cado Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bir fransız gazetesi gs nin milan baros la ilgilendiğini yazmış kaynak:ntv spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=12636 off ahah iyi alıştı bizim yönetim yalanlamaya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 haha yakında siz bizim haberleride yalanlıyacaksınız. said: --> Galatasaray Baros ile ilgilenmiyor. Bazı haber sitelerinde çıkan yazılırı Fenerbahçe spor yalanlıyoruz. <-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Kezban Pariste said: F.Bahçe, Kezman'ı Fransa'nın PSG takımına bir yıllığına kiraladı. PSG, 1 yıl sonra Kezman'ın bonservisini almak isterse 4 milyon euro ödeyecek. *** Kezman PSG'de Satın alma opsiyonlu anlaşmaya göre PSG, Kezman'ı sezon sonunda almak isterse 4 milyon euro ödeyecek. YÖNETİM AMACINA ULAŞTI Alınacak bir ön libero için uzun zamandır Mateja Kezman'ı elinden çıkarmaya çalışan Fenerbahçe, sonunda amacına ulaştı. Bir süredir PSG ile görüşen sarı-lacivertlilerin Fransız kulübüyle kesin olarak anlaştığı ve Kezman'ı satış opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladığı belirtildi. PSG, gelecek sezon Kezman'ı satın almak isterse bonservis bedeli olarak 4 milyon euro ödeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 konuyla alakalı değil ama araya sıkıştırayım dedim, çok güzel görüntüler var :) Futbol Komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ahaha sedyecilere koptum ya. Kendi kafasına nişanlayıp gol atmakta ayrı bir marifet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bana göre en güzeli zenci futbolcunun topun uzerınde seri hareket yaparken karşısındakinin napıo bu diyip kendi haline bırakmasıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Toraman ve Üzülmez affediliyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 üzülmeze af cıkarsa beşiktaş ilk 3 e giremez.o adam ofsayt ın falan ne oldugunu bilmio :).side sol ayagından haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bugün basın toplasında le guen kezman transferinin bittiğinden bahsetmiş ancak fenerbahçe yine tam anlaşmaya varılmadığını belirterek yalanlama yayınladı. ama olur bence bu transfer kesin ufak tefek pürüzler kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Sixoms said: Toraman ve Üzülmez affediliyolarmış. üzülmezi başka bişi yapsınlar abi ne bilim forma falan satsın illa affedilcekse :L simitte satabilir :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bjk yonetiminden beklenen tavır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 naapsın bjk 2-3 gun gundem oldular o kdr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 şu futbol bölümündeki beşiktaşı ezme hevesini anlayabilmiş değilim. trabzon'dan beter ettiniz. tamam trajikomik hatalar yaptı yönetim ancak beşiktaşlı olsam yediremem artık bu kadarını, abartılıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 valla hiçbişeyin abartıldıgı yok. aslında abartan bjk yönetimi. zaten yonetimin rezilliginin bjk taraftarı da farkında. haketmemis olsalar kimse bu kadar abartmazdı. bu af konusunda ise sonucundan herkes emindi zaten. affedileceklerdi yani baska yolu yok. ama gel gor ki sinan baba neler dedi neler, alıntı yaptırmayın simdi bana herkes biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yönetimle ilgili olaylar abartılıyor demiyorum bende zaten yani sen burdaki olayı alma ben genelleme yaptım toggie. yani beşiktaşlı birisi fenerbahçe veya galatasarayla ilgili yorum yapınca patır patır bişeyler söyleniyor iki mesajın birisinde. beşiktaşlılar yazmicak o olcak sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hea onu bilmiyorum ben yonetimden bahsettim. besiktas da cok uzun suredir sampiyon olamıyor ama, trabzon'dan farkları kalmayacak yakında demirören ve tayfası yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 of bu futbol komık koptum ya gece gece sedyecıler bır baska benı benden aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Almışsınız ağzınıza sakız gibi beşiktaş yönetimini çiğneyip duruyosunuz. Beşiktaş yönetimi ne kadar hata yapsa , ne kadar yanlış yapsada , 1oo yılı aşmış tarihiyle Beşiktaş Kulubünün yönetimidir. Bizim yönetimin ne olduğunun farkında olmamız , sizin Beşiktaş yönetimini aşağılayabileceğiniz anlamına gelmez. Ne kadar yanlış yaparsa yapsın , ne kadar saçmalarsa saçmalısın. Bu yönetim demokratik bir seçimle buraya gelmiş ve halende o şekilde görevine devam etmektedir. Biraz haddinizi bilin sınırları çok aşmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Valla ne kadar hasta koyu beşiktaşlı arkadaşım varsa artık futbolla bile ilgilenmiyor o kadar vahim durum. Ama olur her klübün böyle zamanlar. Çarşı biz çekilmek yerine, biraz tepkisini koysaydı bunlar olmazdı. Bu arada bu ibrahimler olayında E.Sağlam beşiktaştaki en karakterli adamlardan bi tanesi diyordum. Çıktı konuştu bissürü. Şimdi affedildiklerinde bütün konuştuklarını yicek. Gözümden düşücek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eskiden bir marş vardı: fenerbahçe şampiyonlar ligine gitti... türkiye'yi rezil etti... fenerbahçe, çok alemsin cümle alem .. diye Ali Sami Yen'de çok güzel söylerdik bunu, sanırım inönünde de güzel bir şekilde söylenirmiş. Burda bunu söylememin amacı, Fenerbahçe 3-4 sene daha arka arkaya katılsın iyi sonuçlar alsın ondan sonra gereken ahkamı kessinler. 3-4 yıl önce 0 çeken takım gelip burda yokettik dayı demesin. Başarı istikrarla olur, umarım da olur, ama şu an ahkam kesme zamanı değil, en azından başarıyı tekrarlama zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Daha önce de söyledim bjk saygı istiyorsa kazanmak zorunda saygı kazanmak için de başarı lazım sonuç itibariyle olimpiyat şampiyonu olduktan sonra düşen yarışlarda 1. olamayan atleti herkes taşlar laf söyler siz bi sivas değilsiniz her 3 senede bir başarı lazım size ama yok işte ortada o yüzde saygı görmek için başarı lazım Not:Güncel örnekler de güzel oldu hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 beşiktaş bu sene en büyük transferi bence i.üzülmezi kadro dışı bırakarak yapmıştı ama şimdi kalkıp affediyorlarmıs.Ufak hesaplar yüzünden takım gene karışıcak,enazından bu sene o iki oyuncuyu kiralayarak cezalandırabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 avrupaya gittin bizi rezil ettin hölölhöl kanaryaa nasılda koydu barcelona lalalaylay :). faovirm buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 unK said: eskiden bir marş vardı: fenerbahçe şampiyonlar ligine gitti... türkiye'yi rezil etti... fenerbahçe, çok alemsin cümle alem .. diye Ali Sami Yen'de çok güzel söylerdik bunu, sanırım inönünde de güzel bir şekilde söylenirmiş. Burda bunu söylememin amacı, Fenerbahçe 3-4 sene daha arka arkaya katılsın iyi sonuçlar alsın ondan sonra gereken ahkamı kessinler. 3-4 yıl önce 0 çeken takım gelip burda yokettik dayı demesin. Başarı istikrarla olur, umarım da olur, ama şu an ahkam kesme zamanı değil, en azından başarıyı tekrarlama zamanı. ama biz Bayagi iyiyiz, siz kotu... fark bu :( 0 cekmisiz cekmemisiz onemli degil, siz de hem kupa kaldirdiniz, hem de tromsoya elendiniz daha yeni... 0 cekmek mi tromso mu? hmmm. Bestikasliysan eger ayni seyler malmo icin gecerli :P (polemikse polemik, en guzelini yaparim valla :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar