Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hazırım ben. ama tecrube 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 valla benimde bi programım yok şimdilik. 22:00 de online olmuş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu akşam güzel maç olacak desene :) arkadaşlar lütfen tam 22.00 da olalım, oyun içine girmiş olun. ben multi inviteleride atacam herkese, damlarsınız. birde herkes olduğu takımı ezberlesin, sonra hangi takımdaydım ben ya diyip karışıklık yapabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 party mode yapıcaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yep (galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 system update çıkmış bence şimdiden yükleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Simit, spuzke ve fuysal halen inviteleri kabul etmemiş gözüküyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 etmiş olmam lazım benim. listemdesin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Arkadaşlar herkes 22.00'da single game içinde olsun. Aniden hepinisin telefonuna bir mesaj gelecek ve kabul ettiğinizde lobby'e gireceksiniz. son olarak takımlar: TEAM 1 Mayhem (MAYHEMY) + Aiko (aiko1905) + Konn (Sputzke) - Progamer (RabecTR) + TEAM 2 Xo (Luinir) + Pasha (katalanzar) + Enginar (Simit) + mono (fuysal) - Not: mono (fuysal) ve Konn (Sputzke) yok gibi gözüküyor, inviteleri henüz kabul etmemişler. bunun için her takımdan 1 kişi olmayacağına göre 3 x 3 maç yapabiliriz bilginiz olsun. +'lar kabul edenler, - ler etmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Arkadaşlar bu arada maç detaylarını anlatıyorum. Maç 3 bölümden oluşacak. 1. Bölüm, Airport'ta olacak. Tüm silahlar mevcut olup, 45 dakika sürecek. Tekrar canlanma süresi ise 1 saniye sürecek. 2. Bölüm, Airport'ta olacak. Tüm silahlar mevcut olup, 45 dakika sürecek. Tekrar canlanma süresi ise 1 saniye sürecek. 3. Bölüm, Prison'da olacak. Tüm silahlar mevcut olup, 30 dakika sürecek. Tekrar canlanma süresi ise 5 saniye sürecek. Buna göre 3 maçtan, en çok kazanan takım günün lideri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ödül ne B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bi tepsi baklava kargolarsınıs artık tepsiyi bölüştürüp kargolarda sizden adsgsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oha 45 45 30 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oynarım oynamasınada baymazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 tadını cıkarcaz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mayhem said: Arkadaşlar bu arada maç detaylarını anlatıyorum. Maç 3 bölümden oluşacak. 1. Bölüm, Airport'ta olacak. Tüm silahlar mevcut olup, 45 dakika sürecek. Tekrar canlanma süresi ise 1 saniye sürecek. 2. Bölüm, Airport'ta olacak. Tüm silahlar mevcut olup, 45 dakika sürecek. Tekrar canlanma süresi ise 1 saniye sürecek. 3. Bölüm, Prison'da olacak. Tüm silahlar mevcut olup, 30 dakika sürecek. Tekrar canlanma süresi ise 5 saniye sürecek. Buna göre 3 maçtan, en çok kazanan takım günün lideri olacak. 45 dakka biraz uzun değil mi? 8-) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 değil değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 neyse ben oyuna kaçtım. hadi gl&hf xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 boku çıkmasın arada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 banka oturdum mesaj bekliyorum ama cabuk ol biraz şarjı az telin kapanabilir her anB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aiko, psn'e signin ol, online gözükmüyorsun. RabecTR'de henüz online değil. dipcik: oyuna girmeden önce psn signin olmanızda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 online ım online sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 -.- ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Aiko ve RabecTR online gözükmüyor halen. Birde odaya davet ettiğim arkadaşar, odaya yabancı girdiğinde kickleyelim, yanında çarpı olanlara aşağıda kickten oy verelim atalım odadan. Ek olarak simdi herkes single game olsun, inviteleri yollucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar