Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mgs4 tamamlandı!!!

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

En umulmadık köşelere sotelenip arkanıda c4 döşeyeceksin böyle mis gibi. Adamın birini köşede yardıktan sonra geldiği yolun ileri kısmına bir c4 koyacaksın. Pıçakla ölmeyi gururuna yediremeyen adam yavaş yavaş gelicek böyle. Sonra havaya uçurup hoplaya zıplaya cesesdin üstüne geçeceksin, dans ediceksin

hep böyle oynayınca runner vs gerek olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
hehe oyunu yeni geç bitirenlerdenim. oyun tam anlamıyla efsane sanırım bu konuda söylencek hiçbişey yok. şimdi ömrü hayatımda hiç mgs serilerini oynamadım ilk 4 ile başladım tamam dövmeyin ucundan azcık mgs oynamıştım ps de. dolayısı ile konu kopuk geldi çoğu zaman. diğer oyunları ps3 te oynayamam değil mi ? pc versiyonu var mı acaba sağda solda? bir de son olarak herşeyi anladım da

oyun sonunda raiden'in nasıl 2 kollu bir şekilde insan olarak yaşamına devam ettiğini anlamadım arkadaş.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
naominin gideri vardı canım

otakon koydu yahu asdf

ben bir daha oynayıp bitirecem tam anlamadığım yerler var

mesela

abi hani bazı yerlerde oluyor,liquid bi test yapıyor bütün askerler sapıtıyor fln,ne testi abi o,napılıyor orda,JD'yi heklemeye çalışırsan sistemden banlanırsın fln diyordu liquid,onla alakalı sanırım ama orayı çözemedim

Sosyal ağlarda paylaş

Onu güzel açıklıyor oyunun içinde. Nanomachineler ne kadar hormonları bastırıp duyguları kontrol altında tutsada olayları silmiyor veya hatıraları yok etmiyor. Nanomachine desteğini GW dan kestikleri anda (liquid de gw kontrolu var o da 4 AI arasından askeri işlere bakandı yamulmuyorsam) flashback rush yiyip gg oluyorlar. Snakein durumu başka tabi o zaten nanomachineler ile ayakta duruyor

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...