Fyrwenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 saat 11 e kadar (GMT +3) server yok.. rahat olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Apache said: forumlar açıldı ama hesapları kabul etmiyor. ediyor ama şifremi unuttum de ordan sana yeni şifre göndersinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Lol culture pvp server, süpermiş stygian lar pure caster class, kesilip biçilirler artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yok anladığım kadarı ile diğer ırklarla grup kurabileceksin ama kendi ırkından biri sana saldıramıyacak neyse böyle bişiler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sifremi unuttum dedim, o zaman da mail'i kabul etmedi, anlamadım :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kfg said: sifremi unuttum dedim, o zaman da mail'i kabul etmedi, anlamadım :... register da kullandığınız mail adresini kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 onu yazıyorum zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Yeni oturabildim bilgisayar başına, başlangıcı kaçırcam diye üzülüyodum, neyse ki gecikme olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kfg said: onu yazıyorum zaten ? https://register.ageofconan.com/account/ adresinden forum acount ismini ve şifreni actırdın mı peki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ahaha sagol jungle =), ben orada acc. u acınca otomatik forum da aktif oluyor sandım, meger ayrıca actırıyormussun (mantıgı neyse artık ehe)... edit: haydaa, hala aynı halde, biraz beklememiz mi gerekiyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 mantığı forum logini ile oyun loginini ayrı tutarak hack olayını azaltmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fury dimi hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kfg said: ahaha sagol jungle =), ben orada acc. u acınca otomatik forum da aktif oluyor sandım, meger ayrıca actırıyormussun (mantıgı neyse artık ehe)... edit: haydaa, hala aynı halde, biraz beklememiz mi gerekiyor acaba ? nedemek :)-D şimdi şifremi unuttum de ve register daki maıl adresını yaz yenı sıfre gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Zeppelin8 said: fury dimi hala :P oyun açılsında senın hatrına fury olsun bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 jungle said: kfg said: ahaha sagol jungle =), ben orada acc. u acınca otomatik forum da aktif oluyor sandım, meger ayrıca actırıyormussun (mantıgı neyse artık ehe)... edit: haydaa, hala aynı halde, biraz beklememiz mi gerekiyor acaba ? nedemek :)-D şimdi şifremi unuttum de ve register daki maıl adresını yaz yenı sıfre gelsın benimde aynı şekilde. foruma girmiyor ve şifremi unuttum dediğimde mail adresimi kabul etmiyor. account sayfasından update etmiştik halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 wow gibi channel açmak var mı, beta oynayan arkadaşlar bilirler ? /trk veya paticik gibi bir kanaldan haberleşelim oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 alla alla, hala "You have not entered an email address that we recognize. Please try again or contact the administrator." diyor, mail adresini yazdıgımda =), yaw cok da dert degil, wow uyeligim boyunca 3 sene adam gibi forumlara girmedim bile de kafam takıldı bu ise... benden baska sorun yasayan yok mu forum'a giriste ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kfg said: alla alla, hala "You have not entered an email address that we recognize. Please try again or contact the administrator." diyor, mail adresini yazdıgımda =), yaw cok da dert degil, wow uyeligim boyunca 3 sene adam gibi forumlara girmedim bile de kafam takıldı bu ise... benden baska sorun yasayan yok mu forum'a giriste ? contact the administrator yapınca da login ol diyor.. peki diyip kapatıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 2 accoutn imin kini de kabul etmiyor, sorun onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 EU forumuna girceksiniz. http://forums-eu.ageofconan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sorun aynen devamediyor eu da da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yok valla ben umudumu yitiriyorum biralar azaldıkçada uyku bastırdı hehe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 jungle said: yok valla ben umudumu yitiriyorum biralar azaldıkçada uyku bastırdı hehe :)-D benim 2 tane byuzlukta hazir, da isin kotusu server lar acildiginda uyuyacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 download serverından haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 cık hala göçük söyle okkalı bir patch geliyor sabaha kadar dl yapacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar