Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Selam, Pre-order yapanlar merakla early access key'lerini bekliyordur. Key'ini alanlar bu topağa yazsın da diğerlerini çatlatsın. Nerden aldığını falan söylesin. Çatlayanlar sinir olsun aldıkları yeri spam'lesin falan. Yararlı olur. :D Edik: Aslında daha çok erken galiba. Ama ben şimdiden bekliyorum dayanamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 3 gün önce başlayın çatlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nasıl yani çok erken derken şakamıydı bu :D 4 hafta önce keyimi aldım şu an offical forum passwordum ve avatarımdan game client passworduma kadar hazır nazırım :D 17 mayıs cumartesi günü USA de oynayan arkadaşları beklerim ***** isimli PvP server da alucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Yanlız harbiden kıskanıyorum söyliyim benim kesin nazarım deger >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Hangı sıteden pre order yaptınız arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben Gamestop.com dan yaptım ama EU sattığından emin değilim USA de oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 europe ıcın yapanlar nereden yaptı? Ben cok kararsız kaldım pre order konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İsveç'ten pre-order yaptım free mount+yüzük+çanta gibi bişi veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ısvecten buraya gelmesı ne kadar zaman alır? Bız bu early accessle ne kadar ooynayabılecegız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ben funcomun direct kendisinden aldım. Gelme suresi cok olacagindan download için early accessi de alicam ama site su anda hata verio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 açıkçası orda okuyan bir arkadaştan yaptırdım pre-orderı, bana ups'le yollayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ben Almanya'dayım. Play.com'dan pre-order ettim. Ücretsiz yolluyorlar ve bir hafta falan sürüyor kargo. Pre-order key'lerini falan mail'le yollayacaklarmış. BF2124 de sipariş etmiştim hakkaten tam 7 gün sonra geldi ordan biliyorum. Almanya'daki yerlerden daha rahat olurdu aslında. Ama Alman versiyonları sansürlü. Ayrıca kutuyu İngilizce istiyordum o yüzden kastım ordan. =) Play.com'dan ısmarlayıp mail bekleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Sabahtan berı baktımda pre order yapabılecegım bonusları alabılecegım bı yer bulamadım. Yanı turkıye ye gonderen bı yer bulamadım. Bıldıgınız bı yer varsa paylasırsanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben de play.com'dan ısmarladım mirage, mail bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 senditte collectors edition tükenmiş kahretsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Play.com said: 3-Day Early Access Pre-Order Offer: When you pre-order Age of Conan: Hyborian Adventures from Play.com you will be sent a code that will give you the opportunity to access the game 3 days before the official launch date. Please note there is an additional fee of 5 Euros levied by Funcom for early access which covers the cost of the client download and includes 10 additional days of game time. Pre-order customers are not obligated to redeem this offer. Early Access offer closed on the 9th of May. Bugün baktım güncellemişler siteyi. Yeni siparişlerde early access olmayacakmış (Play.com için). Bu günlerde mail'lemeleri lazım herhalde bonus kodunu, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 pff, hala yok ortalarda, baymaya basladım ben, ne zaman yollayacak bu play ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 pre order ettim. gamersloot dan. 17 sini bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bende bende :) Bosverin kutuları falan alın geçin keyleri gamersloot tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ben gamershoot tan aldim . Cd key elimde. kaydimi yaptirdim. Oyunun acilmasini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 beyler acci actik estel ile beklemedeyiz download secenei cikinca baslicaz cekmeye. downlaodi bitirenler yazsin 17sindede girenler bu topic araciligi ile bulusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 betası olanlar baştan mı download edecekler yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 adamları zengin ettik ama değiyor doğrusu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 evet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 tüh. :( önce download edbilenler edemiyenlere dvd lerini göndersinler. çek çek bitmez bu dosyalar :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar