la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 said: İstanbul İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, G.Saray'ın şampiyonluk maçı için soruşturma başlattı. 16.05.2008 01:53 İstanbul İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Galatasaray’ın şampiyonluk maçı için Ali Sami Yen Stadı’na 2 yaşında bir aslanın getirilmesiyle ilgili inceleme başlattı. İnceleme sonucu, aslanın Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nden aracı bir şirketle getirildiği öğrenildi. Müdürlük “Hayvana işkence etmekten” aslanı getiren aracı şirkete 300 YTL para cezası verdi. Bu ceza en yüksek sınırdan uygulandı. Öte yandan aslanın o geceden sonra bunalıma girdiği öğrenildi. Aslanın bakıcısı yemeden kesildiğini ve çok sinirli olduğunu söyledi. yazık lan kedi sonuçta o da asfdfasfd Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 manyaklar ulkesi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 fenerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 acıdım hayvana ya yazık angut insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Voys said: fenerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 İyi hindi getirelim bizde bundan sonra ama o getirdiğimiz hindi tuncaya bindiği gibi kendimize binmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ahahha çok iyi o kadar sarı kırmızı görsem bende bunalıma girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yazık bir gecelik eğlence için hayvanı depresifleştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yazık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ne sipastiklik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 mantıksız işler ya müstahak salak heriflere 300ytl olması kötü olmus keske daha fazla olsaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 galatasaraylıyım da, aslan mevzuu kutlamanın bokunu çıktığı noktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 laf atmak degil de, sampiyon olunca ne yapacaklarını sasırdılar bir nevi, bu aslan onun sonucu yani, bayagı abartı kacmıs, aslanın depresyona girmesi geyiktir bence buyuk ihtimal de, yine de cok sacma geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hiç de geyik değil bence. o kadar flash,ses,ışık sende git birileri baksın sana bak bakim 2 gün kendine gelebiliyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 görmemişlikte çığır açtık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ulan koskoca aslan,utansın.Tırsak çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Aslan bunalımda çünkü Ali Sami Yen'deki coşkudan hayvanat bahçesine döndü. Ben olsam ben de bunalıma girerim o ne be sıkıcı sıkıcı, sembolü olduğun takımın cehenneminde bayram yaparken hayvanat bahçesinde kır kıçını yat. Prozac bile kurtarmaz valla. Bence bu bunalım olayına böyle yaklaşmak lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Daha öncede yazmıştım. Televizyondan belli oluyordu zaten hayvan yatıyım diyor okadar ses varki(e onun kulağıda insan kulağı değil..) sesten yerinde duramıyor. Kükrüyor saldırganlaşıyor ne yapacağını şaşırdı hayvan çok gereksiz ve saçmaydı yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 BulletRide said: Ulan koskoca aslan,utansın.Tırsak çıkmış biz çok gördük böyle aslan bide bi arada beşiktaş kartal getirmişti yanlış hatırlamıyosam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Masticore said: Daha öncede yazmıştım. Televizyondan belli oluyordu zaten hayvan yatıyım diyor okadar ses varki(e onun kulağıda insan kulağı değil..) sesten yerinde duramıyor. Kükrüyor saldırganlaşıyor ne yapacağını şaşırdı hayvan çok gereksiz ve saçmaydı yapılan. Onlar mutluluk ve gurur kükremeleri bi kere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 CatLikeThief said: görmemişlikte çığır açtık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 o kadar ayının arasında çok normal bunalıma girmesi.hak veriyorum aslana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu allah diyen aslan tanıdım ben:P bende gsliyimde aslan saçma yanlz hakkten:D gerek yok böle saçma bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Cintonik said: o kadar ayının arasında çok normal bunalıma girmesi.hak veriyorum aslana. heheheheheheheheheheheheheheheheHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar