BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 milliyet.com.tr said: Yunanistan’da 9 yaşındaki bir kız çocuğunun, ana rahmindeyken ölen ikiz kardeşini karnında taşıdığı ortaya çıktı. Larissa kentinde artan karın ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırılan küçük kızın karnında, başı, saçları, gözleri ve omurga kemiği oluşmuş 6 santim boyunda bir cenin taşıdığı belirlendi. Hastane uzmanları, tıpta çok nadir görülen ve "Fetus in fetu" (Cenin içinde cenin) olarak adlandırılan bu olayın, küçük kızın ikiz kardeşinin hamileliğin ilk evresinde ana rahminde ölmesi sonucu meydana geldiğini açıkladı. neler görüyoruz hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 turkiyede olsa ohoo.. topuguna sikmislardi kizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nasıl iş bu yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 İsa tekrar geliyomuş vazgeçmiş olay o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 9 sene hayatta mı kalmış cenin anlamadım ki. 6 cm az değil, çoktan bozulması enfeksiyon falan yapması lazım gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 evet işte klise "isa gelemedi" olayını örtbas etmek için o tarz bişey dayatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ohooo bunlar gayet olan şeyler. Ben bunların varlığını 10 sene önce biliyordum ya. Az Discovery falan izleyin her ay bir kere rastlarsınız. Son derece sıradan bir bozukluk. Bunu 30küsür yaşında fark edenler oluyor be :) Türk medyasının sıradan olayları inanılmaz şeylermiş gibi sunmasından nefret ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nileppezdel said: Az Discovery falan izleyin azzzzzz sonra american chopperda 56 senelik dogmamis kardesinin ceninin karninda oldugunu ogrenen paul sr,cenin anisina bir motor yapmaya basl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nileppezdel said: Türk medyasının sıradan olayları inanılmaz şeylermiş gibi sunmasından nefret ediyorum.. Türk medyası mı?? Dünya ezelden beri bunu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 huun muhtemelen cocuk 9 yaşınada aşırı hormon bozukluklarıyla gelmiştir, bebek rahimde sıvıyla bi şekilde beslenmiştir, zaten adam gib beslense 6 cm de kalmazdı muhtemelen, ki zaten gelişmiş ama büyüyememiş. yinede 9 yıl cok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Yaşadığı falan yok ya ölen kızkardeşini diyor işte bir kist olarak kalmış kızın vücudunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nasıl cürümemiş* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Yaşamak denmez işte ona abi tümörlere ne kadar canlı diyebilirsin ki? Çürümdene varlığını sürdürebilen kitlelerdir. Dokulardır işte. Tümörler zarar verebilirler, bu cenin vücudun damarlarına falan bağlanmış ve doku çürümesi önlenmiş sanırım. Öyle oluyor bu tip vakalarda hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 tümör canlı ucudumuzun i parcası diğer organlarımız gibi dolaşım sisteminden besleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 served. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yüce yaratıcının bir uyarısı hala anlamadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ne uyarisi, matru$kalar gezegeninizi ele gecirecek mi demeye cali$iyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 KAFİR ALERT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 @Cüce: İyi de dokunun canlı olması ceninin canlı olması anlamına gelmez. O cenin farkında mıdır orada yaşadığının? Oooohh mis gibi kan ne güzel şu vücut sıvıları, korku filmi izlese de adrenalin içsem falan der mi? Demez. Canlılık farkındalıktır. Çürümeyen ama bunun dışında hiçbir fonksiyonu olmayan bir dokuya "cein canlı" denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Nip tuck ın bi bölümünde vardı kadının karnında 20yıllık bi cenin taş halinde. Amerika da aynı olaydan esinlenerek yapılmış bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 burda bir mesaj var: partneriniz hamileyken yapmayın şu işi kardeşim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 cenin bir sure sonra kireclesiyor, bobrek tasi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bLackcha0s said: Nip tuck ın bi bölümünde vardı kadının karnında 20yıllık bi cenin taş halinde. Amerika da aynı olaydan esinlenerek yapılmış bölüm o kadının kendi bebeğiydi ama bu kardeşini taşıyomuş karnında (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ee ben aynı durum demedim ki :p Kıyamet alameti bunnar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ben inanmadım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar