Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son saatler [early access]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:
Demonologist gideceğim, umarım sonra patlamam.
nerfi yedi geçen demon ama hala sağlam :) nolcak abi daha oyunun başı beğenmedin yeni char açarsın
Mesaj tarihi:
Crom çok popüler bir ad yanlız, yani en kalabalık olma ve göçüp durma potansiyeline sahip bir server olacak crom, hele release olduğunda bayağı bir insan crom crom diye atlarsa oyun oynanmaz hale gelir söylemedi demeyin =) zira stress testlerde gördük 9-10k pingleri , server kaldıramıyordu.
Mesaj tarihi:
Su topicte community forumlarindan guildlerin hangi serverlara gidecegi gözüküyor.
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=97245
EU pvp serverlari gercekten kalabalik olucak gibi gözüküyo. genelde bu guildlerin member sayisi fazla oldukca.
Mesaj tarihi:
Bırlık olalım bızde... Acılınca furyde baslayan arkdaslar wersınler nıcklerı berabre gezerız. Zaten lvl 20 e kadar guıuld fln yalan snrasına bakıcaz bızde.

Bu arada max dps hangı class da war?
Mesaj tarihi:
ama şimdi biraz gerilimli kasmanında zevki ayrı. bi yandan moba cakion bi yandan etrafı kolaçan edion falan.. baktın 3-5 kişi üstüne koşuo mobu bırakıp kovalamaca moduna girion.. çok pis gang dönecek çok.. pve de sıkıcı gelir die endişeleniyom.. bu pvp olayı en azından heyecan verecektir.. eninde sonunda dayak yie yie bizde atmaya başlıcaz en kötü ihtimalle
Mesaj tarihi:
ben daha cok lag, server crash durumlarindan endiseliyim, zaten oyun cok stabil degil daha.
o yüzden öyle hayvan gibi kalabalik serverlardan uzak durmak istiyorum.
neyse bakicaz artik.
Mesaj tarihi:
yani ben demistim adminligimi alabilirsiniz diye 1 ay once, yeni aldilar herhalde :P neyse apache'ye hayirli olsun, modum diye yaptigim atar bitarafimda patladi resmen sdhdjhfsdf.

Alo apache, konulari birlestir bapsi ehahaha.
  • Yeni Oluştur...