Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official Pre-Download ve Early Access Konusu


tantun

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Pre-order yapanlar merakla early access key'lerini bekliyordur. Key'ini alanlar bu topağa yazsın da diğerlerini çatlatsın. Nerden aldığını falan söylesin. Çatlayanlar sinir olsun aldıkları yeri spam'lesin falan. Yararlı olur. :D

Edik: Aslında daha çok erken galiba. Ama ben şimdiden bekliyorum dayanamadım. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yani çok erken derken şakamıydı bu :D 4 hafta önce keyimi aldım şu an offical forum passwordum ve avatarımdan game client passworduma kadar hazır nazırım :D 17 mayıs cumartesi günü USA de oynayan arkadaşları beklerim ***** isimli PvP server da alucam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Almanya'dayım. Play.com'dan pre-order ettim. Ücretsiz yolluyorlar ve bir hafta falan sürüyor kargo. Pre-order key'lerini falan mail'le yollayacaklarmış. BF2124 de sipariş etmiştim hakkaten tam 7 gün sonra geldi ordan biliyorum.

Almanya'daki yerlerden daha rahat olurdu aslında. Ama Alman versiyonları sansürlü. Ayrıca kutuyu İngilizce istiyordum o yüzden kastım ordan. =)

Play.com'dan ısmarlayıp mail bekleyen var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Play.com said:
3-Day Early Access Pre-Order Offer: When you pre-order Age of Conan: Hyborian Adventures from Play.com you will be sent a code that will give you the opportunity to access the game 3 days before the official launch date. Please note there is an additional fee of 5 Euros levied by Funcom for early access which covers the cost of the client download and includes 10 additional days of game time. Pre-order customers are not obligated to redeem this offer. Early Access offer closed on the 9th of May.


Bugün baktım güncellemişler siteyi. Yeni siparişlerde early access olmayacakmış (Play.com için). Bu günlerde mail'lemeleri lazım herhalde bonus kodunu, di mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...