Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mimarlık

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

mimarlık istanbulda okunur bu bir,mimar sinan cok kastırır ama cok saglam adam yetiştirir(en iyi el cizimi olan adamlardır msululer),itu piyasa da cok teknik bulunurken,msü cok sanatsal bulunur,bir de bunların ytülüleri olur onlarda boylelikle aradan kaynar.ama mimarlık okumak bambaska bi egitim duzenine geciş yapmak demektir.oturup kitaptan ders calısma olayından oldukca farklıdır.her hafta teslimi olan ve ha deyince bazen yapamayacagım prrojeleri olur,yetenek bazıları inkar etse de onemlidir. muhendis olsan sınavlardan once kasarsın sadece ama lise gibidir yani muhendislik sen masa kitap kalem kagıt olur gene.mimarlıkta sabahlarsın proje basında genelde ...ama bana kalırsa keske mimarlık okusaydım mesela.))
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
muhendis olsan sınavlardan once kasarsın sadece ama lise gibidir yani muhendislik sen masa kitap kalem kagıt olur gene.mimarlıkta sabahlarsın proje basında genelde ...ama bana kalırsa keske mimarlık okusaydım mesela.))

mimarlıkla kıyaslayınca belki böyle kalıyor gibi ama gayet proje, ödev vs. biz de sabahlıyoruz maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
irin said:
muhendis olsan sınavlardan once kasarsın sadece ama lise gibidir yani muhendislik sen masa kitap kalem kagıt olur gene.mimarlıkta sabahlarsın proje basında genelde ...ama bana kalırsa keske mimarlık okusaydım mesela.))

mimarlıkla kıyaslayınca belki böyle kalıyor gibi ama gayet proje, ödev vs. biz de sabahlıyoruz maalesef.
annem biliorm bilmem mi zira muhendislik ogrencisiyim.kasteddiğim sey sınav donemi sabahlıorz biz sadece,ne bilim ödev teslim falan sabahlıorz.sehir bölge-mimarlık en umursamazı haftada 3 gun sabahlıyor(bknz:irinin yurt izlenimleri).yoksa mimarlık sux muhendislik rulz asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

mimarlıkla muhendislik her ne kadar bazı yonlerden benzeseler de birbirlerine göre apayrı seyler cok farklı,mimarlık okurken kızılderililerin kulturunden tut antik yunandaki yasam tarzına kadar herseyi bilmen gerekir ama muhendislik 2-3 formul ezberle bitir okulu ( muhendisler alınmasın ben de muhendisim)
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizce inşaat mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim. şuan bölümdeki derecem itibarı ile Çift Anadal Programı ile mimarlık(türkçe) okuma hakkım var(ikinci sınıftan itibaren). ama çok kararsızım. onun yerine ERASMUS ile isveç'e gitme opsiyonları da mevcut ama ÇAP olayı ve mimarlık gerçekten aşırı cezbediyo. yapabilirmiyim neler kazanır neler kaybederim hiç bilmiyorum. size de danışayım.. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
PassivE_KesH said:
hö?
nutella yerim said:
bolumden bahsederken is bulma olanaklarına deginmemek eksik olur,turkiye de mimari yok insaat var bunu da bil

sehir planlaması,bölgesel yapılar birbirleriyle senkronize halde degil,adam bi bina yaparken bölgenin cografyası,ekonomik ve sosyal yapısına dikkat etmeyi birak yan sokaktaki apartmanlarla uyum saglicak mi bunu dusunmuyo sektor bi kac sirketin tekelinde demek istedigim sanata onem verilmiyo dik binayı sat al paranı olayı bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...