Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Gigex'de bulamadım bunun gibi internetten oyun çekilen bildiğiniz bir site var mı? Hangisinde bu oyunu bulabilirim? Yarım gerekiyor acele =)[signature][hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 sharereactor olabilir ama bulacağını sanmam (yinede bi dene sharereactor e-donkey'e link veren sitelerden) bulamazsan kazaadan searchleyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 direct connect te bulabilirsin. Oyunlar kalabalık hublarda rahat bulunuyor. Eğer indirmeye üşeniyorsan kadıköyde Joy da satılıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Baldurs Gate 2 ve exp packini sharereactorden indirdim. Baldurs gate 1 ide bulabilirsin fakat çok az kaynak var. Bu arada sitede benim baktığım zamanlarda direk olarak link yoktu bg2 için. Forumlardan bulup indirmiştim. Ama sanırım şimdi siteyede eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 sharereactor imesh gibi bir program mı? www.download.com 'da bulunur mu?[signature][hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 www.sharereactor.com e-donkey programıyla indirebileceğin dosyaları aratan bir site[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 www.suprnova.org dan bittorent ile indirebilirsin[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 beyler biri bana anlatabilir mi oyunları nası indirioz böyle ya imesh gibi bi program yükleyip aratıp indirioz mu öle şarkı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Aynen öyle. Eğer internet bölümünde e-donkey, e-mule diye aratırsan baya bi bilgi bulabilirsin bu konuyla ilgili. Hatta al sana bi topic[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar