Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 evet son 20 saat içerisine girdik.her ne kadar patch server hala kapalı olsa da ve önümüzde ne kadar patch olduğunu bilmesekte büyük ihtimalle yarın bu saatlerde hyboria'da olacağız.kimler hangi sunucuda başlayacak,ilk başta hangi karakteri seçecek ve duyguları neler paylaşalım beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 server: fury(pvp) - class: rogue->assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 valla ben necromancer ve dark templar arasında kaldım :( ikiside bana RP acısından uygun karakterler server konsundada kararsızım ya pVp fury yada RP pVp olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hangi ırk peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Kimmeria guardian veya dark templar, server crom olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Cimmerian Dark Templar yada Stygian Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bear Shaman >> rp-pvp buyuk iht, olmazsa PVP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 tunca said: server: fury(pvp) - class: rogue->assasin bende aynısını düşünüyorum,belki dark templar ile değişme olasılığım var.oyunun sistemi çok ince ayrıntılar üzerine kurulduğu için belki ilk bir ay içerisinde tam kendime göre bir karakter oturtamayabilirim gibi geliyor. dl sunucusu gelse bi de =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ohh bi healerda bulduk mu grup tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Priest burda ! :) Fury'de Priest of Mitra açıcam. Eğer sararsa devam ederim priest ile. Wow'a da priest ile başlamış lvl45'de warrior açmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Stygian-Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ya bu arada karakter gelişimi konusunda bigisi olan varmı? yanı ben bir talent sectım sonra değistirmek istersem (respec) nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben de fury'de cimmerian bear shaman'ı mı acacam eheh =)... yarın uyku yok bize... jungle, oyunda respec olayı var, open beta'da bedavaydı, ama oyun baslayınca paralı olacak sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ss leri bekliyoruz dört gözle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kfg said: ben de fury'de cimmerian bear shaman'ı mı acacam eheh =)... yarın uyku yok bize... jungle, oyunda respec olayı var, open beta'da bedavaydı, ama oyun baslayınca paralı olacak sanırım... respec olsunda para kolay hehe işten güçten çok fazla okuma yapamadım live and learn takılıcam en azından yarın o yzuden sordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bence, konuyu acilacak siniflar ve server lari disina tasirmayalim da kirlenmesin, bunlar haricinde ufak sorular icin bisuru topic var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 draedan said: bence, konuyu acilacak siniflar ve server lari disina tasirmayalim da kirlenmesin, bunlar haricinde ufak sorular icin bisuru topic var :D haklısın kusura bakmayın kaptırmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hmm edit o zaman ben yarın başlamiorum ama tahminen healer bir class açıcam. Şöle insanlara support olmaya bayılıorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Sanırım barbar yada priest of mitra oynicam. Irka karakter ekranında karar veririm. Hangisinin tipi hoşuma giderse artık. Sunucuya daha karar vermedim ama PvP olacka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 pvp serverde aksilik çıkmazsa fury de başlıycam , beta da assassin oynadım ama şu an acaip kararsızım class konusunda 2 gündür bütün zamanımı class lara bakarak geçiriyorum herhalde son ana kadar da belli olmıycak hemen hepsi aklımı çeliyor ,hiç bi oyunda bu kadar zorlanmamıştım açıkcası.. pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Demonologist gideceğim, umarım sonra patlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Rangerda kararlıyım amazondan preorder ı iptal ettim game.co.uk dan aldım mammut alacam ama early access yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Server: EU PVP-Fury Class: Guardian Char. Name: Aaxeq EU'da sadece 2 tane PvP serveri acilmasi malesef büyük bir yigilma yaratacak. bu kalabalikta FFA sistemi de oldugundan ortam baya bi garip olacak. ortami begenmezsem hemen PvE'ye gecis de yapabilirim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 FrF ile birlikte CROM da Barbarian! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar