Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official Download Topigi (Edenler, Bekleyenler ve Alakali Hersey)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O 700 kusur dışında patch yok başka.
Bu arada oyun DX9 olarak seçtiğinizde açılıp login screen'e kadar geliyor ama DX10 seçtiğinizde hemen kapanıyor.Acaba easrly access client'a DX10 desteği koymadılar mı ?

Çok saçma olur öyle birşey yaptılarsa heh
Mesaj tarihi:
bana gönderin ups kargo ile. adresinizi verin dvd leri de gönderirim. UPS bana çalışıyor. :) %59 da bende. %80 de bir hata verdi. baştan başladım. biri beni gözetliyor. eğer yetiştiremezsem kafamı yarar... bilhassa FRF guild dekilere sesleniyorum...

/salute aoe
Mesaj tarihi:
Sonuçta 17'sinde release kutuları dağıtılmaya başlanacak. Release kutusundaki cd'lerde client ne zaman sabitlenmiştir bilmiyorum ama early access client'i ile aynıdır muhtemelen. Yani early access'te yoksa release'de de yoktur öyleyse. :O
Mesaj tarihi:
10 dk önce download bitti,şimdi kuruyorum update için,umarım oyuna daha girmeden patch yapıyordur çünkü şirketteki bilgisayarım grafik kartı özürlü :)
Mesaj tarihi:
shewky seninki bir başarı öyküsü olmak üzere.benimkide farksız 2 gündür gece gündüz pc açık inmiyor fıttırıcam.sabah yüzde 90 dı.mesaiden sonra inmiş olur herhalde.
Mesaj tarihi:
ya çöktüm resmen moral olarak:( yollayamadılar 1.5 gündür keyi bana simdi de giremicem daha early access olayına lanet yaw. bekle 10 gün işin yoksa. o zamanda başka bi ...luk çıkar oyun gelmez bişiler olur bende bu şansızlık varken...
Mesaj tarihi:
sardius said:
ya çöktüm resmen moral olarak:( yollayamadılar 1.5 gündür keyi bana simdi de giremicem daha early access olayına lanet yaw. bekle 10 gün işin yoksa. o zamanda başka bi ...luk çıkar oyun gelmez bişiler olur bende bu şansızlık varken...

dostum oyunu cekmeye başlamak için keyi bekliyorsan boşuna bekleme ben sana çekmen için gereken exe yi göndereyim maille (bende EU serverlar için)
Mesaj tarihi:
jungle oyunu indirdim coktan bir arkadas yollamıştı linki. hatta patchledim bile.. sadece registration key bekliyordum girip early access alabilmek için. ama gelmeyince o key bosa gitti olay:(
Mesaj tarihi:
valla suan patch gerçektende çok yawas,şirketteki bütün bilgisyarları dl ve uploadlarını kısıtladım fırewall u kapattım virus programını kapattım mail serverı beklmeye aldım :D ama hala download 20kb hadı bilemedin max 30kb/s peak
valla eğer bu kadar yawaş olursa oyuna gerçek zamanında başlıaycak olan arkadaşlar nasıl download yapacaklar bilmiyorum
  • Yeni Oluştur...