elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Benim anlamadığım, insanların "parasını ödeyemedik insanların" diyip kanalın böyle birine satılışını, "adam paraları ödemek için sattı" olarak gerçekten anlamaları. Hayır, bu adam ünlü. Pozisyonu itibariyle bir çok bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Yazdığı kitaplar deli satıyor. Arkadaşım, alırsın borç yaparsın bişeyler ödersin azar azar ama gelip para-severlikten başka bi sebep yokmuşçasına insanların eline koz vermek kendini yıktı zaten.
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Lopeth said: 4 bir koldan it sürüsü gibi sıkıştırıp 1 lokma aldıktan sonra bizkaclirayiz diye manset atmak şerefsizliktir. Tuncay özkanı sevmem, hatta sinirleniyorum yani ama Lopeth'in şu söylediğine katılıyorum galiba .. Gerisi için pek fazla bişey söyleyemeyeceğim niye sattığı hakikaten para için mi sattığı bunlar için bişey söyleyemem ama dün rasgeldim kanaltürkte Kerimcan Kamal galiba birisi konuşuodu diyodu ki biz bilmem kaçtane yolsuzluğu çıkrttık hanginiz yayınlayabildi ? sora gelipte binbirtürlü manşet atıosunuz ayıptır tarzı bişeydi ve doğruydu.ayrıca işte cumhuriyet mitinglerini yayınlayamadınız siz falan filan tarzı bişiler daha söledi o beyfendi ve haklıydı.Tuncay'ı sevmiyorum çünkü bana çok oynak geliyo ama nolusra olsun öle manşette atamaz kimse,kanaltürkün duyarlılığının 3 te 1ini göstermemişken ...
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 İlke ve onur, devamlılık gerektiren şeylerdir. Böyle konularda, yanlışlar doğruyu götürür. Tuncay Özkan'ın doğruları bir tek yanlışla gitmiştir gözümde. Zamanında, biz bunları görüntüledik demek izi bile kalmayan erdemleri tekrar gözlere sokup şimdi ne kadar onlardan yoksun olunduğunu göstermekten başka birşey yapmıyor açıkçası.
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Nagaroth said: not: Bu arada ben Horizon ilginç bir şekilde konu dışına mesaj atamıyorum bir şekil engellenmiş bilinçli veya bir hatadan dolayı. puhauhahua sonra zekasizlik ustune yapilan yorumlarda ban yiyoruz =(( Allah seni sevmiyormus arkadasim, beyinden mahrum birakmis.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sunu ekliyim bunun olucagi zaten belliydi 4 ay once cikti ortaya kanalturk calisanlari isimsiz bir mektup yazip dagittilar nette paramizi alamiyoruz diye kanalin durumu zaten cok kotuydu belki chp den alinan apra ile toplarladilar biraz bizkackisiyizde ayalrdir para dilendiler abonelik satin alin kanalturku namerde mutac etmeyin dediler 1.240.000 kisi 10 ar lira verse belki durum daha degisik olurdu ama kimse orali olmadi oturup ozelestuiri yapmak lazim dincilerin yobazlarin aksine bencil bir kitle fetullah zamaninda kanallarini camilerden topladigi kayit disi para ile tikir tikir kurarken laikler birbirini yemekle mesguldu dinci kisma bakin saadet partisi olayini saymassak bir butun olarak hariket ediyorlar hicbir zaman kendilerinden olan birini elestirmiyor elestirtmiyorlar suclu oldugu bal gibi ortada olan insanalra kalkan oluyor dokundurtmuyorlar otoriteye bas kaldirmiyor kim liderse onun mutlak hakimiyetine severek razi oluyorlar iktidar mucadelerine girmiyorlar oysa karsi taraf devamli birbirini yiyor ulusalci diyince 30 farkli ulusalci gurup var ve kimse birbirini sevmiyor said: chp yi sevmem baykal saks dsp bitik turksolunu begenmem perincek soyle boyle tuncay ozkan saks vs vs vs.... ama ben ulusalciyim! dinciler yapmiyor iste bunu kendi aralarinda devamli fraksiyonlara ayrilmiyorlar tek bi hariekt tek bir adam bulup onun etrafina toplaniyorlar
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Drakkahn said: Bana göre Kanaltürk bir medya şirketi, bir işletme. İşletmeyi ve para kazanmayı becerememek ve bunun için ulusalcıları suçlamak çok saçma. Reklam alacak yayınlar yapamıyorsanız bu sizin suçunuz bizim değil. Başkent Üniversitesi'nin kanalı var B TV, programlarına bakın, ne kadar dolu programlar, içerik olarak adamlar dolduruyorlarda, 2 duvar ortada 2 adam yardır küfrü olunca o program olmuyor kusura bakmayın, ona da kimse reklam vermez. ba$kent tv yi de severiz, cok kaliteli yayinlari var, ama tuzu kuru onlarin, universite kanali.reklam gelirine bile ihtiyaci oldugunu sanmiyorum.(art falan da iyidir, ulusal kanal da guzel arada bakin) Kanalturk un reklam almamasinin sebebi olarak gosterilen programlari Turkiye'nin %0.1 i izliyor mu acaba ? onlara hitap etmiyor diye yav$ak yayinlar yapmadi kanalturk. boyuna siyasi yayin yaptilar ve bir ekol oldular. hem kerimcan kamal hem tuncay ozkan ve cali$an bircok ki$i kanal D altyapisindan yeti$ti sanirim. ama ne kanal D ye benzediler ne de yalan yanli$yayin yaptilar. Adamlar dogrulari soyledi diye, 4 bir yerden kistirdilar, para babalari reklam vermedi, reklam ku$aklarina boyuna ceza geldi. ileti$im araclarina el kondu. ne yani bu adamlar batmayalim diye yolsuzluklari cikartan programlar yapmasalar miydi? dobra dobra konu$masalar miydi? ayrica kadinlarin ilgiini cekebilecek cok kaliteli sabah programlari da vardi, tarih programlari da, gezi programlari da.. bu kanal sadece yanli$yonetimden bu yere gelmedi. halkin istedigini vermedigi icin, babalarin sirtini sivazlamadigi icin bu noktaya geldi. Kerimcan Kamal, kozaya te$ekkur ediyoruz derken, onun zorunlu bir te$ekkur oldugunu gormek lazim. Neden uluscu bir firma almadi merak ediyorum. batik olan bir kanali alabilirlerdi oysa, 25m cok para da degil. kisaca yemedi, hem paraya olan sevgileri, hem de hukumetle olan ili$kileri yuzunden yemedi. ho$, degi$en siyasi elitizmin ve ekonomi elitizminin de bunda katkisi var. ibre nereye, medya oraya olmak zorunda zaten. bu adamlar biraz ters kacti sisteme o kadar.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Viktor said: ulusalci diyince 30 farkli ulusalci gurup var ve kimse birbirini sevmiyor Ulusalcı diye bir grup zaten yoktu ki. Yani ben açık konuşayım pek takip etmiyorum ama 3-4 sene önce AKP'ye karşı blok oluşturmak için harekete geçildiğinde eski tüfekler arasında bile bir tartışmaları olmuştu bunun. En son nereye varıldı, bir yere varıldı mı bilmiyorum. Ayrıca dinciler diye kestirip attığın taraf da hiç anlattığın gibi değil. Onlar arasında da hat safhada bir çekememezlik, kurban derisini ben toplarımcılık var. O tarafı da pek yakın takip etmem ama süleymancılar, menzilciler bilmem neciler orda da bir sürü. Ha o tarafta çizgiler daha kesin şekilde belli olduğu için ideolojik altyapı kurma gibi bir dertleri yok. süleymanın peşinden gidenler süleymancı, menzile girenler menzilci.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 suleymancisi da akp ci, nak$isi de.. hangi cemaatten olurlarsa olsunlar tek bir olu$uma takiliyorlar.. viktor onu demeye cali$iyor..
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 suleymancilar akp yi destekliyor....du tayyip erdogan suleymanci babasida suleymanci kuvvetli bagalri vardi ancak suleymancilar amerika ile olan iliskileri onaylamadilar baska konulardada akp yi elestirdiler ve RTE susturulmalarini istedi bunun ustune suleymancilar akp ye vericek bir oyalrinin bile olmadigini soyleyince RTE bunlarin dergahinin yikilmasini emir verip ucaga atlayip telefonu kapatti oldu bitti kac kisi haberdar bundan? ayni olay baska bir yerde olsa gunlerce televizyona cikar birbirlerine saldirir olay cikarirlardi oysa bu olay basina bile yansimadi oldu bitti gitti suleymancilar fark o iste adamlarin cani yandigi oy vermiycez dedikleri halde bile cikip rezil etmeye filan kasmadilar
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Penthesilea said: Seviyorum ben bu adami, inaniyorum da bu yolda devam edecegine. Seviyesiz birsey yok videoda, aglamak falan da yok, zavalli zavalli konusmayin gozunuzu seveyim (youtube'takini izledim dm acilmadi) Kaldi ki, kufur degil onlar, bu memlekette gote got denir. Tamamen katılıyorum. elaidi said: Ayrıca, nolursa olsun Tuncay Özkan ilkeli bir adam olabilir Akp'ye karşı olabilir anti-emperyalistim diyebilir, halkçıyım, milliyetçiyim vs vs diyebilir ama tüm bu naralara rağmen gözümüzde oluşturduğu imajı kanalı dincilere satarak şahsi kanaatime göre yerle bir etmiştir o ayrı bir detay. Kendisi paraya muhtaç bir milliyetçi bir anti emperyalist bir devletçi bir halkçıysa, ona bu yardımı yapmaya ikna edilebilecek anti emperyalist halkçı devletçi insanlar bulmak günümüz türkiyesinde zor değil. Ama tuncay özkan ne zaman ki giriştiği iş adamlığını gazeteciliğinin önüne koymuştur, işte o zaman böyle bir tablo doğmuştur. Çıkıp köpek denmeyi hakedicek insanlara söylediklerine lafım yoktur, ama kendisinin de çok karakterli ve ilkeli olduğunu bu ülkenin menfaati için herşeyi yapmaya hazır olduğunu söylemek zordur. Programı izleseydin neden onlara sattığını ve oturduğun yerden o "yardımı yapmaya ikna edebilecek vs vs. bulmak zor değil" demezdin. Adamlar herkese sormuş haftalarca. Baykal adam olsaydı da o satın alsaydı kimse engellemedi. 2 gün bekleyip ölü eşek fiyatına da alabilirlerdi, kimse gelmedi onlar geldi ve aldılar teşekkür ediyorum dedi.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ondan bilip bilmeden yargıda bulunup komik duruma düşmeyelim.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ya bırakın. Gözümün önünde cumhuriyet mitinglerini yabancı dillerde "kanaltürk mitingi" diye kurgulattı yurtdışına satmak üzere. Şahsen kendisi söyledi "Akp'ye oy verin çocuklar. Akp kazanamazsa muhalif olamayız, muhalif olamazsak para kazanamayız" Bikere stüdyo bile Aydın Doğan'ın. Hem de yüzbinlerce dolar dönebilecek stüdyo kaçliraya kiralı biliyo musunuz? 1.500 ytl. Akp seçimi kazanınca sevindi lan bu herif. İlk lafı: "Hemen yeni programa başlıyoruz. Adı: "Durmak Yok, Yola Devam" Merak etmeyin sağlam yerlerden duyuyorum, yeni kanal projeleri var zaten.
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ***KOZAD*** KOZA DAVETIYE MAGAZA ISLETMELERI VE IHRACAT A.S.'NDEN GELEN YAZI: BAZI BASIN ORGANLARINDA CIKAN HABERLERE ISTINADEN 12.05.2008 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMASINA EK OLARAK ASAGIDA BELIRTILEN ACIKLAMALARI YAPMA GEREGI HASIL OLMUSTUR. BAGLI ORTAKLIGIMIZ ATP INSAAT VE TICARET A.S. TARAFINDAN KANALTURK TV, KANALTURK RADYO VE INTERNET SITESINI BUNYESINDE BULUN- DURAN YAYIN GRUBUNA AIT, YASAM TELEVIZYON YAYIN HIZMETLERI A.S.'NIN %99,99 HISSELERINE TEKABUL EDEN PAYLARIN TUMU VE BU SIRKETIN SAHIBI OLDUGU YASAM HABER AJANSI TICARET LD.STI. REKTUR REKLAM PAZARLAMA LTD.STI. VE GOKCAN PRODUKSIYON VE TICARET AS SIRKETLERININ TUM MALVARLIKLARI, TELEVIZYON VE RADYO YAYIN LISANSLARI VE MARKA HAKLARI DA DAHIL OLMAK UZERE TOPLAM 30.000.000 USD BEDELLE DEVIR VE SATINALINMISTIR. YUKARIDA ADI GECEN SIRKETLERIN TAHAHKKUK ETMIS VERGI VE SSK BORCLARI ILE BIRLIKTE PERSONEL VE DIGER PIYASA BORCLARI SATIN ALMA BEDELINE DAHIL OLUP TUM BORCLAR BU BEDELDEN KARSILANACAKTIR. ***KOZAD*** aradakı 5 mılyon dolar ne oluyor ? Koza borsaya bole bır acıklama gonderıyorkı BORSA burası yalan olması ımkansız bırsey . Ama satan sahıs 25 mılyon dolar dıor . Kafa karısıyor az buz be Caps dıyeceklere sımdıden soylım Word um yok ısyerınde tek tek de yazamam dogrusu C.P yaptım bu yazının lınkı ısteyecek kısılerede bı ıhtımal www.imkb.gov.tr ye baksınlar da bılmıyorum gecermı orda ve ayrıca msj da belırtıgım bıt kadar aklı yokturun arkasındayım. bazı arkadaslarda sacmalamıs ...
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Nevdonis miydi neydi insanlık dramı bulmuş gibi konu açmışta garip birşey göremedim videolarda nedense. Ayrıca benim kanalım kazanmasa bende satarım yani. Batana kadar aynı yerde takılacaz gibi bir sözü mü vardı bu adamın yahu :/ Chp'de cidden adam olsayışta alsaymış. Atılan manşetin şeref durumuyla ilgili lopeth'in yorumuna katılıyorum ayrıca . Hee unutmadan, arada bir tane eleman iktidara köpeklik etmeyenin bit kadar aklı yoktur falan demeye getirmiş. O vatandaşada hayatında başarılar diliyorum.
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Redeagle said: Hee unutmadan, arada bir tane eleman iktidara köpeklik etmeyenin bit kadar aklı yoktur falan demeye getirmiş. O vatandaşada hayatında başarılar diliyorum. lafı ısteyen gıbı anlarda bu kadarınada pes dıyorum
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 YUKARIDA ADI GECEN SIRKETLERIN TAHAHKKUK ETMIS VERGI VE SSK BORCLARI ILE BIRLIKTE PERSONEL VE DIGER PIYASA BORCLARI SATIN ALMA BEDELINE DAHIL OLUP TUM BORCLAR BU BEDELDEN KARSILANACAKTIR.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 partiler medya kurumu satin alamazlar, ortak olamazlar.. ikidebir chp alsaydi ya getirmeyin konuyu.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Esh said: partiler medya kurumu satin alamazlar, ortak olamazlar.. ikidebir chp alsaydi ya getirmeyin konuyu. versin birine parayı aldırsın ne var. akp hiç mi yapmıyor.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oyle mantik olmaz ama. kar$idaki usulsuz ahlaksiz i$ ceviriyor diye, sen de yapamazsin. ba$ina kakarlar sonra.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Deniz Baykal oglunu bi sureligine Tayyip'e yollasin da, boyle isler icin tuccar kimligi kazanip on plana ciksin yahu. Hem belki oglu (?) icin daha bi hirsla politika yapar devlet buyuklerimiz gibi de CHP'ye de bi faydasi olur.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Esh said: partiler medya kurumu satin alamazlar, ortak olamazlar.. ikidebir chp alsaydi ya getirmeyin konuyu. Akp'nin yanlısı, akp'den para yiyen kurum kuruluş yok tabi. Sende haklısın..
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Sly-One said: Esh said: partiler medya kurumu satin alamazlar, ortak olamazlar.. ikidebir chp alsaydi ya getirmeyin konuyu. versin birine parayı aldırsın ne var. akp hiç mi yapmıyor. Öyle olmuyor işte. Şayet bir parti, birisini tutup kanal satın alır veya açtırırsa ilk önce tuttuğu (satın alacak, kanal açacak) adama gelir soruşturması acılır. Gelir kaynağının nereden geldiği tespit edildiğinde ki buda parti olduğunu açığa çıkaracak, sonrasında ise parti kapatmayla devam eder ve iş söner.
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 konusmasında geçiyodu 10k ytl si borç diye bişeyler, orda bi bit yeniği olmuş galiba ama hasır altı etme gibi bi durum yok anladığım kadarıyla, bi kaç güne daha net ortaya çıkar elbet. @kingofloss: hocam birinci ağızdan gibi anlatmışsın ama sonra sağlam yerden duyuyorum demişsin. çok samimi olarak rica ediyorum bildiğin duyduğun herşeyi paylaş ki bilelim bizde neymiş ne değilmiş. birde bi yorum daha getirmek istiyorum, hepsinin ne olduğunu biliyoruz filan diyenler, öncelikle belirteyim yaşım itibariyle politikayı ancak son bi kaç senedir takip etmekteyim, ondan tuncay özkan ın geçmişi hakkında cok bilgi sahibi değilim, gülenle röportajı var filan ama, cok bişi ifade etmedi acıkcası adamın işi sonuçta o.daha da açıcak varsa cok sevinirim. amma velakin isterse ikiyüzlülük yapıyo olsun tuncay özkan, başımızda olan adamlar 90 lı senelerde atatürke hakaret ederken ülkeyi yönetir duruma gelmiş şu an kıvırıyo değişerek geliştik diye, bu adam bundan kötü bişi yapmış olamaz benim gözümde, önünüze koysalar rte ideolojisi mi tuncay özkan ideolojisimi die hangisini seçerdiniz? cevap rte ise direk es geçin zaten fakat cevap ikincisi ise biraz daha sahip cıkmamız gerekmez mi bu adama? onaylamayabilir veya hoşlanmayabilirsiniz fakat allahaşkına hiç biriniz mi izlemedi 22 temmuz öncesi turan çömezi ve anlattığı olayları. elbette hatalar veya yüzkızartıcı şeyler olur politika ve medya dan bahsediyoruz sonuçta fakat bu memnuniyetsizlik ve mükemmeliyetçilikle (viktor un tabiriyle) 80 öncesi gibi fraksiyonlar yaratıp karşı durduğumuz şeylerin güçlenmesine sebebiyet veriyoruz bence. not: kişiye hitaben yazmadım ama cok sık görüyorum bu tür davranışları, biraz rahatsız etti bende paylaşmak istedim. alınan, rahatsız olan varsa kusura bakmasın
Öne çıkan mesajlar