Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sexdrugsrocknroll said: stefano fiore nerde ya Dino Baggio nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 şu güiza'da gelecekse gelsin artık ya, aylardır geldi gelecek diyorlar bir şey olmuyor. maçlar başlayacak. transferler hala katılmadı antrenmanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yahu fenerbahçede yabancı kontenjanı var mı ki? Eto'o haberler var hala guize 48 saate sözleşme imzalicakmış falan önce bi yer açsın fenerbahçe sonra bekleyin transfer ^^ Daha yeni yine yönetim açıklama yapmış kezmanı göndermiyoruz biyere diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Fenerbahçeli olarak transfer beklemeyen 1 ben vardım sanırım bu zamana kadar, ama ne zaman Deivid sakatlandı, benim gözümde yuzde 20lik bir transfer ihtimali doğdu. Ama dediğim gibi küçük bir ihtimal. Fakat yerli transferi gerçekleşebilir gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Alcadras said: Rikkie said: Atletico madrid son yıllarda bir acayip hale geldi zaten. Hele bu sene nasıl oynıcaklar düşünemiyorum :) Coupet, Ujfalusi, Heitanga, Assunçao, Maxi Rodriguez, Simao Sabrosa, Agüero, Maniche, Luis Garcia, Reyes... Oha. oha. çok şaşırdım görünce, takip etmiyordum pek. takım olmak gerekli önce. geçen sene foslardı. bu sene bakalım ne yapıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Baluu said: Fenerbahçeli olarak transfer beklemeyen 1 ben vardım sanırım bu zamana kadar, ama ne zaman Deivid sakatlandı, benim gözümde yuzde 20lik bir transfer ihtimali doğdu. Ama dediğim gibi küçük bir ihtimal. Fakat yerli transferi gerçekleşebilir gene. kaleci diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Valla ben de 17,5 milyon'a Guiza'nın alındığını okudum. Ama yarına çıkar kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Baluu said: Valla ben de 17,5 milyon'a Guiza'nın alındığını okudum. Ama yarına çıkar kokusu. 17.4 milyonmuş Baluucan, abartma, sora zengin takım falan diyolar, ezilip ezilip laf atıyolar. Fakirler var aramızda, aradaki .1'i de şunlara mı dağıtsak acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bugün Fotomaç'ta çıkan ETOOO FENERBAHÇEDE haberine fenerbahce.org süper bi cevap yazmış Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz. Saygılarımızla FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bende demin okudum süper cevap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Smoke said: Bugün Fotomaç'ta çıkan ETOOO FENERBAHÇEDE haberine fenerbahce.org süper bi cevap yazmış Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz. Saygılarımızla FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Of çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 said: İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, medyada yer alan haberlere cevaben, "Yazılanların aksine Inter, Frank Lampard için bir rakam telaffuz etmedi. Ayrıca Lampard, Chelsea'de kalacağını söyledi" açıklamasını yaptı. İngiltere'de yayımlanan The Sun gazetesinin, Inter'in Lampard'a 12,82 milyon dolar teklif ettiğini iddia etmesi üzerine, Premier Lig kulübü, internet sitesinde bir açıklama yaptı. İtalya takımının, Lampard için bir görüşme talebinde bulunduğunu, ancak basında yer aldığı gibi herhangi bir rakam telaffuz edilmediğini belirten Stamford Bridge kulübü, 30 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusunun sözleşmesinin dolmasına daha 12 ay olduğunu kaydetti. Chelsea'nin teknik direktörü Luiz Felipe Scolari de Chelsea TV'ye yaptığı açıklamada, Frank ile 15 dakika görüştük. Kulüpte kalacağını söyledi, çok mutluyum" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Scolari Lampardla konuştu ve çok mutluyum dedi :D Scolari: ee Lampi napcan bu sene? Lampard: Baba bilmiyom ama kalırım heralde Scolari: Of çok mutluyum şu an Lampard. Hayatımın en mutlu anı! Lampard: Bende morallendim şimdi, hadi bunu basınla paylaşalım. Olaylar gelişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aurelio real betis'e gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tv falan bakmadım bugunde aurelio gitmis mi cidden yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Baluu said: Smoke said: Bugün Fotomaç'ta çıkan ETOOO FENERBAHÇEDE haberine fenerbahce.org süper bi cevap yazmış Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz. Saygılarımızla FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Of çok iyi.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Evet, birkaç güne Betis'in kampına katılacakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 en iyi oyuncumuzu kaybettik mucadelesi hırsı oyunuyla. valla alex gitse bu kadar uzulmezdim acık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hmm o zaman transfer ettigimiz futbol adamlarının getirisinden fazlasını kaybetmisiz ... heriki tarafada yazık oldu bence, gerci tarısması onceki sayfalarda yapılmıs ama zorla tr ye topcu getirecem diye 3-4 euro para verirsen elindeki aslında (eger gelenler 3-4 hak ediyorsa) 5-6 Hak eden adamları kaybedersin, Cidden yazık olmus, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 dediginle alakası yok yalnız, aurelionun ucreti 2 katına cıkarıldı, gerekirse daha da arttıralım dendi. ama koymus kafaya bi kere, ideali demekki adamın ispanya ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Zegna said: dediginle alakası yok yalnız, aurelionun ucreti 2 katına cıkarıldı, gerekirse daha da arttıralım dendi. ama koymus kafaya bi kere, ideali demekki adamın ispanya ligi.Sanırım ilk başta gitmek istememiş ama sonra anlaşmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 fanatik aurelio icin 3 M euro yıllık alacak yazmıs, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Aurelio gittiği anda İspanyol oyuncu Daniel Gonzalez Güiza ile kulübümüz arasında 4 yıllık anlaşma imzalanmıştır. Güiza, 14 Temmuz 2008 Pazartesi günü İstanbul'a gelecek ve 15 Temmuz Salı günü kendisini Fenerbahçeli yapacak resmi imzayı atacak. Oyuncumuz daha sonra takımımızın kampına katılacak. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12319/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar