EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Dijital kamera almayı düşünüyorum.. Tavsiyeleriniz nelerdir... Tavsiye ettiginiz modelleri hedesine hödösüne kadar yazınki başka bişi almayalım :) Şimdiden saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 dcr-trv 22E veya canon MV630i gerçi bi fiyat aralığı sölesen daha iyi olurdu ama.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Canon EOS-1Ds' yi tek geçerim valla.Kesin al üstüne cihaz yok denebilir. Amreika satış fiyatı $7000-$8000 aralığında geziyor. Alacağın eklerle $10.000 bulur fiyat fakat gerçekten çok güzel bir makinan olur. Özellikleri: Max resolution 4064 x 2704 Low resolution 2032 x 1352 Image ratio w:h 3:2 Effective pixels 11.0 million Sensor photo detectors 11.4 million Sensor size 35.8 x 23.8 mm Sensor type CMOS Colour filter array RGB Sensor manufacturer Unknown ISO rating 100 - 1250 in 1/3 stops, plus 50 as option Zoom wide (W) n/a Zoom tele (T) n/a Digital zoom No Auto Focus Yes Manual Focus Yes Auto focus type TTL-AREA-SIR with CMOS sensor Normal focus range n/a Macro focus range n/a White balance override Yes - 8 positions & manual preset and 3 memories Aperture range n/a Min shutter 30 sec + Bulb Max shutter 1/8000 sec Built-in Flash No Flash guide no. External flash Yes, hot-shoe & sync Flash modes External Focal length multiplier 1 Exposure compensation -3EV to +3EV in 1/3EV or 1/2EV steps Metering 21 area eval, partial, spot (center, AF point, multi-spot), center-weighted average Aperture priority Yes Shutter priority Yes Lens thread Canon EOS EF mount Continuous Drive Yes, 3 fps max 10 JPEG or RAW Movie Clips No Remote control N3 connector Tripod mount Yes Self-timer 2 or 10 sec Time-lapse recording Yes, by cable and PC Storage types Compact Flash (Type I or II) Microdrive compatible Yes Storage included None Uncompressed format RAW Compressed format JPEG (EXIF) Quality Levels Fine, Normal (can have ratios programmed) Viewfinder TTL LCD 2.0 " LCD Pixels 120,000 Playback zoom No Video out No USB No Firewire (IEEE 1394) Yes Serial No Battery / Charger Yes Battery Canon Ni-MH battery pack & Double Charger Weight (inc. batteries) 1585 g (55.9 oz) Dimensions 156 x 158 x 80 mm (6.1 x 6.2 x 3.2 in) Notes Professional D-SLR based on EOS-1D/1V [Bu mesaj ghaldszar tarafından 08 February 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Adam ewde fılm mı cekcek bu kadar pahalı bısey e ne gerek war??[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Adam şunu yapıcam bunu yapıcam şu kadar fiyata şu tip özelliklerde felan dememiş ki? Ben de piyasadaki en iyi makinayı önerdim doğal olarak. Eğer nerde ne amaçla kulllnacağını, ne tip özeelikklerin olmazsa olmaz olduğunu, verebileceği maximum fiyatı söylemedikten sonra o zman piyasadaki en iyi makinayı önermemden daha doğal ne olabilir. Söylediklerimi söylerse o zaman o şartlardaki en iyi birkaç makinenin marka ve modelini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ghaldszar'ın nasıl bir aşk ile baktığını tahmin edebiliyorum bu şahane makinaya :) benim kendi önerim Canon 300d yada 10d olucak. Fiyatları 900$-1400$ arası bu aralar sanırım. Bunlara alternatif olarak ise Sony F717'i önerebilirim. Gayet profesyonel, gayet göz nuru makinalardır.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar