Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 mayıs itirabarı ile güneş. bir garipti..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Dün güneşe bakan oldu mu bilmiyorum ama etrafındaki renkli halka enterasandı. güneşle halka arası daha koyu griye kaçan bir mavi idi halkadan sonra normal gökyüzü mavisi idi. fotosunu çektim ama tabi ne kadar belli olabilir çığlak gözle bakmaktan bilemicem.

Mesaj tarihi:
ATV haberde vardı dün akşam, güneşin saçları mı ne deniyormuş galiba.

Rüya tabirlerinde 2 veya daha fazla devlet başkanının bir sorunla yüzleşeceğini falan diyorlardı.
Mesaj tarihi:
izliyemedim tv dün :( ama yani çok güzel bir görüntü idi. güneş gözlüğü ile süper gözüküyordu. çıplak gözle uzun süre bakamadım (zaten kaynağa bakmaktan gözlerim yanıyordu yaşarıyordu)
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
fiziksel bir olayda newtondan önce başka anlamlar aramak belki mantıklı görünebilirdi AMA nanoteknoloji falan varken değil.

olayı neden nanoteknolojiye bağladığınızı anlamadım, açar mısınız?
Mesaj tarihi:
allezz said:
Sly-One said:
fiziksel bir olayda newtondan önce başka anlamlar aramak belki mantıklı görünebilirdi AMA nanoteknoloji falan varken değil.

f i z i k s e l b i r o l a y d a n e w t o n d a n ö n c e b a ş k a a n l a m l a r a r a m a k
b e l k i m a n t ı k l ı g ö r ü n e b i l i r d i A M A
n a n o t e k n o l o j i f a l a n v a r k e n d e ğ i l .
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
allezz said:
Sly-One said:

f i z i k s e l b i r o l a y d a n e w t o n d a n ö n c e b a ş k a a n l a m l a r a r a m a k
b e l k i m a n t ı k l ı g ö r ü n e b i l i r d i A M A
n a n o t e k n o l o j i f a l a n v a r k e n d e ğ i l .

space tuşun çalışıyormuş
Mesaj tarihi:
SoulCube said:
Fili said:
allezz said:
münferit bir olay

Süpersin ya asdasdas

bir de üç nokta çaksaydın sonuna tam efsane olurdu adasdsa

fake e bak nasıl gaz veriyo kendine.

4 sene önce aldığı account un şifresini hatırlıyorsa fake i olmaya razıyım dostum
  • Yeni Oluştur...