Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 - Blackjack

kfg

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
film aslinda guzel gibi geliyor ama asiri klise ve sacma, oyle dangalakca noktalar var ki yani.

1- Monty Hall Problem (hocanin filmin basinda derste sordugu soru) 'i bilmek MIT'deki bir hocayi nasil etkileyebilir yahu? Izmir Fen Lisesi 1. sinifta cozumunu biliyordum ben onun.

2- Bir insan parasini oraya saklar mi? Saka gibi degil mi yani gorur gormez "aha bu calinacak" demediniz mi?

3- Harvard Med School'daki adamla filmin basindaki konusmasi ve adamin "life experience" geyiginden sonra filmin basindan sonuna her seyini tahmin etmediniz mi? Etmediyseniz hic film izlemediniz mi?

4- Sonunda variable lara gore oynadim falan filan diyor da zenci adam variable'ini niye katmadi anlamadim isin icine, ben bi degisim daha yaptilar diye dusunuyordum, meger cidden parayi vermisler adama eger ben birsey kacirmadiysam, ki en sonunda robbed twice dedigine gore kacirmadim.

5- Gerizekalilar bi tane kumarhane mi var Vegas'ta?

6- The Girl Next Door

Sosyal ağlarda paylaş

çok sıktı beni yaw film. ilk başı çok eğlenceli gidiyoda 45 dakika kala falan kapadım ki çok zor yaptığım bişidir öle başlayıp vazgeçmek filmden kevin abi ayrıldığı anda kapadım çünkü hadi artık kendi kendimizin pavırrencırı olalım falan gibi laflar edildi pff
Sosyal ağlarda paylaş

olmamış bi film. boş bi gaz. oturup izlenilir mi? evet. ama ı-ıh olmamış ya, illa kızla bi ilişki yaşaması mı gerekir ana karakterin muhabbetini yarattı kafamda. resmen seks sahnesi olsun daha çekici olsun film diye konulmuş bişeydi. kevin spacey'e yakışmamış bi film olmuş. ucuz olmuş, kurguyu beğenemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...