screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 euehueh en sonnda baya guldum..agzınız acık kaldı mı hea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu arada fragmanda çalan parçanın adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fragmanda bilmem de, filmde bi ara weezer ın yeni albümden everybody get dangerous çaldı ki vasat bi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tavsiye ederim gerçekten güzel bir film, tek solukta izlersiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 film aslinda guzel gibi geliyor ama asiri klise ve sacma, oyle dangalakca noktalar var ki yani. 1- Monty Hall Problem (hocanin filmin basinda derste sordugu soru) 'i bilmek MIT'deki bir hocayi nasil etkileyebilir yahu? Izmir Fen Lisesi 1. sinifta cozumunu biliyordum ben onun. 2- Bir insan parasini oraya saklar mi? Saka gibi degil mi yani gorur gormez "aha bu calinacak" demediniz mi? 3- Harvard Med School'daki adamla filmin basindaki konusmasi ve adamin "life experience" geyiginden sonra filmin basindan sonuna her seyini tahmin etmediniz mi? Etmediyseniz hic film izlemediniz mi? 4- Sonunda variable lara gore oynadim falan filan diyor da zenci adam variable'ini niye katmadi anlamadim isin icine, ben bi degisim daha yaptilar diye dusunuyordum, meger cidden parayi vermisler adama eger ben birsey kacirmadiysam, ki en sonunda robbed twice dedigine gore kacirmadim. 5- Gerizekalilar bi tane kumarhane mi var Vegas'ta? 6- The Girl Next Door Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 çok sıktı beni yaw film. ilk başı çok eğlenceli gidiyoda 45 dakika kala falan kapadım ki çok zor yaptığım bişidir öle başlayıp vazgeçmek filmden kevin abi ayrıldığı anda kapadım çünkü hadi artık kendi kendimizin pavırrencırı olalım falan gibi laflar edildi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 film cok kotu. yani... anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 olmamış bi film. boş bi gaz. oturup izlenilir mi? evet. ama ı-ıh olmamış ya, illa kızla bi ilişki yaşaması mı gerekir ana karakterin muhabbetini yarattı kafamda. resmen seks sahnesi olsun daha çekici olsun film diye konulmuş bişeydi. kevin spacey'e yakışmamış bi film olmuş. ucuz olmuş, kurguyu beğenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kevin spacey'ye yakışmayan, sonu rahat tahmin edilebilen, mantık hatalarıyla dolu, kötü bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ard arda nefret kusulmuş ben çok beğenmiştim halbuki.. Beklenti meselesi herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 5- Gerizekalilar bi tane kumarhane mi var Vegas'ta? +1 ya okadar kumarhane var hergün birine gitsen 2-3 hafta değişmeli gidersin ya. Belki daha fazla net sayıyı bilmiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 son zamanlarda izlediğim en güzel film diyebilirim. ilgi meselesi tabi.her türden insanın hoşlanabileceği bi film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ne güzel filmdi ya açtım biraz tekrar izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 kaç sene oldu unuttum filmi,kızı düdüklüyodu dimi en son ghjkfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar