Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son saatler [early access]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi misiniz abi =), bende 18mb'lıktan sonra cat diye girdi =)...

edit: friend list'im gitmis, ayrıca team ve party bi sure calısmayacakmıs...
Mesaj tarihi:
arcane said:

Benim oyunda en sıkıldığım nokta ölünce hemen whisper atan bebeler oldu, madem ölünce ağlayacaksın pvp sunucusunda işin ne.

offf super be en sevdigim olaydir bu
aglayanla dalga gecip son lafi cekip ignorelamak

gerci bunda oyle mi bilmiyorumda wowda ignoreladiktan sonra mesajin gidiyordu adama eger o seni ignore listine almamissa

deli oluyor herif mesaj atip sinirlendiriyorsun
reply denediginde elinde patliyor :p
Mesaj tarihi:
Tam sana göre oyun pop =p Aslında vücuttan ayrılabilen parçaları fazlalaştırsalarmış fatality ler daha deli olurmuş herhalde hehe. Mage olarak ya yıldırım ile morartıyorum ya da fire ile ateşe veriyorum ama melee'deki fatality zevkini vermiyor =P
Mesaj tarihi:
yediğim en kötüsü herifin birine yardım ettim boss öldürmesi için sonra arkamı döndüm gidiyordum yıldırımı yedim teşekkür beklerken hehe
son zamanlarda pve oynıya oynıya unutmuşum böyle hinlikleri
Mesaj tarihi:
Aslında yardım ediyorum derken arada ona da vurmuş olabilirsiniz. Benim de başıma geldi çünkü. Adamın birisi yardım edicem diye arada 2-3 kılıç ta bana sallayınca iyice çileden çıkmıştım. Tabi arkasını dönünce birşey yapmadım :)
Mesaj tarihi:
Ea clientte toplam patch ne kadar kabaca hesaplarsak ?
Cumaya hazır olmak için ben de download ediorum da , patcher a girerken login istio yine illaki ??? acaba cb acc. u ile patchleri tamamlayabilir miyim ?
Tahminime göre ea clientle boxlardan cıkıcak olan veya release client pek farklı olmayacaktır .
  • Yeni Oluştur...