Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 max 4 skill evet cqc + knife oynamak için 3 knife + 1 cqc vermek gerekiyor. 1 cqc ile grab yapabiliyorsun. 3 knife ise grab yapar yapmaz snake vari boğazını kesebiliyorsun. Birini yakaladın mı direk instant kill =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abi runner lazim olmaz mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 En umulmadık köşelere sotelenip arkanıda c4 döşeyeceksin böyle mis gibi. Adamın birini köşede yardıktan sonra geldiği yolun ileri kısmına bir c4 koyacaksın. Pıçakla ölmeyi gururuna yediremeyen adam yavaş yavaş gelicek böyle. Sonra havaya uçurup hoplaya zıplaya cesesdin üstüne geçeceksin, dans ediceksin hep böyle oynayınca runner vs gerek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sen bu oyun anlayisiyla cok kufur yemisindir yanliz fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 en gıcığı ise takımdaki bir angutu sinir etmek amacıyla yakalayıp cört diye yarmak boğazı. Instant gg tabi lvl düşürüyor bayağa ama olsun, çok salak adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 oynuyomusun sen ben resmen ogrendim oyunu artik o oha nasil head atiyolar lan derken ole headleri saydirmaya basladim psn e ekledim seni ama girmiyosun heralde kac gun oldu ses seda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 1'i bi hatırlayalım tıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben de verdim siparişi. nası bi kısmetse, o kadar fiyatı düşen oyun tam benim sipariş vericeğim zamanda zamlanmış :D (23 pound) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fantastik oyun, Kojima ve ekibi sapik manyak adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tamam her seyi anladim da.. ama boss lar neden bu kadar seksi? ;p ve de sonunda sarilmak neden? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu arada oyun geldi sonunda, bitirdim ettim. single'ı söyleyecek söz bırakmamış zaten bana. online'ı da pek beğendim ben. team deathmatch falan çok keyifli değil belki ama team sneak ve capture olayı çok keyifli. oynayan varsa psn'im dorlinoglu, oyundaki karakter de Dorlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 benim gibi melee oynayan adam için tdm daha iyi oluyor. böyle tsne felan oynayınca millet paranoyak gibi her milimetreye sıka sıka gidiyor ama tdm de köşede manyağın birinin piçakla bekleyeceğini düşünmüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Oyunu alabileceğim biryer söyler misiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 www.sendit.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bi de www.shopto.com ben buradan aldım. 5-6 günde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hehe oyunu yeni geç bitirenlerdenim. oyun tam anlamıyla efsane sanırım bu konuda söylencek hiçbişey yok. şimdi ömrü hayatımda hiç mgs serilerini oynamadım ilk 4 ile başladım tamam dövmeyin ucundan azcık mgs oynamıştım ps de. dolayısı ile konu kopuk geldi çoğu zaman. diğer oyunları ps3 te oynayamam değil mi ? pc versiyonu var mı acaba sağda solda? bir de son olarak herşeyi anladım da oyun sonunda raiden'in nasıl 2 kollu bir şekilde insan olarak yaşamına devam ettiğini anlamadım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 O arkadaş cyborg zaten tepeden tırnağa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tamam işte zaten orasını anlamadım. adam cyborg 2 kol gidiyor oyun sonunda tekrar 2 kolla insan olarak yaşamına devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yok ben henüz başlamadım bahsettiğin sahneyi bilmiyorum da sadece vücut insan şeklindedir. Yoksa yeni gelicek MGS Risingdeki hali bu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/54/E32009_MGSR_art_Render.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 raiden cyborg, patriots sokuyor bunun ceneyi filan mgs4 de kol bacak gidiyor ama sonunda daha insani bir gorunum icin yeniden takiyorlar, hala makina ama terminator gibi insana benziyor dis gorunusu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 yeni alıp oynama fırsatım oldu.hakkaten başarılı bir oyun naomi beni tahrik etmedi diyemem.octopus manyagı beni en zorlatan oldu ya deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 naominin gideri vardı canım otakon koydu yahu asdf ben bir daha oynayıp bitirecem tam anlamadığım yerler var mesela abi hani bazı yerlerde oluyor,liquid bi test yapıyor bütün askerler sapıtıyor fln,ne testi abi o,napılıyor orda,JD'yi heklemeye çalışırsan sistemden banlanırsın fln diyordu liquid,onla alakalı sanırım ama orayı çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hmm Sisteme bağlı askerlerin becerilerini yüksektmek icin tırsma vs herşey bastırılıyor nanomachine ler aracılığıyla. Liquid bunlarin sistemle bağını kesincede millet sapıtmaya başlıyor bütün bastırılmış hisler birden coşunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Onu güzel açıklıyor oyunun içinde. Nanomachineler ne kadar hormonları bastırıp duyguları kontrol altında tutsada olayları silmiyor veya hatıraları yok etmiyor. Nanomachine desteğini GW dan kestikleri anda (liquid de gw kontrolu var o da 4 AI arasından askeri işlere bakandı yamulmuyorsam) flashback rush yiyip gg oluyorlar. Snakein durumu başka tabi o zaten nanomachineler ile ayakta duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 saolun bunları aladımda,sorum şuydu,niye liquid o deneyi yapıyor? niye askerlerini koparıyor sistemden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar