Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 http://www.megapid.net Rapidreactor kapanmadan önce nasıl yaptılarsa tüm linkleri buraya aktarmayı başarmışlar. Kaldığı yerdende devam ediyorlar.Davetiye fln da yok Öyle işte..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sağol fakat kapanır birazdan burası! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Niye yaw torrent degilki davetiye paylaşımıda yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Rapid'i de uçuyorlar malesef :) Ama devam ediyor hala, bakalım... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 link veya davetiye paylaşılmadıkça problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 OOO süper o zaman! 3Yuz33 Dizimatik Warez-BB Somurgen ProjectW Tv Mammoth IRfree Zipile Bunlar genelde rapidde ile ilgili bulunan en büyük kaynaklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 www.forumw.org ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 katz.cd yide öneririm arama sistemi falan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 anime için katz veya megapid gibi bir yer var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Üyelik için davetiye kodu diyor var mı gönderebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 warez-bb dediğin sitede direk trojan çıkması da bombaymış..virüs programı olmayanlar tıklamasın linke.. nod32 saves us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ben norton,mcafee, trned micro olan pclerden girdim. Hiç biri böyle bir problem bildirmedi. 50000 üyesi var sitenin. Senin pcde olmasın virus problemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 The web page is on the list of websites with potentially dangerous content. hm böyle bir mesaj vermiş, daha ziyade, trojan sandım ben yine ortamı kırmızı mesaja boyayınca kapamıştım panik vaziyette, sen öyle diyince okudum mesajın detay kısmını. legal olmayan içeriğe karşı trip mi atıyor program acaba lol, güvenlik seviyesini kısar gireriz evvelallah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yakıcaksınız topiki farkında mısınız? Disappear said: * Ayni sekilde uyelik sistemiyle calisan siteler hakkinda davetiye vermek veya istemek yasaktir. (orn: torrent) davetiye istemeyin lutfen. warez konularinda direkt link vermek ve davetiye istemek/paylasmak yasak. -dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar