garip oldu. Bi de flashback sesler. Neyse onların adı asjdhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 iste o olay tamamen planin bi parcasaymis anladigim kadariyla oyle bisi gercekte yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hiçbişiyi okumadım spoiler olmasın diye oyun çıktığından beri. dün elime geçti oyun. spidee'nin doum günü vesilesiyle geciktirerek oynamış oldum. act2'ye geçtim. dünyanın en güzel oyunu. en güzel seri. en güzel karakterler. en güzel güzellik en güzel bişiler. snake'le oturup fener maçı seyretmek istiyorum lan! pysche gauge olayını biri özel mesajla açıklayabilirse bana çok güzel olur. sona dayanıyo rosemary karısını arıyorum neden stress yaptığını bul diyo anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar