BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Dün güneşe bakan oldu mu bilmiyorum ama etrafındaki renkli halka enterasandı. güneşle halka arası daha koyu griye kaçan bir mavi idi halkadan sonra normal gökyüzü mavisi idi. fotosunu çektim ama tabi ne kadar belli olabilir çığlak gözle bakmaktan bilemicem.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ATV haberde vardı dün akşam, güneşin saçları mı ne deniyormuş galiba. Rüya tabirlerinde 2 veya daha fazla devlet başkanının bir sorunla yüzleşeceğini falan diyorlardı.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 abdullahgul x elizabeth dir o develt baskanlari
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 izliyemedim tv dün :( ama yani çok güzel bir görüntü idi. güneş gözlüğü ile süper gözüküyordu. çıplak gözle uzun süre bakamadım (zaten kaynağa bakmaktan gözlerim yanıyordu yaşarıyordu)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 oha bu nasıl bi olay ya farketmedim :/
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 allezz said: münferit bir olay Süpersin ya asdasdas bir de üç nokta çaksaydın sonuna tam efsane olurdu adasdsa
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 orochimaru gelıyo kacın manda yı summon edecek
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 fiziksel bir olayda newtondan önce başka anlamlar aramak belki mantıklı görünebilirdi AMA nanoteknoloji falan varken değil.
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Sly-One said: fiziksel bir olayda newtondan önce başka anlamlar aramak belki mantıklı görünebilirdi AMA nanoteknoloji falan varken değil. olayı neden nanoteknolojiye bağladığınızı anlamadım, açar mısınız?
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Fili said: allezz said: münferit bir olay Süpersin ya asdasdas bir de üç nokta çaksaydın sonuna tam efsane olurdu adasdsa fake e bak nasıl gaz veriyo kendine.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yecüc mecüc deccal marduk hepsi geliyo iste
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 aynısını güneş tutulması sırasında görmüştüm.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ööle diyosun da, bulut dinamikleri ile deprem arasında ilişki olduğu bulunmuştu :D
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 allezz said: Sly-One said: fiziksel bir olayda newtondan önce başka anlamlar aramak belki mantıklı görünebilirdi AMA nanoteknoloji falan varken değil. olayı neden nanoteknolojiye bağladığınızı anlamadım, açar mısınız? f i z i k s e l b i r o l a y d a n e w t o n d a n ö n c e b a ş k a a n l a m l a r a r a m a k b e l k i m a n t ı k l ı g ö r ü n e b i l i r d i A M A n a n o t e k n o l o j i f a l a n v a r k e n d e ğ i l .
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Sly-One said: allezz said: Sly-One said: fiziksel bir olayda newtondan önce başka anlamlar aramak belki mantıklı görünebilirdi AMA nanoteknoloji falan varken değil. olayı neden nanoteknolojiye bağladığınızı anlamadım, açar mısınız? f i z i k s e l b i r o l a y d a n e w t o n d a n ö n c e b a ş k a a n l a m l a r a r a m a k b e l k i m a n t ı k l ı g ö r ü n e b i l i r d i A M A n a n o t e k n o l o j i f a l a n v a r k e n d e ğ i l . space tuşun çalışıyormuş
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 SoulCube said: Fili said: allezz said: münferit bir olay Süpersin ya asdasdas bir de üç nokta çaksaydın sonuna tam efsane olurdu adasdsa fake e bak nasıl gaz veriyo kendine. 4 sene önce aldığı account un şifresini hatırlıyorsa fake i olmaya razıyım dostum
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 güneşte problem yok problem sizde.
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 armor giymiş zavallı, korkuyor dünyadan.
Öne çıkan mesajlar