PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 evet mimarlık nedir ne değildir? nerede okunur en iyi? bilgilendirici bir topic olması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 mimar sinan'da okunmaz onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 odtu mimarlik iyidir.intihara sebebiyet verebiliyormus.ole duydumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 itü, aynı zamanda en fazla kız olan bölümüdür itünün =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mimarlık istanbulda okunur bu bir,mimar sinan cok kastırır ama cok saglam adam yetiştirir(en iyi el cizimi olan adamlardır msululer),itu piyasa da cok teknik bulunurken,msü cok sanatsal bulunur,bir de bunların ytülüleri olur onlarda boylelikle aradan kaynar.ama mimarlık okumak bambaska bi egitim duzenine geciş yapmak demektir.oturup kitaptan ders calısma olayından oldukca farklıdır.her hafta teslimi olan ve ha deyince bazen yapamayacagım prrojeleri olur,yetenek bazıları inkar etse de onemlidir. muhendis olsan sınavlardan once kasarsın sadece ama lise gibidir yani muhendislik sen masa kitap kalem kagıt olur gene.mimarlıkta sabahlarsın proje basında genelde ...ama bana kalırsa keske mimarlık okusaydım mesela.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mimarlık, mimar sinan'da okunur da zor olur. çalışkansan hayvan gibi bitirirsin zamanında yoksa sürünürsün yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 irin said: muhendis olsan sınavlardan once kasarsın sadece ama lise gibidir yani muhendislik sen masa kitap kalem kagıt olur gene.mimarlıkta sabahlarsın proje basında genelde ...ama bana kalırsa keske mimarlık okusaydım mesela.)) mimarlıkla kıyaslayınca belki böyle kalıyor gibi ama gayet proje, ödev vs. biz de sabahlıyoruz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bir de emeğinin boşa gitmesi var, yaptığın proje çok iyi olur, hocan inanmaz sıfırı basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sly-One said: irin said: muhendis olsan sınavlardan once kasarsın sadece ama lise gibidir yani muhendislik sen masa kitap kalem kagıt olur gene.mimarlıkta sabahlarsın proje basında genelde ...ama bana kalırsa keske mimarlık okusaydım mesela.)) mimarlıkla kıyaslayınca belki böyle kalıyor gibi ama gayet proje, ödev vs. biz de sabahlıyoruz maalesef.annem biliorm bilmem mi zira muhendislik ogrencisiyim.kasteddiğim sey sınav donemi sabahlıorz biz sadece,ne bilim ödev teslim falan sabahlıorz.sehir bölge-mimarlık en umursamazı haftada 3 gun sabahlıyor(bknz:irinin yurt izlenimleri).yoksa mimarlık sux muhendislik rulz asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sen nerdeydin meendiz apla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ben sevdim bu mimarlık muhabbetini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mimarlığın içinde sanat da var, öyle mühendislik gibi değil. Mühendis adama göre 2x2=4 tür, başka yol yoktur. Mimar ise eğer 2x2=5 daha güzel görünecekse öyle kabul eder :) Yani bana göre değil açıkçası, daha adam gibi çöp adam çizemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mimarlıkla muhendislik her ne kadar bazı yonlerden benzeseler de birbirlerine göre apayrı seyler cok farklı,mimarlık okurken kızılderililerin kulturunden tut antik yunandaki yasam tarzına kadar herseyi bilmen gerekir ama muhendislik 2-3 formul ezberle bitir okulu ( muhendisler alınmasın ben de muhendisim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mimarlık mükemmeldir. en çok kız olan bölümdür genelde pek çok okulda ama onun dışında gerçekten mükemmeldir. lisede fen okusaydım yazacağım tek bölüm olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ya mükemmel tabii, yaratılan eserleri falan görünce vay be ben de mimar olucam uleyn diye gaza geliyor insan ama işte herkese göre değil. Kendimden biliyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bolumden bahsederken is bulma olanaklarına deginmemek eksik olur,turkiye de mimari yok insaat var bunu da bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben kıytırık teknik resmi veremedim pergel cetvel gorunce sinirlerim bozuluyo mimar olsam cok agır sıyırırdım ya da okulu bırakırdım eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 artık hepsi bilgisayarda dönüyo. el çizimi tasarımda anca onuda yapmayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hö? nutella yerim said: bolumden bahsederken is bulma olanaklarına deginmemek eksik olur,turkiye de mimari yok insaat var bunu da bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ingilizce inşaat mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim. şuan bölümdeki derecem itibarı ile Çift Anadal Programı ile mimarlık(türkçe) okuma hakkım var(ikinci sınıftan itibaren). ama çok kararsızım. onun yerine ERASMUS ile isveç'e gitme opsiyonları da mevcut ama ÇAP olayı ve mimarlık gerçekten aşırı cezbediyo. yapabilirmiyim neler kazanır neler kaybederim hiç bilmiyorum. size de danışayım.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lippa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 çift anadal kulağa daha hoş geliyor.. yapanların da oldukça iyi yerlere geldikleri malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Abicim Mimarlıkta bina çiziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonelyheart Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bencede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 PassivE_KesH said: hö? nutella yerim said: bolumden bahsederken is bulma olanaklarına deginmemek eksik olur,turkiye de mimari yok insaat var bunu da bil sehir planlaması,bölgesel yapılar birbirleriyle senkronize halde degil,adam bi bina yaparken bölgenin cografyası,ekonomik ve sosyal yapısına dikkat etmeyi birak yan sokaktaki apartmanlarla uyum saglicak mi bunu dusunmuyo sektor bi kac sirketin tekelinde demek istedigim sanata onem verilmiyo dik binayı sat al paranı olayı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Breedan said: artık hepsi bilgisayarda dönüyo. el çizimi tasarımda anca onuda yapmayanlar var. hayvan gibi projeyi elle cizdiren takıntılı cok hoca var ama dedigin gibi umarım bu kulfet kalkar en kısa zamanda ogrencilerin uzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar