Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hala alamadım mgs 18 pound falandı.kredi kartımı ödiyim hemen alcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi efsane ya efsane lopeth istersen psn ekle anelor oynariz multi neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 şu oyun yılın en iyi ps3 oyunu secilemedi ya ona şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bourne conpiracy alacagıma bunu alsaymışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abi bunu secmedilerse neyi sectiler oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ps3'ün çıkmış çıkabilecek en iyi oyunu aslında ama işte (fanboyum ağır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya bence kafadan direk oyle ya ps3 un en iyi oyunudur mgs cok merak ettim simdi mgs yerine ne secmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 direk 10 puan aldı nerdeyse heryerden yaw, nasıl en iyisi seçilmiyor ki ? sadece ps3 değil gelmiş geçmiş en iyi oyun seçen yerler bile var yaw Ama kontrolün elinde olmasını isteyen, ara sahne izlemeyi vs sevmeyen, direk action insanları sevmiyor nedense mgs 4 ü. Gerçi direk mgs sevmiyorlarda olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Olur mu ya benim aldığım bosda platium only the best seller game reward falan yazıyor.. Ek olarak MGS Online oynayan varsa iletişime geçelim daha yeniyim ama oynuyoruz ufaktan :P ID : harfbazhuso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bi ara sıkıldığım için expainson alacaktım ama kredi kartımı kabul etmediler, o zamandan beri oynayamadım adam gibi. Ama yine başlicam bu aralar Lopeth olarak ekleyebilirsiniz mgo da psnde lopeth ve lopethh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ekleriz : ) Bu arada keşke bütün seri ps3 de çıkmış olsaydı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 belki yaparlar onu da. mgs'yi gamecube için makyajlayıp mgs:twin snakes olarak piyasaya sürmüşlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 mgs 1 illa gelir psn store'a ps2 emulatörü çıkarıncada diğerlerini alırız direk orcinal olarak, mis gibi olur. Çok pis 3 oynayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 mgo oynuyorum ben anelor diye heryerden ister psn den ister oyundan ekleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ya bisi sorcam level atlamak icin kac exp kaldigini nerden ogrenicem bide bu reward pointleri kazanmak icin survivor oynamak lazimmis onun icin expansion gerekmiyo dimi ben oynadigimi hatirliyorum cunku bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 o xp şeyi göstermiyor ama şunu söyleyim, lvl sistemi farklı burada. Lvl çıktığın gibi direk düşebiliyorsunda. Yani böyle 15+ bi kişi gördün mü allah gibi bişey oluyor. Ben bi 4 bi 5 oluyordum bi ara, sonra 3 oldum yine yüksek lvller ile oynamaya çalışıp ezince adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hmmm ilginc ben yavas yavas cozmeye basladim ya o lvl 15 ustu herifler hakketen beterler ya denk olanlari var ama bazilari var ben adami gormemle head i yemem bir oluyo ping inde biraz katkisi var tabi ama adamlar İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 mouse felan kullanıyor olabilirler mi acaba ? Çünkü official olarak desteklemese bile adaptörler var unofficial. Yoksa bazıları çat çat atıyor hekşatı. Ama böyle benim gibi sadece cqc+knife oynuyorsanız gamepad daha iyi. Alıyosun eline c4, geçiyosun bi yere soteleniyorsun. Arkadan gelebilecek olanlar içinde c4 ü döşüyorsun ohh. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi knife cqc nasil beceriyosun ya cok ilginc adam beklerken sıkılmıyomusun pusuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 mgs4 ne kadar iyiyse mgsonline o kadar kötü bir oyun. yazık etmeyin zamanınıza doğru dürüst bişiler oynayın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 o kadar kötü değil yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi naptin oha mgo psde oynadigim her yonuyle bakildiginda en iyi multiplayer a sahip ama acaip zor yuksek levellar aziyor baya alisana kadar falan kendi levelindakilerle takilirsan baya keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26879550/360-mgs4-next-gtaiv-dlc-topping-microsofts-e3-lineup.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya bu oyunu cqc ve knife la oynamak icin 9 skillinin falan olmasi lazim heralde ya runner cqc knife level 3 olcak yoksa imkansiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya bide max skill cap 4 dimi level atladikca artmiyor o hep 4 kaliyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar