matama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Merhaba simi herkes paso zengin sporu falan diyecek ama aslinda kesinlikle degil, yani yurtdisinda herkes oynuyor gibi birsey. istanbulda bu golf u ogrenebilecegim bir kurs falan varmi bildiginiz?
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 vallahi vardı sürekli minibüs yolu üzerinde bilboardlarda görüyorum ama şimdi hatırlıyamadım aklında bulunsun.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 degil ya yurtdisinda 7 den 70 e oynaniyor en guzel tarafida bu belki alip babanizi oynuyorsunuz guzel bir spor
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 spor değil de oyun gibi daha çok. efor yok, kondisyon yok, terlemek yok.
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kemer country taraflarında var benim bildiğim
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ne yaşlı ne zengin sporu. entel dantel sporu. bi arkadaşın dediği gibi efor yok terleme yok.sopaları bile taşıttır istiyosan dsfsd
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Finkel said: kemer country taraflarında var benim bildiğim buranın kendisi zaten golf mekanı :D bende burayı yazıcaktım. kemer country de var.
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 çok sıkıcı bişey ya. izlemeside oynamasıda hiç çekici gelmiyo.
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 İstanbul Golf kulübü var Maslak 'da. Askeriye 'nin içinde. http://www.igk.org.tr/ Beş ders 350-400 YTL civarı. Harika bir mekandır, golfde harika bir spordur. Ancaaak, GOLF ZENGİN SPORUDUR. En azından ülkemizde. Zira 400 YTL verip ders almakla iş bitmiyor. Alacağın ders sadece sopa tutmak ve topa nasıl vuracağınla ilgili. Sahaya bile çıkmayacaksın.Eğer dersenki ben bu sporu çok sevdim gelip burada golf oynayacağım, senden 10000$ lık (civarı)bir yıllık üyelik bedeli talep edecekler.
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Silivri'de var, bir otelde adını unuttum =) Edit: Klassis Golf&Country Hedeymiş bu da linki Link
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 O da yanlış hatırlamıysom 12000$ civarı.
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 adamınbiri senin dediğin bi bankanın şeysiydi.
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Killer said: ne yaşlı ne zengin sporu. entel dantel sporu. bi arkadaşın dediği gibi efor yok terleme yok.sopaları bile taşıttır istiyosan dsfsd aslında beden değil akıl sporu zemin rüzgar hızı rüzgar açısı sopa seçimi vuruş açısı vuruş gücü topun düşeceği yerin eğimi ... bir sürü değişken var yani baya akıl gerekiyor oynamak için
matama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ciddi misin yok degilsen eternalin topicine bir bak derim, yaziklar olsun denen. Voys said: ben öğreteyim sana
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kertenkel said: Killer said: ne yaşlı ne zengin sporu. entel dantel sporu. bi arkadaşın dediği gibi efor yok terleme yok.sopaları bile taşıttır istiyosan dsfsd aslında beden değil akıl sporu zemin rüzgar hızı rüzgar açısı sopa seçimi vuruş açısı vuruş gücü topun düşeceği yerin eğimi ... bir sürü değişken var yani baya akıl gerekiyor oynamak için bunlar basit olaylar, bunları yapmak için o kadarda akıllı olmana gerek yok..sdfkjg
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 200-300-400 metreden bahsediyorum =) elinle taş atmıyosun sonuçta haahh
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ders fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi? uygunsa amerikadan donmeden ekipman alicam.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 golf gerçekten de avrupa'da, özellikle sosyal sistemi gelişmiş ülkelerde 7'den 70'e yapılan bir spordur. fakat bizim ülkemizde golf daha çok "social networking" hizmeti olarak kullanıldığından özellikle istanbuldaki golf resortlar astronomik ücretler talep eder, mekanı da "şu şu adamlar bile buraya geliyor" diyerek pazarlarlar. üye olanlar da golf oynamaya değil, kendilerine layık gördükleri bir çevre kurmaya gelirler. o yüzden öyle yerlere gidersen golf açısından hayal kırıklığına uğrayabilirsin. ama çevren tavan yapar, orası ayrı. istersen istanbuldaki bazi golf klupleri ile görüs, onlar sana daha detaylı bilgi verebilir.
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Golf acaip kondisyon işidir, çok gördüm topsuz sadece vuruş çalışanları. Futbol basketbol gibi al topu git oyna olmaz golfde zor spor zor.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 golf yerine piyano dersi almaya karar verdim, bi ise yarar hic olmazsa :P
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kertenkel said: Killer said: ne yaşlı ne zengin sporu. entel dantel sporu. bi arkadaşın dediği gibi efor yok terleme yok.sopaları bile taşıttır istiyosan dsfsd aslında beden değil akıl sporu zemin rüzgar hızı rüzgar açısı sopa seçimi vuruş açısı vuruş gücü topun düşeceği yerin eğimi ... bir sürü değişken var yani baya akıl gerekiyor oynamak için öyle bi demişin ki, beden sporlarında çeşitli değişkenler yokmuş ve akıl istemezmiş gibi :P
Öne çıkan mesajlar