tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 BİŞİYLER YÜKLÜUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 haydaaaaaa oldumu şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tunca said: BİŞİYLER YÜKLÜUO IT'S IN! IT'S IN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Oha oha OHA! Patch bitti. CRC error, baştan yükle dedi. Patcher şimdi hiç çalışmıyor. PatcherSetup çalışmıyor. Client açılıyor. Authentification çalışıyor. Server listesinden seçip create deyince hop client versiyonu yanlış diyor. Baştan yükleyip tüm patch'leri baştan mı yapcam şimdi? Ana avrat düz giderim ben bunlara.. Grrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yalan olmuşunuz. parayla saadet olmuyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 eeeeh ******** funcom'u... bu ne be basım kazan gibi oldu allah allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 server ve login up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tabii ki çalışacak babasının hayrına çalışmıyor ki para alacağı için çalışıyor. oyun sektöründe böyle birşey var işte, gamer diyip resmen çocuk yerine koyuyorlar. başka bir sektörde release bu kadar kaysın, patchleri 5MB 5MB ver, milyon tane insanı oyala adamın reputasyonunu silerler, rezil olduğunla kalırsın. şekil 1a, hak ediyoruz demekki başımıza geleni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 aynı problem bana da oldu, hata verdi kaldım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 63mb patch çıktı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 HAHAHAHAHA SEFALETE GEEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dela leş kargası gibi dadandın vuracam ağzına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 o hatayı 5mb'lıktan sonra mı verdi, 18mb'lıktan sonra mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 restart attım 18 mblık indirmeye başladı.güzel bir anı oldu.restartın ne faydası var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 SEFALETİNLE BESLENİYORUM KANKA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 21le cekio ya 21 ne allah kahretsin. ben en son 21i 5 yil once gordum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 jungle said: haydaaaaaa oldumu şimdi bu aynısı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hayatında kaç tane release gördün ya birtane zamanında açılmış release serverı varmı ki 680 bin Ea client var ve topu şuan tuş spamlıyor bunu kaldıracak server var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 su acılıs msg ına kopuorum ben hala. biraz kafayı cekmis bi havaları var. yazık adamlara muhtemelen uykusuzluktan kasları gozlerı seyırmeye baslamıstır. aptal aptal gulenler falanda vardır. ben burda yazılım okuyan arkadasların proje yetıstırme cabalarını gordum bi sekilde patlayınca salak salak gulmeye baslamıslardı sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Beyler ben 18mb birşey çekmedim hiç. 5mb > 63mb. O arada 18 çekenler sıçmış olabilir. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kfg said: o hatayı 5mb'lıktan sonra mı verdi, 18mb'lıktan sonra mı ? 5mb lıktan sonra yenıden kur dıyor ulan nasıl kurayım cekılırmı once patch yenıden offffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Az sonra furydeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahþibey Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 18 çektim 13 çıktı şimdi bide hay allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 5mb lıkta hata verdi.şu anda açamıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar