Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deli Ediyooooooooor!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Deliriceeeem bi renegade acccountu alamadım beeeeeeeeeee maili yazdım pass gelmedi yahooyu yazdım daha önce kullanmışım yeni account alıcam dakka başı pislik çıkıyor be yeter ulaaaaaaaaaaan! ulaaaaaaaan bir mail acccountu alamadım laaaaaaaaaaaan!
Yahooya kafam girsin
Renegade ye kafam girsin
Hotmail e kafam girsin
Westwood a kafam girsin
Kablonete kafam girsin
Command and conquer e kafam girsin
Account sistemini yazana kafam girsin
HEPİNİZİ DAĞILIN ÜLEAAAAAAAN!
*Accountlara maillere tekmeler savurur*[signature][hline]İmza Yarışmaları:
-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

[Bu mesaj Chemical tarafından 07 February 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan sabahtan beri deli oldum ya kaçbintane account ismi uydurdum girdiğin passwordların haddi hesabı yok sonunda sapıttım hebele hübele hala oynayamıyorum şu oyunu ulan bir renegade oynuyamıcakmıyım ben ya KADERE KAFAM GİRSİN HİAAAAA![signature][hline]İmza Yarışmaları:
-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 07 February 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
Deliriceeeem bi renegade acccountu alamadım beeeeeeeeeee maili yazdım pass gelmedi yahooyu yazdım daha önce kullanmışım yeni account alıcam dakka başı pislik çıkıyor be yeter ulaaaaaaaaaaan! ulaaaaaaaan bir mail acccountu alamadım laaaaaaaaaaaan!
Yahooya kafam girsin
Renegade ye kafam girsin
Hotmail e kafam girsin
Westwood a kafam girsin
Kablonete kafam girsin
Command and conquer e kafam girsin
Account sistemini yazana kafam girsin
HEPİNİZİ DAĞILIN ÜLEAAAAAAAN!

Zamanında, çoook çok eskiden o zamanlar arada kızdığım ama şimdi gülerek hatırladığım biri vardı SNN UO Dünyası'nın ilk zamanlarında forumlarında. Ne zaman biri böyle mesajlar atsa şu cevabı verirdi, kendisini yadedeyim:

Patlaa! Beter Ol! Hiç açılmaya accountun! Mail bulamayasın hiç biyerden! Patlaaa![signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PhalanX, 07 February 2004 22:57 tarihinde demiş ki:
ne biliyim bi çoşkun sabahı ya da olmadı ziarenko yu arıyor bünye böyle zamanlarda.

Hah işte bu, bahsettiğim kişi bu.. Ziarenko... Daha sora banlenmişti de yeni acc.le girmişti portekizli diye[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bence cok haklı güzel güzel gidip paraya kıyıp orjinal oyun alıyorsun sonra aldıgın oyunu hakkıyla bıle dııl hıc oynayamayıp oyle saatlerce maıl bılmemneyle ugrasıyorsun e aglamasında gulsunmu cocuk mıllete soyleyıp bı nebze raatlıyo
soyle soyle baska ne dertlerın war cocuum:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...