Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aoc vs wow

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Luinir said:
jungle said:
savaş ve siege görmek isteyenlere ;)

http://www.videogamer.com/videos/player.html?vid=1961.html

ne yalan söylim. videoyu pek beğenmedim. combat çok hantal ve grafikler, objeler donuk geldi

http://www.videogamer.com/videos/player.html?vid=1826

bundada sorun var diyorsan ya benim yada senin monitör ayarı yapma zamanı geldi demektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

bencede iki oyunu karşılaştırmak mantıklı ama yenen ve yenilen olarak yorum yapmak çokta mantıklı gelmiyor ikiside oyun ikisininde kendince iyi kötü tarafları vardır tabikide wow u uzun seneler oynadım kesinlike kötü diyemem çok güzel bir oyun bir sürü güzel yanları var tabi, oynadığım süre içersinde keske dediğimde çok nokta oldu umarım Age of Conan da güzel bir oyun olur ve bu oyundanda senelerce zevk alırım :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Zeppelin8 said:
Masticore said:
jungle said:
savaş ve siege görmek isteyenlere ;)

http://www.videogamer.com/videos/player.html?vid=1961.html

video'yu izledimde bu combatı pc'nin kaldırması için quad core fln lazım heralde.

quad core desteklemiyor.

Yeni pc alıcaktım conan için napıyım peki almıyım mı quadcore :) ?
Garip geldi desteklememesi
''sağlam pc istiyoruz ama çok sağlam bir pc olmasın'' demek gibi bişey oldu bu.....
Sosyal ağlarda paylaş

sole diim. quad core al yeni bi pc yapıosan.Muhtemelen 2009 un sonuna kadar oyunlar desteklemicek. ama ben amd cpu ve boardumu deistirdim intele gectim. Fiyat performans olarak baktiimda en mantıklısı e8400 gibi geldi islemci.. e8500 le cok cok kucuk bı performans farkı var verilecek 30 dolara degmez. aynı zamanda cok cok kolay overclocklanabilen bir islemci. eger oyun oynicaksan veya conan icin pc yapıosan e8400 veya e8500 tavsiye ederim. zaten alacagin board quad core desteklicek. eger ben multi-tasking yapıorum bolca core gerekli bana dersen quad core derim. Birde ufak bir avantaj dual corelar daha dusuk ısılarda calısıyo. Hem mevcut hızı hemde overclock potansıyelı oyunlar ıcın ıdeal yapıyo ıslemcıyı. Eger ben pc alıp 3-4 yıl kullanırım upgrade etmem dıosan quad core al. Ama zaten alacagın board quad core da destekledıgı surece sadece yenı bı ıslemcı alman gerekir. Karar senin :)
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda yazdıklarım teknik olarak kesinligi olan seyler. quad core destekli oyunların gelis tarihi dısında.
eger bu tahmin edilen tarih doru ise, su anda alacagın quad core islemci o zaman cok fazla randıman vermicek. Dusun 1.5 2 sene sonra. Su anda en hızlı Dual'i alıp 2 yıl sonra mevcut quad core lar arasından fiyat performans secimi yapabilirsin.Bu biraz ileriyi dusunerek yapılmıs tahmini bi yorum. Ben board bile deistim yine dual core da karar kıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...