RaVena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 1 veya 2 Hafta Icinde Hizmetinize Giricek Rpg Zorunlu Olacak Serverımız Icın Saygın,Script bilgisi Yeterli,Playerlarla Ilışkisi Güzel,Karşısındakine Saygı ve Sevgili Olan Ve Kendine GuveneN Kişiler Arıoruz.. Bazı Scpler ve Worldumuz Hariç Herşey Bitti.. Ve Scpler ve World Bitince Ondan Sonraki 2 Veya 3 Gün Serverımız Hizmetinize Giricektir.. Rpg Zorunlu Olucak Olan Servermıza Staff Olmak Isteyenler Msn Mesenger Veya Irc=Server irc.doruk.net kanal #Paticik Veya Burdan PM Atabilirsiniz... Saygılarımla...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ravena heyecenlandım gene neler yapıyorsun :) umarım diğeri gibi güzel olacaktır..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Umarım ortaya iyi bir proje cikar. Site ne oluyo yapilacakmı kim yapacak hangi dil vb ?[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 TheCoder Cok Teşekür Ederim Eyer bir Sorunum Olursa Sana Bildiirirm Teşekur Ediyorum.. Daniel WebSitemiz Php Olucak.. Ama WebDizayndan Iyi Anlayan Biri Varsa Neden Bize Katılmasın veya Katılmak Istemesin..[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Revena elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız bu bize büyük zevk verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Cok Teşekur Ederim Arkadaşlar...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 her kelimeye buyuk harfle baslamak kasmiyor mu[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 biraz zor be :p[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Deed-Night neden bu kadar önemli büyük veya küçük harfle yazması.. Ayrica eklediğin imzada yanlış Bildiğim tek şey,hiç bir şey bilmediğim.[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Deep-Night Kassa Yazarmıyım Akıl Yürütsene Kötülük Dusunceğine....[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Exorcize, 07 February 2004 00:38 tarihinde demiş ki: Deed-Night neden bu kadar önemli büyük veya küçük harfle yazması.. Ayrica eklediğin imzada yanlış Bildiğim tek şey,hiç bir şey bilmediğim. yuh be. yabancı dilden çevrilmiş bir söze bile bu kadar şekilci yaklaşılmaz ki! HAYIR ORDA VİRGÜL VARDIIIII! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 başarılı olrusunuz işallah Yardim edilicek konu varsa ö.m dan bildirebilrisin worldbuild de[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ravena ben de design yaparım istersen ama ben de staff e katılamam[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 siteyi bende yaparim ama bende katılamam.Kolayoyun yasaklıyor ...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 vay be ravena gerçekten şanslısın :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Tazmanyak ben hiç bir şeye şekilci yaklaşmıyorum.Madem herkes biririnin hatasını kolluyor bende onun yanlışını kapatıyorum. Ayrica o cümlenin yabanci dileden çevrilmesi önemli değil. Rusçada da aynıdır,Almacada da , Türkçede de... Anlatabildim mi?[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Exorcize, 07 February 2004 01:43 tarihinde demiş ki: Ayrica o cümlenin yabanci dileden çevrilmesi önemli değil. Rusçada da aynıdır,Almacada da , Türkçede de... aksini söylemedim bir cümlenin 35783759 çevirisinden biridir. ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ya kardeşim ben sana doğrusunu öğretiyorum.Ne var bunda? Önemli olan bu yanlışları başkasının yanında yapma !!![signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 :) Beyler Ravena'nın hatrına topic'i kitlemiyorum. Yoksa çoktan kitlemeyi bırak silmiştim topic'i...[signature][hline]-:: Etheria Owner ::- -------------------------------------------- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Raven bazı insanlar / || || || Buralarda görüyor sanırım.[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: OwnerRavenLoft, 07 February 2004 03:19 tarihinde demiş ki: :) Beyler Ravena'nın hatrına topic'i kitlemiyorum. Yoksa çoktan kitlemeyi bırak silmiştim topic'i... moderatorlar adam kayırıyor!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ravena Dostum ne işler becermişin le.Helal olsun 1 hafta girmedik diye neler olmuş neler bitmiş hade sana kolay gelsin :) valla Çok :tebrikz: Bizde Bu bir hafta içinde CAfeyi açmaya ugrasıyoz hade msj laşırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ravena ların site asp olcak ben yapçam çünkü :)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ya SiziN Gibi Dostlarım ve Paticik Var Diye Cok Mutlu OLdum. Bir Sorunum veya Sorum olursa Size Sorarım Yardım Etmenizi Isterim Uygunda Görürseniz... ŞuaN Staff Buldum Cok Iyi,Dürüst,Saygılı,bilgili ve Gayet Kibar Kişiler.. Hepinize Ben Cok Teşekür Ediyorum....[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ravena siteni başkasına yaptırırsan gücenirim[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar