Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Cuce said: girls come and go, epics are soulbound +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 nası yakaladı onu söylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ya ben kızla yan odada konuşuyodum o sırada da arkadaşı bilgisayardan konuşmaları okumuş aldı bunu götürdü anlatmış falan filan haala da tık yok peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 What's the loot? diyesim geldi alakasız da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 eeh ne o be çocuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 espriler biraz ağırdı da.. ama tek bi kişiyle öyle herkesle ilgili rahat konuşabiliyorum falan başka herkese onları övüyodum bok mu vardı listenin bi altındaki kişinin konuşmalarını okumadın a kiu -.- ve evet çocukta diyebiliriz arada bi 3 yaş var eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar