Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Deliriceeeem bi renegade acccountu alamadım beeeeeeeeeee maili yazdım pass gelmedi yahooyu yazdım daha önce kullanmışım yeni account alıcam dakka başı pislik çıkıyor be yeter ulaaaaaaaaaaan! ulaaaaaaaan bir mail acccountu alamadım laaaaaaaaaaaan! Yahooya kafam girsin Renegade ye kafam girsin Hotmail e kafam girsin Westwood a kafam girsin Kablonete kafam girsin Command and conquer e kafam girsin Account sistemini yazana kafam girsin HEPİNİZİ DAĞILIN ÜLEAAAAAAAN! *Accountlara maillere tekmeler savurur*[signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah [Bu mesaj Chemical tarafından 07 February 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 benimde sana girsin caine'i anıyoruz saygıyla[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 arkadasim sakin ol once bi derdini bu dille anlatma banlanirsin mazallah[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 daha yasin kucuk oole kafani ota boka sokma sikisir kalirsin sonra[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sen zaten delisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 the question is.. who cares ?[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 WTF?[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 RACON KESMEM KAFA KESERİM CHEMİCAL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bu adam tam arıza bune lan yakıcı bunyesın dıye kafanımı yıcez bız senın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ulan sabahtan beri deli oldum ya kaçbintane account ismi uydurdum girdiğin passwordların haddi hesabı yok sonunda sapıttım hebele hübele hala oynayamıyorum şu oyunu ulan bir renegade oynuyamıcakmıyım ben ya KADERE KAFAM GİRSİN HİAAAAA![signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Volfied, 07 February 2004 22:53 tarihinde demiş ki: daha yasin kucuk oole kafani ota boka sokma sikisir kalirsin sonra :lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 problemli :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Chemical, 07 February 2004 22:50 tarihinde demiş ki: Deliriceeeem bi renegade acccountu alamadım beeeeeeeeeee maili yazdım pass gelmedi yahooyu yazdım daha önce kullanmışım yeni account alıcam dakka başı pislik çıkıyor be yeter ulaaaaaaaaaaan! ulaaaaaaaan bir mail acccountu alamadım laaaaaaaaaaaan! Yahooya kafam girsin Renegade ye kafam girsin Hotmail e kafam girsin Westwood a kafam girsin Kablonete kafam girsin Command and conquer e kafam girsin Account sistemini yazana kafam girsin HEPİNİZİ DAĞILIN ÜLEAAAAAAAN! Zamanında, çoook çok eskiden o zamanlar arada kızdığım ama şimdi gülerek hatırladığım biri vardı SNN UO Dünyası'nın ilk zamanlarında forumlarında. Ne zaman biri böyle mesajlar atsa şu cevabı verirdi, kendisini yadedeyim: Patlaa! Beter Ol! Hiç açılmaya accountun! Mail bulamayasın hiç biyerden! Patlaaa![signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ehüeüe volfield kafayı diil seni maile soksak?[signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 toobe toobe[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: PhalanX, 07 February 2004 22:57 tarihinde demiş ki: ne biliyim bi çoşkun sabahı ya da olmadı ziarenko yu arıyor bünye böyle zamanlarda. Hah işte bu, bahsettiğim kişi bu.. Ziarenko... Daha sora banlenmişti de yeni acc.le girmişti portekizli diye[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: tunca, 07 February 2004 22:55 tarihinde demiş ki: the question is.. who cares ? ROFL!!! budur ya tek hamlede knock-out oldum süfer..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben hem sana hem senin mailine fazla gelirim chemical hadi canim ziarenko nun da diyecegi ve herkesin icinden gectigi gibi patla[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hehe patla[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bu forumun seviyesi cok dustu[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yok forumun sewiyesini düşüren insan sayısı arttı 1 yıldır.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yazık... delirdi sonunda[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Walla bence cok haklı güzel güzel gidip paraya kıyıp orjinal oyun alıyorsun sonra aldıgın oyunu hakkıyla bıle dııl hıc oynayamayıp oyle saatlerce maıl bılmemneyle ugrasıyorsun e aglamasında gulsunmu cocuk mıllete soyleyıp bı nebze raatlıyo soyle soyle baska ne dertlerın war cocuum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 aynen öyle ben aliyim okadar orijinal o mailime bilgi yollamasın döverimlan:D[signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sakin!RELAX!calm!şş heyecan yok panik yok sakin![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar