PiNk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 http://forum.zevzek.com/index.php?showforum=8 Komik Yazilar bolumu iyi olabilir... Yadahttp://forum.zevzek.com/index.php?showforum=40 Her telden bolumu iyi olabilir...(konu disi bolumu dur )[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Saplık rulzz Yalnızlık = Mutluluk[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: BonePART, 06 February 2004 04:27 tarihinde demiş ki: Arkansis 5 senedir saplar gununu kutluyorum walla 3 senedirde aktif bir olusumuz sen en buyuksen biraz gec geldin Hala in cin diyor. Bak ne demişim bak En büyük SAp benim KApışabilriiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: wanderer1985, 06 February 2004 15:03 tarihinde demiş ki: konu uzerine: ehauehu heuheu sitedeki şu paragraf yardırdı "Ahmet abiye ne diyceksin?"diye bir soru yöneltin.Kızların hepsi salak olduğu kadar sazanda olduklarından hemen "Ahmet abi kim ki?" diye bir soru soracaktır. Sizde "Babanın adı Ahmet değil miydi?" Diye sorun ,dedik ya sazan olduğu için hemen "Yoo,babamın adı Mustafa" diycektir.Sadece "yoo" deyip bırakırsa hemen "Neydi babanın adı?" sorusunu sorun.Hiç kıllanmadan cevabı vereceklerdir. Sizde hemen 118'i arayıp telefonu alırsınız. euehu düşünsene kıza "Ahmet abiye ne diceksin" diye soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Züğürt avuntusu![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 aha burdaymış up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cons said: sapım mutluyum, mutlu olmasam sap olmazdım. ne laf ettim ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 AHAHAHAHAHAH . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 heheh :p bobilermiş lan birden gerçek reklam sandım helecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kadınlar/kızlardan da bal gibi -hem de elite- sap olur fedaykin dostum keşke bir de bize sorsaydın genel kanının aksine "aseksüel = sap" olmadığı doğrudur ama aseksüel saplar da var ayrıca sap azınlık içinde apaçilerin de olduğu bilinmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sap marşı falan onlar kayıptı galiba bulundu mu? topiği okuyamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar