Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bunun üstüne rehber bile yazmisligim varda, neredeydi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tunca said: yav şey yapın madem, pati radyoda yayın yapın toplanıp ? bakın domla azmo ne güzel yapıyolar teknolojiden yararlanarak. (tu) harbi süper fikir ayarlayın böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ogrenelim bakalim guzel olur harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben de varım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Akira'da uzaylılar varmış :o http://www.mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=1089&ParentId=2885 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Skyple falan olur o iş, veya teamspeak falan açarsınız, bir kişi radyodan teamspeakle tüm konuşmaları yayınlar, çok da güzel olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yapalım valla diyorum ben tekrardan hala ilgiliyse öbür arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Off çok baydılar geçen bölüm birbirlerini kesip durdular. Spoiler verdiler. Cık bunlar bu işi daha öğrenememişler. Orjinal dvd almakla animeci olunmaz (japonyada değilsen en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 pati anime programı isteriz evet. önce radyoya yapın, bakarsınız ki oluyo, dream tv'ye de yaparsınız, gençler faydalanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 e dört kişi "ben de varım!" demiş, sağolsun destek de vermiş potansiyel dinleyiciler. şu işin teknik altyapısı hakkında bilgi toplayalım mı o halde? bir de kaede gelmek isterse tam olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 podcast olsun daha hoş olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Eğer patifm winamp plugini gibi birşeyle olmuyorsa ve foobar ile sorunsuz yayın yapılabiliyorsa önce bir iki akşam anime müziği yayını yapmayı planlıyorum. Yoklarız ne kadar ilgi var ondan sonra başlanabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben anime müziklerine karaoke yapınca rating rekoru kırmıştım birkaç yıl önce, (nge açılışı yorumum meşhurdur lol) merak etme ilgi olur. (:P) programın arasına anime şarkıları da karıştırılabilir esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 daha iyi olur oyle NORTHERN CROSS CALCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Emaleth said: pati anime programı isteriz evet. önce radyoya yapın, bakarsınız ki oluyo, dream tv'ye de yaparsınız, gençler faydalanır :) ııh dream tv yerine yükleyelim akillitv ye komediler arasında gider o da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 program bitmiş arkadaşlar bu arada pek üzülmedim ama yapılması gereken birşeydi, her bölümde en az birkaç çam devirseler de emeği geçenlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 umuyorum ki bu işe özel bir kanal açılır ileride, hoş gerçi insanların net'ten istediklerini bulabilmesi nedeniyle eskisinden daha olası mı emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar