Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 birisi fury serverında hemen Mortis die karakter açıp o ismi benim için tutabilir mi ahaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bunlar early access serverları diye geçiyor, release e kadar yeni serverlar açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 gothan diye acalim sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 zuh zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Darksun said: Demonologist gideceğim, umarım sonra patlamam. nerfi yedi geçen demon ama hala sağlam :) nolcak abi daha oyunun başı beğenmedin yeni char açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Wowdada ilk gittiğim char hunter'dı, millet beni free kill olarak görüyordu, revamp gelecek diyer aylarca ezik kaldım. Aynı şeyi bunda da yaşamayayım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 pwnbot said: gothan diye acalim sana? o da olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Server: PvE / Crom Class: Demonologist - Conqueror Nick : Gwinerosa - Grum(daha tam bi nik bulamadım bu elemana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 nie böle dağılıosunuz ki herkes bi server kararlaştırsa ya.. pve ile pvp ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Crom iyidir.. Baba adam.. hiçbi güç başka servera götüremez beni! ÖLÜLERİ SAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Crom çok popüler bir ad yanlız, yani en kalabalık olma ve göçüp durma potansiyeline sahip bir server olacak crom, hele release olduğunda bayağı bir insan crom crom diye atlarsa oyun oynanmaz hale gelir söylemedi demeyin =) zira stress testlerde gördük 9-10k pingleri , server kaldıramıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Tabıkı pvp ve tabıkı FURY!! Assasin acıcam bu gece karar degıstırmezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Su topicte community forumlarindan guildlerin hangi serverlara gidecegi gözüküyor. http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=97245 EU pvp serverlari gercekten kalabalik olucak gibi gözüküyo. genelde bu guildlerin member sayisi fazla oldukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Arkadaslar download server acılmıs bılgınıze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 off millet acaip doluşmuş daha açılmadan bu pvp serverinde hayatta kalmak çok zor olur paso guildcene gezer bu gavurlar şimdi :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bırlık olalım bızde... Acılınca furyde baslayan arkdaslar wersınler nıcklerı berabre gezerız. Zaten lvl 20 e kadar guıuld fln yalan snrasına bakıcaz bızde. Bu arada max dps hangı class da war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bitek Crom a kayıtlı guild yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 iyiye mi kötüye mi işaret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ama şimdi biraz gerilimli kasmanında zevki ayrı. bi yandan moba cakion bi yandan etrafı kolaçan edion falan.. baktın 3-5 kişi üstüne koşuo mobu bırakıp kovalamaca moduna girion.. çok pis gang dönecek çok.. pve de sıkıcı gelir die endişeleniyom.. bu pvp olayı en azından heyecan verecektir.. eninde sonunda dayak yie yie bizde atmaya başlıcaz en kötü ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ama razz bu iş vakti olanlara göre.kendim için günde en cok 3 saat oynayabilecem.gang peşinde gitmekte sinirlerimi harap eder.bilemiyorum pve daha mantıklı gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben daha cok lag, server crash durumlarindan endiseliyim, zaten oyun cok stabil degil daha. o yüzden öyle hayvan gibi kalabalik serverlardan uzak durmak istiyorum. neyse bakicaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yukarda essek kadar konu var yahu? orda yazsaydiniz? birlestiriyorum, yine epic fail olacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 abooo modlugum da gitmis. ben boyle kalleslik gormedim... adminlere gel ahaha. dyna keske bisi soyleseydin de rezil olmasaydim burda bapsi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hahahhah nie aldılar adminliini :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yani ben demistim adminligimi alabilirsiniz diye 1 ay once, yeni aldilar herhalde :P neyse apache'ye hayirli olsun, modum diye yaptigim atar bitarafimda patladi resmen sdhdjhfsdf. Alo apache, konulari birlestir bapsi ehahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar