Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate: Throne of Baal nerden indirebilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
direct connect te bulabilirsin. Oyunlar kalabalık hublarda rahat bulunuyor. Eğer indirmeye üşeniyorsan kadıköyde Joy da satılıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Baldurs Gate 2 ve exp packini sharereactorden indirdim. Baldurs gate 1 ide bulabilirsin fakat çok az kaynak var. Bu arada sitede benim baktığım zamanlarda direk olarak link yoktu bg2 için. Forumlardan bulup indirmiştim. Ama sanırım şimdi siteyede eklemişler.
Mesaj tarihi:
www.suprnova.org dan bittorent ile indirebilirsin[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Mesaj tarihi:
Aynen öyle. Eğer internet bölümünde e-donkey, e-mule diye aratırsan baya bi bilgi bulabilirsin bu konuyla ilgili. Hatta al sana bi topic[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • Yeni Oluştur...