þeY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Evet gördüğünüz gibi, son derece çirkin bir ağız yapısı ve kibariyeyi andıran bir simayla karşımızda. Kaba gülüşü ve kısa tırnak üzerine kırmızı ojeleriyle dikkat çekiyor. Dişlerinde sarımtırak bir yapı da gözlerden kaçmıyor ve bu evrimini tamamlamış hatun kişisi insanların tiplerine bok atarken aynaya hiç bakmıyor. Not=Destekleri için adıbendesaklıa teşekkürler. Not2=Lütfen n-c denilen evrimini tamamlamış hatun kişisi cevap verene kadar kitlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu fotoğrafını koymuştu zaten kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben şeyi anlamadım nc takıntısı mı var yanlış hatırlamıyosam bir iki konu daha açtın böyle. bi dürüm mü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kimin fakeisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bi de kendi resmini koysan kıza bok atarken aynaya baktığında nasılmışsın görsek. Ne değişik fakeler var son günlerde şaka maka takdir de ediyorum yani böyle yaratıcı işler yapan fakeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar