Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Patch of Conan :p Yavaş RPM HDD'ler ne edecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 umarım baska yoktur :) Abı can sıkıntısı baska bısey degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 O 700 kusur dışında patch yok başka. Bu arada oyun DX9 olarak seçtiğinizde açılıp login screen'e kadar geliyor ama DX10 seçtiğinizde hemen kapanıyor.Acaba easrly access client'a DX10 desteği koymadılar mı ? Çok saçma olur öyle birşey yaptılarsa heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Oyunu download etmiş ve göderebilecek biri var mı acaba .. Kargo ücreti ve ekstra neyse ödenecektir : ) 50kb/sec sinir eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bana gönderin ups kargo ile. adresinizi verin dvd leri de gönderirim. UPS bana çalışıyor. :) %59 da bende. %80 de bir hata verdi. baştan başladım. biri beni gözetliyor. eğer yetiştiremezsem kafamı yarar... bilhassa FRF guild dekilere sesleniyorum... /salute aoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Sonuçta 17'sinde release kutuları dağıtılmaya başlanacak. Release kutusundaki cd'lerde client ne zaman sabitlenmiştir bilmiyorum ama early access client'i ile aynıdır muhtemelen. Yani early access'te yoksa release'de de yoktur öyleyse. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 10 dk önce download bitti,şimdi kuruyorum update için,umarım oyuna daha girmeden patch yapıyordur çünkü şirketteki bilgisayarım grafik kartı özürlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Patch paket halinde indirilemiyor mu? İlerde oyunu baştan yüklememiz gerekirse yine update ile mi çekmek zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bu oyunu siliceksiniz, bi daha da yuklemiyceksiniz. rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 25-35kb arası indiriyorum bu işi başarıcam!! tüm zorlukları aşacam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 pwnbot said: bu oyunu siliceksiniz, bi daha da yuklemiyceksiniz. rahat ol. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 shewky seninki bir başarı öyküsü olmak üzere.benimkide farksız 2 gündür gece gündüz pc açık inmiyor fıttırıcam.sabah yüzde 90 dı.mesaiden sonra inmiş olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hmm yaw benim ki 200k ile indi 1 günde patchi de yaptim ancak bi problem var key yok henüz:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 pwnbot said: bu oyunu siliceksiniz, bi daha da yuklemiyceksiniz. rahat ol. buda bir ihtimal tabiB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 pwnbot oyun patlıcak mı demiş B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 mesaji birlestiriyorum download bekleyen topigiyle. Varolan konuya yazin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Sardius, kargolama imkanın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oyun indi kurdum patchlemeye başladı fakat hız 20kb/s yi geçmiyor :( su patch programın portunu bilen varmı aranızda birde 8 saat bunu mu bekliyecem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oyun elime geçerse. hala indirememiş veya dowload da sıkıntı çeknlere göndeiririm. dert etmeyin. (benim gibi) imza : Ulubatli Hakan B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ya çöktüm resmen moral olarak:( yollayamadılar 1.5 gündür keyi bana simdi de giremicem daha early access olayına lanet yaw. bekle 10 gün işin yoksa. o zamanda başka bi ...luk çıkar oyun gelmez bişiler olur bende bu şansızlık varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sardius said: ya çöktüm resmen moral olarak:( yollayamadılar 1.5 gündür keyi bana simdi de giremicem daha early access olayına lanet yaw. bekle 10 gün işin yoksa. o zamanda başka bi ...luk çıkar oyun gelmez bişiler olur bende bu şansızlık varken... dostum oyunu cekmeye başlamak için keyi bekliyorsan boşuna bekleme ben sana çekmen için gereken exe yi göndereyim maille (bende EU serverlar için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 jungle oyunu indirdim coktan bir arkadas yollamıştı linki. hatta patchledim bile.. sadece registration key bekliyordum girip early access alabilmek için. ama gelmeyince o key bosa gitti olay:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Funcom preorderları sattı early access diye ama tamamına veremedi dolduk dedi kapattı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 valla suan patch gerçektende çok yawas,şirketteki bütün bilgisyarları dl ve uploadlarını kısıtladım fırewall u kapattım virus programını kapattım mail serverı beklmeye aldım :D ama hala download 20kb hadı bilemedin max 30kb/s peak valla eğer bu kadar yawaş olursa oyuna gerçek zamanında başlıaycak olan arkadaşlar nasıl download yapacaklar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bende bitirdim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar