aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 silmisler zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 özer hurmacı'yı da almıs fb hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 gökhanı pek tanımıyorum da hurmacı iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 toggie said: juninho gelsin ya, sadece frikikleri ceksin baska hicbise yapmasına gerek yok. adam penaltı gibi frikik atıyor imba resmen toggie,özer hurmacı'nın kaynağı nedir ? kesin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 fener hurmaciyi da aldıysa ezmiş yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bilmiyorum ntvspor'da soylendi, muhabir de yonetim bitti gozuyle bakıyo dedi. yalnız anlamadıgım konu fener 2 tane sag kanat oyuncusu aldı. ellerinde de kazım ve ali bilgin var. ama hala maldonado ve josicho'nun yerine adam alınmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 özer sadece sağ kanat değil ama, orta sahanın her yerinde oynayabiliyor. gökhan ama sadece kanat adamı sanırım, ali bilgin, burak falan gönderilcek büyük ihtimalle. kazım da gözden çıkarılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hurmacı fenere giderse kıskanırım çok beğendiğim bir oyuncu.bu sene galatasaray a gelcekti ama ne oldu bilmiyorum sonradan vazgeçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kazım gozden cıkarılmaz, ozer iyi olur. ali bilgini saticaklar belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ali bilgin ve burak çok yeteneksiz,yararsız adamlar zaten.bence ilk 18e bile girmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Özer' in bir yere gittiği yok: http://www.ntvspor.net/Pages/30653.ASP Onu geçtim juninho' yu neden alıyor ki galatasaray? Lincoln ile aynı pozisyonda oynamıyor mu o adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ntvmsnbc'nin sitesinde ki bir hatadan dolayı oldu bu yanlış anlama sanırım. haberin içinde "NTV Güncelleme: 18:10 TSİ 24 Mayıs 2007 Perşembe" yazıyor. eski haberleri kakalıyorlar insanlara :p Galatasaray'ın Juninho'yu aldığı falan yok kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yo ben ntvspordan falan öğrenmedim juninho'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 fenerin transfere ihtiyacı yok ya turkiye ligi kaldı sadece, bu kadro da yeter artar sampiyonluk icin zaten. sezon sonu alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 alex benzeri bir yedek oyuncu lazım fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Fener önce bi aurelionun yerine adam bulsun adam gibi sonra bence yedekleri düşünsün 11e adam gibi takım çıkmıyoki yedekler kaliteli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Jedi said: fenerin transfere ihtiyacı yok ya turkiye ligi kaldı sadece, bu kadro da yeter artar sampiyonluk icin zaten. sezon sonu alırız. Yalnız, ilk yarı yetmedi bariz :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 portsmount lu lassana diarra realle 4.5 yıllık sözleşme imzalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sercan fenerle anlaşmış hürriyete göre, yazık oldu sercana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Genç Sercan ;/ Ayrıca Trabzonspor, Bursa'dan Yusuf'u istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Azmodai said: sercan cok kotu bi oyuncu, aynı gokhan emreciksin gibi. ve ikisi de kendileri gibi cok kotu bi takıma gidiyolar. sorun yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 HAHAHAHAHAHAHA azmonun boş boş konuşmaları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 toggie said: Azmodai said: sercan cok kotu bi oyuncu, aynı gokhan emreciksin gibi. ve ikisi de kendileri gibi cok kotu bi takıma gidiyolar. sorun yok. :) AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bu transfer olursa imzamı süsleyeceksin azmo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 azmo demedi ben onun agzından alıntı yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar