Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Özkan 12 ay hapis cezasına çarptırıldı

Apache

Öne çıkan mesajlar

pwnbot said:
malik said:
tuncay özkanla da tayyibi karşılaştırıcak kadar boş olmayın arkadaşlar .
biri ülkeyi yönetiyor başbakan,diğeri çapulcu .
lütfen .

simdi bu mesajda sarkastik bir nuans var mi diye dusunuyorum. galiba yok. vay anasini.

AHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

MadOrca said:
satır arası : "ananı da al git" lafının Türkçe meali: "annenle işim bitti, götürebilirsin" demektir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başbakanına bu üslup ne derece yakışır onu kendi kendinize yorumlarsınız.
Mantıken herşeyiyle örnek alınması gereken bir kişi ise başbakan, aynı üslupla konuşan bir başkası bundan dolayı yargılanmamalıdır.

Yakışmadığı konusu kesin hemfikirim , merak ettiğim "ananı da al git" lafının türkçe karşılığında "annenle işim bitti" anlamına geldiğini nasıl çıkardın. Yani sen o anlamda kullanıyor olabilirsin de bunu birçok anlama istediğin şekilde yorabilirsin. Ananı da al git gayet açık net anlamı "anneni de al git" "annenle beraber git" anlamında.

Fantaziye dökmeye çalışırsan normalde anlamı olmayan ama başka anlamlarda kullanılan birçok kelime var türkçede.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
silencer said:
örnek vermemen de en azından örnek vermediğin için "böyle birşey yoktur" denilmesi kadar hatalı olacaktır.

idda eden iddasini kanitlar. aksi taktirde tabi ki gercekleri soylemedigi dusunulur. hata nerede?

eh, buna göre senin de aksi yöndeki iddianı kanıtlaman gerekir ki, o da "tuncay özkan'ın programlarında sürekli seviyeyi koruduğu, seviyesizlik namına programlarında hiçbir söylemi bulunmadığı" iddianı kanıtlaman gerekir.

ama yine de ilk iddianın ıspatlanması, daha pratiktir. çünkü tuncay özkan'ın seviyesizliğine işaret eden program kayıtları, muhtemelen nette rahatlıkla bulunabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuncay Özkan'ı bu ülkenin yurtsever ve ulusalcılarının lideri olarak görmesemde söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. Ananı da al git diyen bir başbakanı olan ülkenin aynı onun kadar terbiyesizce ona cevap veren insanları olması lazım. Tuncay Özkan'a terbiyesiz ve seviyesiz diyenler önce Başbakan dediğimiz adamın laflarına baksın. Biz daha sonra içimizdeki seviyesizleri temizleriz. Terbiyesizce, ahlaksızca, haksızca bu ülkenin değerlerini satıp para kazanmaya çalışan ve kendisine Ak diyebilen Kara bir partinin insanları kalkmış kendi ağızlarıyla konuşan, onlara gerektiği gibi cevap veren bir adamla oynuyorlar, dava açıyorlar, yargılıyorlar, sonra da suçlu buluyorlar. Tiyatrodan başka bir şey değil. Elbet bir gün onlarda hesap verecek. Ha bu dünyada olur öbüründe olur hiç farketmez, herkes layığını bir gün mutlaka bulur. Tekrar ediyorum anlamayan çıkar mutlaka, Tuncay Özkan kimsenin lideri değildir, Mustafa Kemal gibi bir isimle de karşılaştırmak gereksizdir, ama yapılanlar haksızlıktır, terbiyesizliktir ve hatta kafatasçılıktır nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

Soulless said:
Horizon said:
Kusuruma bakma adamın konuştukları metinleri ve videoları elimde kayıt edip tutmuyorum. Ben iddia ediyorum öyle diyorum , merak eden kendi bulur. Önceden takip eden kişiler zaten bilir , takip etmeyenler varsa da onların sorunu. Sana burda tv yayınlarındaki metinleri ispat etmek zorunda değilim. Kamu yayınları sadece benim izleme özelliğim yok o yayınları herkes izleyebilir.

O palyoçoluğu da Tuncay Özkan kendisi bizzat çok iyi yapandır bu arada :)

Ben Tuncay Ozkan'i savunmuyorum.Merak edenin degil o iddia ile gelenin isidir soyledigini destekleyecek kaynak bulmak.Senin tartisma seklinin kendini kucuk dusurmekten baska birseye yol acmadigini soyluyorum yani.Palyaco olayida ordan.Neyse.Onemli olan insanin kendine yakisani giymesidir...

Kaynak KanalTürk ve Tuncay Özkan ' ın katıldığı oturum programlarıdır. Devam ediyorlarsa seyredip görebilirsin , çok istiyorsan kanaltürkten videolarını isteyip seyredebilirsin. Kusura bakma ben burda elimde kumanda tv başında dur Tuncay Özkan nezaman seviyesizlik yapıp hakaret edicek videoya çekiyim de biri ispat et derse gösteririm diye durmuyorum.

Heralde sen öyle yapıyorsun , öyle yapmak için biraz sorunlu olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
becoolda geldiğine göre akp genclik kolları paticik tayfası overpowered oldu.

şimdi olayın asıl palyaço-vari yönü şurasıki yıllardır 301 kaldırılsın düşünce özgürlüğünü destekliyoruz,türbana ve herşeye özgürlük diyen akp vekilleri kendilerini eleştiren en ufak fikire bile tahammül edemeyerek yok etmeye çalışıyorlar.bu kendi içlerinde veya dışlarında olsun fark etmiyor.bu anti-demokratik partinin devamlı olarak beyaz demokrasi talebi hiçte ikna edici değil.

"kafatasçı" sözünün kullanıldığı bir ifade, eleştiri olarak kabul edilemez. tuncay özkan "kafatasçı" demekle, "başbakan, bırak bu kafatasçılığı, yola gel, etik davran" mı demek istemiştir? hayır.

ama bunun yerine, zekice bir noktaya değinecek olsaydın, söz gelimi, kamuya mal olmuş bir siyasetçiye "kafatasçı" demenin düşünce özgürlüğü kapsamında savunulmasını öneriyor olabilirdin, ve ben de sana bu durumda hak verirdim. örneğin, abd'de dubya'ya tv'de "kafatasçı" demeniz, cumhuriyetçi iktidarına rağmen, hapis cezası almanızla sonuçlanmazdı.

bu arada senin işine gelmeyen görüşleri dile getirenleri akp gençlik kolları tayfası olarak nitelemen de, bazı manyakların aynı şekilde önüne geleni ergenekoncu diye nitelemesi gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

silencer said:
eh, buna göre senin de aksi yöndeki iddianı kanıtlaman gerekir ki, o da "tuncay özkan'ın programlarında sürekli seviyeyi koruduğu, seviyesizlik namına programlarında hiçbir söylemi bulunmadığı" iddianı kanıtlaman gerekir.

silencer toptur dersem eger senin top olmadigini gosteren kanitlari koyman gerekiyorsa sevdim ben bu isi.

su yazdigin kadar sacma bir sey uzun zamandir okumamistim. tebrik...

edit: anlaman icin tane tane anlatayim: ben aksini idda etmiyorum , idda kanitlanmadigi surece dogru degildir diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lütfen birbirinizi değil topiğin konusunu tartışın.
Bir başbakan kendi vatandaşına ananı da al git cümlesini argo olarak veya değil söylememelidir. Kaldı ki bu kendisinin ne ilk ne de son hakaretidir. Ama her seferinde bir şekilde başbakan onu ifade etmemiştir etmez laflarının ardına saklanarak yırtmıştır. Ağzından çıkan lafı bilmeyen bir başbakan ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
silencer said:

silencer toptur dersem eger senin top olmadigini gosteren kanitlari koyman gerekiyorsa sevdim ben bu isi.

su yazdigin kadar sacma bir sey uzun zamandir okumamistim. tebrik...

söz gelimi, nitelikli bir çoğunluk tarafından "rahatsiz okuduğunu anlamayan ve ikinci paragraflara dikkat etmeyen bir aptaldır" iddiasında bulunulsaydı, senin de ya kendine güvenip bu iddiayı kaale almaman, cibiliyetsiz bir hakaret girişimi olarak değerlendirmen ya da bu iddiayı kaale alıp aksini ıspatlaman beklenirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Ağzından çıkan lafı bilmeyen bir başbakan ne yazık ki.

Yo, gayet iyi biliyor esasen, dediği laflar için bir kere kendisi çıkıp öyle değil böyle demedi. "NE DEDİİİİ" tarzında manşetlerin ardından yancıları "Öyle demek istemedi, böyle dedi aslında." şeklinde açıklamalarda bulundular.

Adam her seferinde sıçıp sıvıyor, ardından yancılar temizliyor.
Zor iş yancılık. (meclis oylamasında yancılık konusuna değinmiyor bile)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Ağzından çıkan lafı bilmeyen bir başbakan ne yazık ki.

kasten öyle konuştuğunu bazen düşünmüyor değilim, muhtemelen ilgili danışmanlarından bu tür ifadeler kullanmasının anadolu gözünde kendisine itibar kaybettirmekten ziyade, itibar kazandıracağı tüyosunu alıyordur. zaten aksi bir iletişim stratejisi geçerli olsaydı, benzer liberal politikalar güden boyner'in de siyaset deneyimini teşkil eden tek seçimde barajı geçebilmesi mümkün olurdu.

hoşunuza gider veya gitmez; taşranın o makamda görmek istediği, kendisinin uzantısı veya kendisiyle bir örnek olduğuna inandığı bir liderdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Soulless said:
Horizon said:
Kusuruma bakma adamın konuştukları metinleri ve videoları elimde kayıt edip tutmuyorum. Ben iddia ediyorum öyle diyorum , merak eden kendi bulur. Önceden takip eden kişiler zaten bilir , takip etmeyenler varsa da onların sorunu. Sana burda tv yayınlarındaki metinleri ispat etmek zorunda değilim. Kamu yayınları sadece benim izleme özelliğim yok o yayınları herkes izleyebilir.

O palyoçoluğu da Tuncay Özkan kendisi bizzat çok iyi yapandır bu arada :)

Ben Tuncay Ozkan'i savunmuyorum.Merak edenin degil o iddia ile gelenin isidir soyledigini destekleyecek kaynak bulmak.Senin tartisma seklinin kendini kucuk dusurmekten baska birseye yol acmadigini soyluyorum yani.Palyaco olayida ordan.Neyse.Onemli olan insanin kendine yakisani giymesidir...

Kaynak KanalTürk ve Tuncay Özkan ' ın katıldığı oturum programlarıdır. Devam ediyorlarsa seyredip görebilirsin , çok istiyorsan kanaltürkten videolarını isteyip seyredebilirsin. Kusura bakma ben burda elimde kumanda tv başında dur Tuncay Özkan nezaman seviyesizlik yapıp hakaret edicek videoya çekiyim de biri ispat et derse gösteririm diye durmuyorum.

Heralde sen öyle yapıyorsun , öyle yapmak için biraz sorunlu olmak lazım.

KanalTürk izliyorum ve senin iddia ettiğin şeyleri göremiyorum?
Neden yalan söylüyorsun?

Adamın biride oradan sizde 'Özkanın terbiyesiz konuşmadığına kanıt gösterin' demiş. Hey allahım ya şu sözlere bak adam olmadığını iddia ettiğimiz birşeyi kanıtlamamızı istiyor. Hacım yokki öyle birşey nasıl gösterelim biz şimdi sana.
Sosyal ağlarda paylaş

mesele anadolu'ya hos gozukmekse bunu kesfeden emin ol tayyip degildi. bknz: demirel, ozal, menderes.

Erdogan'in aldigi terbiye egitiminde bazi sorunlar var. mesele bundan kaynaklaniyor. hepsi hosgozukmek icin bir seyler yapardi ama bu duzeye dusmezdi. En azindan vatandasa karsi dusmezdi, birbirleri ile cekisirlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm...kafatasci...hakaret(!)...12 ay hapis cezasi(!!?!)...cok iyiymis ya, aynen devam durmak yok.

tayyip erdoganin ananida al git lafi karsisindaki ciftciye degil, bulundugu makama ettigi bir hakarettir. o makamin sorumlulugunu ve agirligini tasiyamadigi, iktidarin getirdigi iyi/kotu sorumluluklari kaldiramadigi, hazmedemedigi icin hakaret etmektedir basbakan. hersey gulluk gulistanlikken iyi tabii, o makamda bende otururum. onemli olan isler iyi gitmediginde onun sorumlulugunu alabilmek, "evet yaptik bir hata yanlis yapmis olabiliriz" demek. basbakan bunu demiyor, diyemiyor. cunku o mukemmel. turkiyede hersey harika, ekonomi super, pkkyida dovduk (abdnin izin verdigi kadar) artik kim tutar bizi? bence tuncay ozkana acilan davayla (pengueni ve rteyi kedi olarak cizen arkadasida unutmayalim) rtenin ciftciye soyledigi laf arasinda anlayis olarak hicbir fark yok. ayni hazimsizlik, ayni ego. ortada tek bir gercek hakaret varsa o da basbakanin davranislariyla bulundugu makama ettigi hakarettir baska birsey degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...