Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazıklar Olsun

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Penth i banlarsak reklamcılık yandalı yapamayız.

Şaka bi yana,
Ema ve Victor'a katılıyorum.
Zegna'ya da katılıyor ve türk usüllerine uygun olarak kınıyorum, kategorize etme kardeşim insanları. Ben hem 1 hem 4 te hissediyorum bazen kendimi =(
Bonecrusher çıldırıyorsa münferittir ki zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Peter said:
emalith zaten okuyamıyorum her postunu
ama anladıgım kadarıyla
werewolfun dediği gibi kraldan cok kralcı olmussun
tamam eski patisin filan eyvallah da kimse adminlere laf etmemisti zaten şayet laf edilseydi onların da 2 eli ve 1 klavyesi var
simdi bir kompozisyon daha yazarsan okumıcam
gereksiz bi topicten gereksiz bi tartısma cıktı
neyse uzatmayalım daha cok ayrıca bir konu daha acmana gerek yoktu fikrimce
üstelik adı da "yazıklar olsun"

anacım ben açmadım ki threadi adını koyayım. lol be.
hem okumuş gibi yorum veriyo, hem okumadım diyo, hem okumam diye tehdit ediyo, harika bi çalışma.
zegna haklı, her çeşit insan var valla.
ilginçlikler denizi, ehehe...
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
Peter said:
emalith zaten okuyamıyorum her postunu
ama anladıgım kadarıyla
werewolfun dediği gibi kraldan cok kralcı olmussun
tamam eski patisin filan eyvallah da kimse adminlere laf etmemisti zaten şayet laf edilseydi onların da 2 eli ve 1 klavyesi var
simdi bir kompozisyon daha yazarsan okumıcam
gereksiz bi topicten gereksiz bi tartısma cıktı
neyse uzatmayalım daha cok ayrıca bir konu daha acmana gerek yoktu fikrimce
üstelik adı da "yazıklar olsun"

anacım ben açmadım ki threadi adını koyayım. lol be.
hem okumuş gibi yorum veriyo, hem okumadım diyo, hem okumam diye tehdit ediyo, harika bi çalışma.
zegna haklı, her çeşit insan var valla.
ilginçlikler denizi, ehehe...

tamam ilginc bi insanım ama haklı oldugum yerler de var be

ayrıca nickleriniz benziyo öff lan rezil oldum *sad*
Sosyal ağlarda paylaş

Forumun beyaz yakalilarindan degilim, basta kurulan uclu konsorsiyum geregi (ne konsorsiyomu, msn muhabbeti iste) ben cok gerekli oldugunu dusundugum haller disinda kullanicilara ve actiklari konulara, ya da kullanicilar arasindaki iliskilere karismiyorum. Boyle durumlarda Dyna ve Zegna'nin gelmesini bekliyorum. Bu acidan simdi soyleyeceklerimi bir yonetici yazisi tadinda almamanizi istiyorum.

Dyna ve zegna oldukca mesai harciyorlar paticik icin. Ayrica paticik disinda baska sorumluluklari oldugu icin (bir klise ama en buyuk gercekde bu) her daim ilgilenmeleri zor. Dyna bu zamana kadar yurtdisinda hem okuyor hem calisiyordu, keza zegna ayni sekilde okulu vardi, simdi calisiyor. Yonetimde aksakliklar, eksiklikler olabilir ama onlarin iletiletecegi uslup bu uslup, yerde bu yer degil.

Bu forum biliyorsunuz uzunca bir sure kapali kaldi. Forumun tekrar acilmasi gibi bir durum yoktu ortada, tekrar acilmasi icin bu insanlar cok emek verdi. Bu acidan aslinda bir daha asla sahip olmayacaginiz birseye sahip oldunuz ama bu davranislarinizla yeni yonetime kostek oluyorsunuz. Sifirdan yeni bir anlayis, yeni bir yonetim, yeni bir yaklasim (ve ehm yeni bir sistem :) ) geldi. Olan bir seyin ustune gelmek cok zor bir durumdur, kullanicilar hep eskiyle kiyaslar sizin yaptiginiz gibi. Eskiden daha iyiydi, kotuydu tartismasina girmeyecegim,cunku bu iki tartisma artik elma ile armut olmustur. Eski ile kiyaslamak cok manasiz, beyinler yeni, insanlar yeni, devir degisti e tabi celik de degisti. Ama size ve paticige cok samimi yaklastiklarini soyleyebilirim. Eger burada bir biat kulturu oturtmak isterlerse, astigim astik kestigim kestik, kimse hic bir seye karsi cikmasin derlerse, bunu oturtmalari hicde zor olmaz emin olun. Zaten kulturumuzde bir biat kulturu var, yonetimin bu sitede ciddi bir guc oldugunu hissettirirlerse, guce tapma hemen gerceklesir ve hemen super yoneticiler olurlar, ama onlarin amaci bu degil, sizin en rahat sekilde goruslerinizi paytlasabileceginiz, eglenebileceginiz ve rahatlayabileceginiz bir ortam kurmak onlarin istegi. Boyle yaparak kostek olmayin lutfen.

Ben simdi konuya dokunmuyorum, kot, t-shirt ve parmak arasi terliklerimle forumun beyaz yakalilarinin, ya da modlarinin gelmesini bekliyorum..

Hepinize saygilarla,
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ben bu tavrı ciddi ciddi anlamıyorum, yani melek gibi adminler var, herkes kafasına göre takılıyo, birazcık daha yumuşak davransalar etilere döner burası, hala bik bik bik ötüyosunuz.

İşi gücü olan şahıslar bu adminler, kendilerini 7-24 bilgisayar başına zincirleyip hayatlarını forumu kontrol ederek geçiremezler yani. Ama sonuç olarak forum onların ve bu forum üzerinde hak sahibi olan yalnızca onlar var, kullanıcıların böyle bir ayrıcalığı yok.

Ama ek olarak fikrimi belirtiyim;

İdeal Admin

(-ki bu forumun başka türlü adam olucağını düşünmüyorum.
Bkz: Padişah 4. Karakedi dönemi:P)

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Alıntı içinde bold ile yazarak eklemeler yapıp bazı noktalara değindim. Umarım dediklerim anlaşılmıştır.

Eternal said:

Karakedi ve ekibinin ( sende bilirsin bu ekibin içindeydin onca sene.. ) Dynamick ve Emre suya "bubu" derken, hepimizin kıçında bez varken kurduğu bu ortamı, bu değeri, bu markayı ( o zamanın iki tane eski üyesine ) şimdiki yöneticilere(!) tapuladınya sana da yazıklar olsun Emaleth..

Emaleth bişi tapulamamış burda şu yorgun halimle bile tek okuyuşta anladım ben o gördügünü söylüyor sana, kendisi forum yönetiminde ve pati gidişatında müdahelede bulunmayan bir üyemiz.

Kendimden gideyim, ben buraya 7 sene önce gelmişim.15 yaşında yaşında.Günde ortalama 2 saat vakit geçirdiğim bir yer olarak görsek patiyi..var sen hesapla 7 yılda kaç saat bakmışım bu siteye..

Benim ( aynı zamanda bizim ) burda fikirlerime, ( madem bir oldskool havaları varya burda şuan hani biz eski üyeyiz tripleri ) önem verilmeyecek, önem verilmeyi bırak dinlenmeyecekse, birşey söyledigimde genel yöneticinin " ne bu genclik ateşi evladım " gibi ciddiyetsiz, amatör tavırlarıyla " begenmiyosan git " demesine ve bu tavırları sergilemesinde ona destek veren, kuruluşundan beri burda bulunan senin gibi eski bir genel yöneticiye ve bütün üyelere yazıklar olsun.

Sen attığında mesajda ortada bişi yokken bi kaşık suda fırtına koparıp sonra da hakaretleri savururken karşılığında sana verilen o cevap sanıyorum ki şımarma katsayını epey artırdı. Onun yerine eski pati vari bir anlayış ile direk yörünge dışına atıp cevap dahi yazmamalı mıydık? Üzgünüm ben yazıyorum msn de ana avrat küfür eden kişi bile forumu kullanabiliyor. Benim yönetim anlayışım böyle ha bu bile rahatsız ediyor ise o zaman yapacak bir şey yok artık devir değişti e tabi çelik de değişti.

Paticik'i "parayı verdiler,düdügü de çalarlar.." mantıgının altına soktugun için yazıklar olsun.

Pati hayır kurumu olmadığı gibi pati yönetiminden üyeler de sorumlu değildir. Dolaylı yoldan parayı veren düdüğü çalar mantığı olsa da biz yönetim anlayışı olarak burda mod arkadaşlara çok önem verdiğimizden ve aynı şekilde üyeleri de rahat ettirmek istediğimizden yaptığımız uygulama tamamen farklıdır. İnsanları forumdan uzaklaştırmak çok kolay, tek bir tuş ile bitirilebiliyor lakin önemli olan o kişileri kazanmak. Burası açıldığında hiç biriniz süper kalite mesaj atan kişiler değildiniz. Herkesin hataları vardı ama o zamanlar kimse Grandmaster Pati User olmadığı için ortaya çıkarmıyordunuz bu hataları. Kurallar oturuyordu arada uçanlar ve ufacık bi yanlış anlamadan foruma küsenler oluyordu. Bunları görüp önüne geçme amacı ile yaptığımız uygulamayı illa ki herkes anlayamaz ama önemi yok doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız.

3-5 sene önceki o neşeli, girilmesi keyif veren,her türlü aktivitelerin yapıldığı sosyal bir ortam olan paticik'i bu denli demogojilerle, onlar açtı onların dedigi olur kalıplarıyla, begenmiyosanız gidersiniz küstahlıklarıyla bu hale soktugunuz için size yazıklar olsun.

Beğenmiyorsanız gidersiniz olayı zaten pati açıldığından beri var sanırım, hatta bırak patiyi gündelik hayatta bile her daim görmüyor muyuz? Ya sev ya terket yazanlar kimle? Hah biz yine de öyle demeyip forum sizin forumunuz diyip uzlaşmaya ve kuralları vurgulamaya çalışıyoruz. Lakin bazı kendisine eski kullanıcı diyenler kral modda dolaşıp bana bir şey olmaz şeklindeki tavırları ile vurdumduymaz havalarını forumda sürdürmek istediklerinde bu şekilde sorunlarımız oluyor.

Paticik gibi bir markayı, insanların agzına sakız ettiginiz için , kalitesizligiyle , fake accountlarıyla , garbage tipleriyle , hiçbirşeyin konusulmadıgı insanların sürekli birbirine ayar vermeye çalıştıgı bir ortam haline soktukları için yönetime yazıklar olsun.

Fake account dediğin olay forum açıldığından beri mevcut bir hadise. Ulkemizde internetin gelişimi ve ev kullanıcılarındaki artış ile zaten her internet sitesine üye kitle bu sorunlarla boğuşmaya başladı. Eskiden internette geçirilen zaman yüklü miktarda telefon faturası olarak döndüğünden o zamanlar bu fake olayları pek revaçta değildi çünkü insanlar interneti daha çok ihtiyaçlarına hizmet etsin diye kullanıp boşa zaman harcamazlardı. Sonlarda ise gerek kullanıcıların yaş ortalamasındaki düşüş gerek se her isteyenin girebilmesi neticesinde vurdum duymaz denilebilecek kitlede artış yaşandı. Bundan pati de nasibini aldı tabi ki kedi bundan birkaç yıl önce town watch sistemini bu sorun nedeni ile geliştirmişti ve hatırlarsanız o dönemlerde günde 30-40 arası fake hesap banlemekteydik.

Şuan öyle bir sistemimiz yok ve hesap banlemek sadece zegna ve benim elimde olan bir yetki. Biz de bu kişilerin forumda düzensizlik cıkartmaması ve modlugun kolay olması için moderatörler atadık. Sistemimiz de bu şekilde yürümekte. Günümüz için yeterli olsa da site gidişatına göre eklemeler değişiklikler illa ki olacaktır. Üyelerin üstüne düşen ise, bunca zor şartlardan bu güne gelmiş olan patiyi eğer seviyorlar ise ve eğer bu foruma mesaj atmaktan hoşnut oluyorlar ise; sadece moderasyon açısından bize zorluk çıkartmadan forumu kullanmalarıdır.

Yeni gelen üyeler içinden kalitesiz ve dengesiz tipleri bu forumdan hala uzaklaştırmadıkları, küfürleri sansürsüzce rahat rahat yazan üyelerin hala burda cirit atmasına göz yumuldugu bir yönetim(!) anlayışını benimsemiş bu eli düdüklülere yazıklar olsun.

Sen ki eski bir genel yönetici, buranın fikir insanlarından emekcilerinden biri olarak bu denli ucuz, bu denli kişilerin hak ve düşüncelerine saygısızca yaklaşarak " burası tapulu maldır , begenmiyosanız gidersiniz " fikirlerinin arkasında durarak bunu büyük harflerle kitlesel egolara dönüştürerek yazdıgın için yazıklar olsun.
"Yukardan allah gelse karışamaz" falan..Bunlar ucuz, kalitesiz söylemler, bir eski yöneticiye yakışmayacak hareketler..

Bu üyeler olmadan, 5 senelikler, 7 senelikler , 1 senelikler veya 1 aylıklar olmadan burda dynamick ve senin düşüncelerini benimsemiş insanlarla anca evcilik oynarsınız.

Yazıklar olsun.

Yazmıcam diyorum ama o kadar ilginç mesajlar görüyorum ki..İçim el vermiyor,yazma geregi duyuyorum.

Ha bitirirken de ekleyim, forumu kediden almadan önce onca uğraş verdim epey zaman harcadım pek çok görüşmelerimiz araştırmalarımız oldu... Forum kapanmadan çok ağır saldırılara mağruz kalmıştı ve aynı zamanda ultratv binasına haciz gelmişti makinamız da orda mühürlenmişti falan filan.. Bunların hepsini aştık getirdik bu güne. Kedi forumu açmamakta kararlı idi. Öyle ki tekrar asla açmam diyordu. Nedenini söyleyim mi? Karın doyurmuyor, haa şimdi ne paragöz dersiniz öyle değil. Forum yönetiyorsunuz ama herkesi memnun edemiyorsunuz. İnsanlar size adil değilsiniz, adam kayırıyorsunuz, öylesiniz böylesiniz diye yakıştırma yaparken hiç çekinmiyorlar. Şöyle ki olanı biteni bilmeden sizden bilgi almaya uğraşmadan fikir sahibi olup sizi iki dakika içinde istedikleri şekle sokabiliyorlar. En son kedi için forumun yarısı akp li diyordu ki adamın alakası yok...

Aynı şeyleri tekrar yaşamaktansa boşuna her gün stres çekmektense ve bunların hiç bi getirisi olmayacak sa ne açıcam diyordu ki aslında oda haklı. Ha ben açarım dedim, biraz inatçıyımdır bu sorunlar olmuyor mu şuan? illa ki oluyor örnek olarak bu konu.. Ama önemi yok önceden de çok yaşadım şimdi de oluyor, ileride de olacakta. Bunlar doğal şeyler neticede yaptığım işi ben biliyorum, yapıcı eleştrileri de her daim değerlendiriyorum, yıpratma amaçlı şeylerden de acaba hangi yorumlar bu forum için ve yönetim anlayışımız için iyidir onları ayıklayıp gerisini filtreleyip etkilenmiyorum. Sorun yok, forumun tepesine gökten inmedim toprağın dibinden kazıyıp da geldim öyle 2 lafa pes edicek de değilim. Her daim burdayız biz bekleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:
3-5 sene önceki o neşeli, girilmesi keyif veren,her türlü aktivitelerin yapıldığı sosyal bir ortam olan paticik'i bu denli demogojilerle, onlar açtı onların dedigi olur kalıplarıyla, begenmiyosanız gidersiniz küstahlıklarıyla bu hale soktugunuz için size yazıklar olsun.

sanırım 3-5 sen once sen baska forumda yaziyordun, cunku o zamanlar begenmiyorsaniz yazmayin mantıgı değil, BEĞENİLMEYENİN açıklama yapılmadan yorunge dışına çıktığı zamanlardı.

3 sene once dediğin zaman bende dahil 12 tane her birinin ta o zamanlardan 10k ustu mesajı olan eski üyenin bir gecede banlanıp patiye atılmış tum mesajlarının DATABASEDEN geri getirelmicek şekilde silindiği zamandı o.

bu arada o toplu ban sebebinide soyliyeyim size hemen, bonepart ben eshreff dralnu fizban vs vs topiclerde insanlara inceden ayar ve dalga gecmemizdi.

hani şuan paticigin %70 inin durmadan bokunu cıkartarak ve abartarak yapmaya kastığı durum.
ki o zaman gectigimiz dalgalar verilen ayarlar bile şuan ki hayvanlıkların %1 i bile olamaz.

Eternal said:
Benim ( aynı zamanda bizim ) burda fikirlerime, ( madem bir oldskool havaları varya burda şuan hani biz eski üyeyiz tripleri ) önem verilmeyecek, önem verilmeyi bırak dinlenmeyecekse, birşey söyledigimde genel yöneticinin " ne bu genclik ateşi evladım " gibi ciddiyetsiz, amatör tavırlarıyla " begenmiyosan git " demesine ve bu tavırları sergilemesinde ona destek veren, kuruluşundan beri burda bulunan senin gibi eski bir genel yöneticiye ve bütün üyelere yazıklar olsun.

sen o gun biz topluca banlandıgımızda tepkini gostermisydin bu arada?gostermemiştin, gösterememiştin.. hani o zamanlar tepki gosterip neden banlandılar? diye soranlarda banlanıyordu.
niye sesiniz cıkmıyordu o zaman? koyunsunuz çunku, belinize sopa vuruldukça istenilen yöne doğru gidiyordunuz.

ha bu arada ben sopa vurma taraftarı, dynamick ise tam tersi goruslerdeyiz genel olarak.
ikisinin arasi bi şekilde çalışıyoruz.

insanlar 3 5 sene onceyke aynımı kalıyor sanıyorsun? prawler yazmış işte ben efsane topicler acardım genclik ergenlik ateşiyle diye. sora büyüdüm demiş bak.
herkes büyüdü.

kimse 15 - 20 yaş aralıgında değil artık, şuanda 15-20 yaş aralığında olanlarda BIZIM JENERASYONUMUZ DEĞİL, BÜYÜK FARKLAR VAR.

Eternal said:
Paticik gibi bir markayı, insanların agzına sakız ettiginiz için , kalitesizligiyle , fake accountlarıyla , garbage tipleriyle , hiçbirşeyin konusulmadıgı insanların sürekli birbirine ayar vermeye çalıştıgı bir ortam haline soktukları için yönetime yazıklar olsun.

çok uç noktalardasın çok.Bahsettiğin marka ölmüştü, 2 sene ölü kaldı sonra tekrar RESLEDIK bak.

kalitemizden, fake accountlarımızdan garbage tiplerimizden bıktıysan yapabilecegimiz bir sey yok, yazmamakta özgürsün.

ha ben kişisel fikrimide soyliyeyim, seni burda istemiyorum Eternal Ali bu saatten sonra.

eski paticik eski paticik demeyi biliyorsun, son 250 mesajını ortaya cıkarsak eski paticiğe göre zaten en az 20 kere açılmamak uzere banlanmıştın bunun farkındamısın?

Eternal said:

Yeni gelen üyeler içinden kalitesiz ve dengesiz tipleri bu forumdan hala uzaklaştırmadıkları, küfürleri sansürsüzce rahat rahat yazan üyelerin hala burda cirit atmasına göz yumuldugu bir yönetim(!) anlayışını benimsemiş bu eli düdüklülere yazıklar olsun.

göz yumdugumuz filan yok. gordugumuzu banlıyoruz. gormedigimiz kalıyor,bolumun modu gorursede siliyor.. hani sen pati kulturunun bagrından kopup geldıgın ıcın boyle bir YORUM(!) da bulunabiliyorsun sanırım, oysaki tam tersi olması lazımdı.

Eternal said:
Bu üyeler olmadan, 5 senelikler, 7 senelikler , 1 senelikler veya 1 aylıklar olmadan burda dynamick ve senin düşüncelerini benimsemiş insanlarla anca evcilik oynarsınız.

Yazıklar olsun.

Bu kadar eski pati oldugunu, eskiyi cok ozledigini şuanki patinin durumundan memnun olmadığını bu tarz işi şova dökerek attention whoreluk yaparak, ki hem dynamick hem benimle gerek msn den gerekirse özel mesaj atmadan anlatmaya çalıştığın için, herşeyden önemlisi 5 senedir tanıdıgın, antalyaya cagırıp gel abi sen ben wendigo diab icelim dedigin adamı yani beni bu şekilde kaybettiğin için asıl sana yazıklar olsun.

tekrar yazıyorum bu arada,ben seni üye olarak gormek istemiyorum burda, herhangi bir yaptırım da kullanmıyorum açık ve net soyluyorum. yok kalıcam dersin en ufak bi ceza vs karışmam zaten.

dynamick nedanko ben, bi işe başladık zamanımızın yettiği kadar uğraşıyoruz ve uğraşmaya devam edicez, bu paticik tekrar açılmasaydı sen ne yapacaktın?

tum 7 senelikler patiyi terketse ne olacak? anlamıyorsunuz ama şuan patiye atılan mesajların sadece %50 si eski üyelerin.. geri kalan kısım hep yeni üye.

eski üye eski üye kıcınızı yırtıyorsunuz eski üyeler olarak yeni gelen uyelerin kacıyla eskiden oldugu gibi bi konuda muhabbet kurdunuz da arkadaş oldunuz?

eski üyeler arası ittifak kurup her yeni gelen veya hatali mesaj atan üyeyi banlanmaktan beter etmedinizmi?

bi annesini bellemediginiz kalıyor verdiginiz ayarlarla. trajikomik olan bu topiği açan kişinin de çatır çatır ayar vermesi sağda solda duruma gore.

e millet NAPIYOR? YENI UYE NAPIYOR? ORTAMA AYAK UYDURUYOR DIMI?

işte sonra boyle topic açarsınız, asıl sana yazıklar olsun..

siktirin gidin ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
SoulCube said:
lorota selam patiye kafam ulaaaam vay anam

aleyküm selam.

en basit örnekte budur, su tartısma topiginde bu tarz alakasız saçma sapan mesaj atan kişi anında banlanıyordu.

ha biz dusunduk herlade yapmazlar dusunurler iki mesaj atmadan once filanda.

hatamız o olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...