ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 funcom suanda mail bombardimanina tutulmus durumda forumlar karismis ea kapatildi diye millet acayip isyanda ama funcom dan ses yok bakalim ne olucak ayrica simdi patch dl ettik bitti 17 sinde kapilar acilcak peki biz oyuna register oldugumuz kullanici adi ve sifre ile giricez yoksa bunlar baska bir key dahami gondericek bilen varmi bu olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 early access kapatmanın mantıgı nedir ki ? ne zararı var yani ? daha az server mı acacaklar early access suresince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kapatıldı mı early access? acil cevap lazım çünkü refund alacam da e-bay satıcısından eğer kapanmadıysa ea çıkana kadar beklicem belki olur diye acil cevap plx *titretir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ea kapalı , şu anda sonra register edemiyosun ea için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hııı ben de bi an iptal edildi sandım ea süreci eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 %87de wuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 benim de bitti simdi =), artık aksama eve gidince de kurup patch'e baslarız eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 enteresan olan patchı 100kb ile indirirken clienti 50 kb ile indirmiş olmamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 cunku patch direk funcom servr lardan, client ise torrent seklinde p2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 sabah kaltım ilk iş client i çalıştırdım yaklaşık bi 60mb lık daha patch indirdi ilgililere duyrulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Gece download'a bıraksam 200KB ile iniyordu, üç saate falan bitcekti. Rahat uyuyayım da sabah devam ederim dedim. Şimdi 50KB ile iniyor anca. Pof. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 betaya 1gb küsür patch gelmiş. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 valla sabahtan beri patch server kapalı sağlam bir patch geliyor herhalde umarım çok uzun değilidr B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 1 gb nerede yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 485mblik patch 484 de tkaildi. simdi kapamislar serveri bastanmi baslaticaklar bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 THARKAS said: 485mblik patch 484 de tkaildi. simdi kapamislar serveri bastanmi baslaticaklar bana? yok kaldığı yerden dewam ediyor en azından bende hep o şekilde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 odiflame said: 1 gb nerede yazıyor? beta serverlar için :) telaş yapma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bunun dl yapıp yapmadığını nasıl anlayacağım? downloading patch information yazıyor bir değişim yok dl ederken zaman vs belirtiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bendede ole apaçi şu an dl yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 şunun şurasında 24 saat kaldı hala kapalı dl serverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 avrupanın dl serverı arızalı full kapasite ile çalışamıyor bir süredir max 30kb civarında dl ye izin veriyordu düzeltmeye çalışıyorlardı enson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yarın bu saatlerde karaterimi yaratıyor olucam :D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mighty_THoR said: avrupanın dl serverı arızalı full kapasite ile çalışamıyor bir süredir max 30kb civarında dl ye izin veriyordu düzeltmeye çalışıyorlardı enson kankalarina bol selam, soyle de arada ugrasinlar buraya senin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 cangıl ya özendirme adamı şöle -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mortis said: cangıl ya özendirme adamı şöle -.- hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar