DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Competent or Fake: The Obama Truth diye girdik eyvallahta ben bir beklentiyle okudum,bilmediim hiçbişi gelmedi yazıdan the obama issue fln olsa,ama mac caine flnda ayrılmış çok bölüm var,sadece obama hakkıdna olmasa başlık fln fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bu secimlerin olayı obama tümüyle. gelecekte "the obama elections" falan diye anılıcak bence sorun yok o yüzden baslıkta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KORKUYORUM Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 BU OBAMA'YI GÖZÜM HİÇ TUTMADI ÇOCUKLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 beni tuttumu abi gözün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Obama'nin press coverage'i konusunda bahsettigin gibi bakmak baya pembe gozlukle bakis acisi yanniz. Adamin ozellikle son 2 ayda falan basi oncelikle Reverend Wright olayi yuzunden belada, butun networkler 20 saniyelik klibi 120 kere yayinlayarak haftalarca muhabbetini yaptilar. Ustune telefon gorusmesinde redneckler hakkinda yaptigi "bitter" yorumu ve "hic bir 'prospect'leri olmadiklari icin dine ve silahlarina sariliyorlar" tarzi yorumlar yuzunden adami ayrica "elitist" ilan edip Philadelphia primaryleri oncesi 1-2 hafta ugrastilar. Su an daha "Right-Wing attack machine" (FOX) demokrat adaylara dogru duzgun el atmamis durumda, "birbirlerini yiyorlar zaten bize sira gelecek" modundalar (tabii bu noktada adayin Clinton olmasi onlarin daha cok isine geliyor aslinda, kim bilir ne gibi malzemeler var Clintonlar hakkinda ellerinde). her seye ragmen su noktada zaten Clinton icin olay bitmis durumda gibi bir sey, delegate/superdelegate/popular vote'da Obama zaten onde. Finansal olarak sanirim 20 milyon dolar falan icerde Clinton Campaign. Gecen victory speech'de, kendisine oy veren metelige kursun beyazlara "siteme gidin, bagista bulunun uhuh" diye agliyordu. Kadinin elindeki tek arguman "Ben swing stateleri kazandim, asil secimde onlara ihtyacimiz olacak". John Edwards bile Obama'yi destekleyecegini acikladi. Bu noktada convention'da birileri tutup Hillary'i secerse demokratlarin o secimden saglam cikma sansi sorgulanir. White America zaten ayri bir olay, West Virginia'da Obama yuzde 40 farkla kaybettiginde insanlarin yorumlari "Musluman adama oy vermem" (ki o kadar alakasiz demek ki butun secimle, 2 ay rahibinin soyledikleri yuzunden basi belaya giren herifi musluman saniyor), "baska bir irktan oldugu icin, korkuyorum diger irklardan...", "I don't like the Hussein thing, I've had enough of Hussein" gibi efsanevi boyutlardaydi. Yine de "Yok baba siyahi baskan yapmazlar", "kesin suikaste ugrar" gibi geyikleri gecmek lazim. Yeri gelince olur, zira baskan adaylari da iki partili, poliarsik, lobilerin elinde olan sistemin eglencelik medya maymunlari sonucta (gerci Obama "lobilere karsiyim" diye kampanyasini surduruyor ama tabi nereye kadar, sistemin icinden gelen yogurulmus politikaci adam sonucta). McCain icinse "republicanlar icin cok yumusak" donemi coktan geride kaldi. 2000'de Bush'tan ayari aldiktan sonra ve bu secimde aday olunca mecburen asil republican base'ine yalanmaya basladi coktan. Su anki haliyle cidden bir Bush MK II modunda takilip rakibini bekliyor. Farkli olarak bu hafta icinde kuresel isinma hakkinda bir muhabbete girdi onda da sirketlere "valla durumdan para kazanacaginiz taktiklerle gelecem" tarzi bir yaklasimdaydi (daha yeni sanirim cok ilgilenmedim olayla -bana ne lan harbi, niye yaziyorum bu postu, nerdeyim ben-, duzgun bir seyler onermedi diye biliyorum, incelenebilir). Nasil bir makale yazman gerektigini bilmedigimden, yazinin derin mi olmali, yoksa basitce gecsen oluyor mu bilmiyorum. Ama secimin konulari uzerinden nispeten yuzeysel gecmissin bence, daha derine inilebilir (tabii gerekmiyorsa ne kasacaksin inme boyle iyi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ne kadar ilginç Amerika başkanının zenci mi bayan mı olacağını tartışıyor. Yani bunu 10 sene evvle deseler güler geçerdi bütün dünya ama öyle güzel tezgahlandı ki insanlar zenci asıllı mı olsun bayan mı olsun karar veremiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 turkiye icin mccain daha iyi diye dusunuyorum. iraktaki savas turkiyenin isine yaradi ekonomik olarak, baya satis yaptik onun sayesinde (ve yapiyoruz hala diye biliyorum). adam devam ettiricem diyo, ki bu bizim icin iyi. ama amerikali olsam obamaya verirdim herhalde. herkesi kapsayan health plan ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 obama'nın kazanması çok zor gözüküyor... acayip abartı taahhütleri falan: decriminilization of marihuana falan var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 burda diyor http://www.youtube.com/watch?v=wQr9ezr8UeA kendisi de içmiş baya.. http://www.youtube.com/watch?v=cpBzQI_7ez8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ya adamin orada kastetmek istedigi marijuana yasal olsun degil, savasma yontemimiz yanlis diyor druglarla. Legalize degil decriminalize falan filan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eet satan adamla satmayan adami ayri kefene koymak lazim, satmayan sadece icen adama suclu gozuyle bakilmamasi lazim vs. turkiyede ustunde bulurlarsa hapse giriyosun, sacmalik. zaten turkiyedeki ot cok kotu, icilmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Miktarina gore degisir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Jadelith said: eet satan adamla satmayan adami ayri kefene koymak lazim, satmayan sadece icen adama suclu gozuyle bakilmamasi lazim vs. turkiyede ustunde bulurlarsa hapse giriyosun, sacmalik. zaten turkiyedeki ot cok kotu, icilmez :DSeni Adana dolaylarina alalim bi hele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 http://img161.imageshack.us/img161/1255/barachobamaeg0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ahaha karikatür bitirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 heee efsanedir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar