Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Sami Yen'e getirilen aslan bunalımda

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

said:
İstanbul İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, G.Saray'ın şampiyonluk maçı için soruşturma başlattı.

16.05.2008 01:53
İstanbul İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Galatasaray’ın şampiyonluk maçı için Ali Sami Yen Stadı’na 2 yaşında bir aslanın getirilmesiyle ilgili inceleme başlattı.

İnceleme sonucu, aslanın Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nden aracı bir şirketle getirildiği öğrenildi. Müdürlük “Hayvana işkence etmekten” aslanı getiren aracı şirkete 300 YTL para cezası verdi. Bu ceza en yüksek sınırdan uygulandı. Öte yandan aslanın o geceden sonra bunalıma girdiği öğrenildi. Aslanın bakıcısı yemeden kesildiğini ve çok sinirli olduğunu söyledi.

yazık lan kedi sonuçta o da asfdfasfd

Link
Sosyal ağlarda paylaş

Aslan bunalımda çünkü Ali Sami Yen'deki coşkudan hayvanat bahçesine döndü. Ben olsam ben de bunalıma girerim o ne be sıkıcı sıkıcı, sembolü olduğun takımın cehenneminde bayram yaparken hayvanat bahçesinde kır kıçını yat. Prozac bile kurtarmaz valla. Bence bu bunalım olayına böyle yaklaşmak lazım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Daha öncede yazmıştım. Televizyondan belli oluyordu zaten hayvan yatıyım diyor okadar ses varki(e onun kulağıda insan kulağı değil..) sesten yerinde duramıyor. Kükrüyor saldırganlaşıyor ne yapacağını şaşırdı hayvan çok gereksiz ve saçmaydı yapılan.

Onlar mutluluk ve gurur kükremeleri bi kere :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...