-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bir hafta önce tanışıp , özellikle son albümleri Overworld'i feci şekilde dinlemekteyim. Edge and Pearl , Radio Future , Skin albümün bomba parçalarından. Player One gibi de çok hoş bir çalışmaları var bu güzide grubumuzun. Commodore 64'ün Sid Synth Entegrelerini kullanıyorlar ve bu tip bir olaya girişen dünyadaki tek grup. Tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ben de LastFm sayesinde beleş mp3lerinden bir miktar download edip dinledim kendilerini, baya ilginç insanlarmış. Biraz Mario müziği çakması gibi gelse de ilk dinleyişte, çok hoş ve sağlam parçaları da yok değil kendilerinin. Bi de, progresifçiler niye hep kafayı kırmış tipler oluyo lan? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Hero yu tek geçerim, tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Son albümlerini beğenmedim, önceki albümlerdir olay. Bouff, Dreadnaught, Apex Ultima vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar