tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 benim de hoşuma gitmiyor.. 1 saatlik işin olduğu belli ise , 5 dakika önceden ertelemek yalnış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yarın iş var, sabahlasak mı bu gece de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 patch gelıyor ilki 18,8mb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 18 mb patch geldi.hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 acıldı download server'ı, 18.8mb'lık bir patch gelmis, bu bitince baska indirecek mi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Yarın 19 Mayıs tatil yaw =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yarım saat daha down.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 DamienThorne said: Yarın 19 Mayıs tatil yaw =PBiz açıyoruz dükkanı genede ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veeee 2. patch 340kb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eet 18,8mb tek patch, girdik oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 iyi misiniz abi =), bende 18mb'lıktan sonra cat diye girdi =)... edit: friend list'im gitmis, ayrıca team ve party bi sure calısmayacakmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 340kb daha çekti :) 2 saniye falan sürdü kaçırmıssındır :) neyse canım önemli olan UP To DATE demesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 şifreyi kabul etmedi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arcane said: Benim oyunda en sıkıldığım nokta ölünce hemen whisper atan bebeler oldu, madem ölünce ağlayacaksın pvp sunucusunda işin ne. offf super be en sevdigim olaydir bu aglayanla dalga gecip son lafi cekip ignorelamak gerci bunda oyle mi bilmiyorumda wowda ignoreladiktan sonra mesajin gidiyordu adama eger o seni ignore listine almamissa deli oluyor herif mesaj atip sinirlendiriyorsun reply denediginde elinde patliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Tam sana göre oyun pop =p Aslında vücuttan ayrılabilen parçaları fazlalaştırsalarmış fatality ler daha deli olurmuş herhalde hehe. Mage olarak ya yıldırım ile morartıyorum ya da fire ile ateşe veriyorum ama melee'deki fatality zevkini vermiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 herkes attığı fatalityleri söylüyo hep, peki size atıldığında en çok içini cızlatan fatality noluyo?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yediğim en kötüsü herifin birine yardım ettim boss öldürmesi için sonra arkamı döndüm gidiyordum yıldırımı yedim teşekkür beklerken hehe son zamanlarda pve oynıya oynıya unutmuşum böyle hinlikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Aslında yardım ediyorum derken arada ona da vurmuş olabilirsiniz. Benim de başıma geldi çünkü. Adamın birisi yardım edicem diye arada 2-3 kılıç ta bana sallayınca iyice çileden çıkmıştım. Tabi arkasını dönünce birşey yapmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 offf yine şifreyi kabul etmedi patchten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Gamersloot'tan aradılar. Tamamen Türkçe verdiğim adres teyidini aldılar. Helal olsun, anladı mı orası şüpheli gerçi. Posta kodunu kodladım ordan çözmüştür zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 5. kez 17,4 MBlık patchi indirişim, içimden bir ses bozulduğunu ve aynı patchi tekrar tekrar indirdiğini söylüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ea clientte toplam patch ne kadar kabaca hesaplarsak ? Cumaya hazır olmak için ben de download ediorum da , patcher a girerken login istio yine illaki ??? acaba cb acc. u ile patchleri tamamlayabilir miyim ? Tahminime göre ea clientle boxlardan cıkıcak olan veya release client pek farklı olmayacaktır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 patch icin accye gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 normalde cb ve ob de patcher ı açarken login i istiodu da ondan sordum iyi o zaman saolasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paşa paşa ayın 23ünü beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar