Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Superstars...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Yeni jenerasyon futbol oyunu, bir oyuncuyu canlandiracagiz sonra takimlara girip resmen futbol oynayacagiz diger oyuncularla. Ilginc olabilir, oyundan beklentilerim yuksek. Beta kayitlari devam etmekte, ilk closed betaya da kabul oldum, merakliyim acikcasi... NDA yi bozmadan da fikirlerimi yazarim.

Ama simdilik buyrunuz:

http://www.footballsuperstars.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada, eminim ki bir kac insan bunu okuyunca demistir icinden "adama bak, sirf betaya girdigini anons etmek icin konu acmis kimsenin sallamadigi bir oyun hakkinda" diye...

sizi temin ederim ki bu ve benzer dusunceler tamamen dogrudur ve evet... kimsenin sallamadigi bir oyunun betasina kabul oldugum icin hava atiyorum su an.

Sucks to be you!.
Sosyal ağlarda paylaş

Fikir şahane.. ama işte fikir çok güzel olduğu için insan çok hayal kurabiliyor ve beklentiler çok yüksek oluyor.Bu nedenlede tahminimce beklentilerin tamamını veremez fakat %50 verse oynanabilir bir oyun gibi geliyor. değişik yani.

Neyse betaya bir gir çık bakalım merak ediyorum düşüncelerini yazarsın buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

NSS le karsılasan herkesin kafasında mutlaka böle bi proje canlanmıs olmalıdır, bundan 3-5 yıl once bende böle olmustu cunku : ) Merakla bekliorum betaya basvurdum f2p olması çok kotu olmus dicem de adamlar "Will the game be sold in retail shops like Game and Virgin?" sorusuna free downloadable deyip partner fln bakıoruz demişler belki beleş olmaz .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
hep hayallerde olan birsey bu ama mantıklı geldigi soylenemez pek cok yonden problemler war.gerci nası wowda haftada belirli zamanlarda raid yapıosan bundada aynı sureyi antremana maclara ayırrsn falan.cok guzel olabilir ama zor gibi geliyor.free olmazsa oynanır.free olursa "BAB DI KENKS LEVEL 15 CRISTIANO RONALDOM WAR ACAİP WURUORUM HER VURDUUM GİRİO KANK" gibi mevzular daha cok doner hos olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
oynuyorum bir kac gundur, oyun eglenceli ama mmorpg sonucta ve cok farmlamak gerekiyor bol bol mac oynayarak :D hazir kankalarla takim olmadan da zor oluyor mac baslatmak o yzuden oynamak isteyenler bana ulasabilirler oyun icinden (nick: Azmodello). Bilmemne argyle klubundeyim su an, kim bilir eger fazla olursak kendi klubumuzu bile kurariz (ayda 5 dolar mi ne klup kurmak).

Oyun bedava bu arada. Oyun ici para satin alabiliyoruz gercek parayla, bi de kendi kulubumuzu yapmak icin de parali uyelik lazim, ama bu asamada bizi baglamaz bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...