Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 super bi film, anarjizimi punkları bi kez daha sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 filmi bilmiyorum da anarji iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 adama bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 çok kötü bu film. dar kıyafetli hatun koyalım, koşsun dursun, bir iki de adam vursun filmlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Æon Flux izleyin bu tarz filmlerin en salak ornegi o heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Lakeshore entertainment mıdır nedir, onun prodüksüyonluk yaptığı filmlerin genelinde dar kıyafetli hatunlar var, koşup duruyorlar ordan oraya. hoş, underworld iyiydi. ama Æon flux kadar kötü bir film daha izlememişimdir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 görebildiğim en güzel kanlar ve gerçeklikleri açısından güzeldi.. dar kadından tahrik olucak gözlede bakmadım sanırsam siz demeseniz bir detay bile değildi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kadın dar degil, kadının maşallahı var. elbise dar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar